graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κατάλαβα.. Το avsite και το avclub δεν αποτελούν αξιόπιστες πηγές για τέτοια θέματα. Έχω διαξιφιστει άπειρες φορές μαζί τους. Σε φιλικό επίπεδο. Ακόμα και για κάνα καφέ που βγαίνουμε τα ίδια γίνονται. Αλλά για θέματα ήχου πιο πολύ. Αν θες να μάθεις ακριβώς για τους επεξεργαστές στείλε ένα μαιλ στο Μπαχλιτζανακη. Έχει κάνει πολλά teardown. Αν μου κάτσει κάποια σειρά H πρόσφατα θα την ανοίξω. Τα service μενού δίνουν info για τον τύπο πάνελ, την συχνότητα, το μέγεθος, το backlight. Καμία σχέση με τον επεξεργαστή. Τέλος πάντων το λυσαξαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι θέμα για διαξιφισμό συζήτηση κάνουμε.Μέσα στα forum αυτά(οχι μονο στο ελληνικό αλλα και στο αγγλικό) υπάρχουν και επαγγελματιες και μάλιστα πολύ ψαγμένοι!Εγω εχω αυτο το χόμπι πανω στις τηλεοράσεις και διαβαζω πολυ,αν ανοίξεις κάποια τηλεόραση θα χαρώ να δω στοιχεία της τηλεόρασης οπότε ανάρτησε τα αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σαφώς και δεν χωρίζουμε τιποτα. Με την φράση διαξιφισμοί εννοω κατι παρόμοιο με αυτο. Οταν γινεται σε πολιτισμένο επιπεδο με παράθεση στοιχείων εχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν και μισαλλόδοξοι άνθρωποι που άπλα τους αρεσει να εχουν δίκιο.Εδω καμια σχέση. Ισα ισα με προωθείς να το ψάξω ''εκ βαθέως'' Άλλωστε το εχω ξαναπεί και δεν ειναι ντροπή. Εχω ενημερωθεί - μάθει και εγω πολλα πράγματα απο ιδιώτες και χομπιστες σε φόρουμ, που ηταν και ειναι χρήσιμα για την δουλειά μου. Κάνεις δεν γεννήθηκε με την γνώση, αλλα με την αξίωση να την κερδίσει ρωτώντας. Ετσι έμαθα και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα! Επανέρχομαι με μια τελευταία εναλλακτική την SAMSUNG-UE48H6640SL που την είδα σήμερα σε προσφορά: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE48H6640SL,99452,498528,1294215.html?langId=-18&et_lid=1784&utm_medium=email&et_cid=409&utm_source=Newsletter-11-10-2014&et_sub=tv-1139059&utm_campaign=TzambaWebOffer-Newsletter-11-10-2014 Τι λέτε για αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα