yiannis2002s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω 3 τηλεοράσεις (με τις 2 σαν επικρατέστερες). Ποια είναι καλύτερη και γιατί? Υπάρχει κάποια εναλλακτική κοντά σε αυτά τα χρήματα (900 euro)? Η χρήση είναι για ταινίες μέσω usb ή blueray, playstation και κανά αγώνα τηλεόραση. Οι εφαρμογές ίντερνετ και η όλη χρήση είναι παρόμοια ή παίζουν διαφορές? Τέλος η χρήση 3D δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά αφού πλέον είναι στάνταρ δεν με χαλάει. -LG TV 50'' 50LB670V -Samsung TV 50'' UE50H6400 -SONY KDL-50W815BS Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyriakos131211 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Επειδή εδώ και 3 μήνες ψάχνω τηλεόραση , έχω κατασταλάξει στην 6400 της Samsung . Δεν θα σου δώσω πλήρη απάντηση , απλά θα σου πω ότι τις έχω δει και τις 3 από κοντά , καμία δεν μου άρεσε σαν της Samsung... Πιο τεκμηριωμένη απάντηση θα πάρεις σίγουρα από τους πιο έμπειρους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι και οι 3 ειναι πολυ καλες....Οι samsung απ οτι εχω διαβασει εδω μεσα εχουν τον καλυτερο media player συν εικοναρα συν εξαιρετκα καλυτερη συμπεριφορα μετα το καλιμπραρισμα εικονας κλπ κλπ..Οι Sony επισης πολυ καλες με δυνατο σημειο το χαμηλο lag που ειναι οτι πρεπει για παιχνιδια.....οι LG επισης πολυ καλες αν και εχουν πανελ IPS με οτι αυτο συνεπαγεται..Αν θες περιμενε μηπως σε απαντησει ο Graphist 83 η και οποιος αλλος γνωριζει καλυτερα απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Η 6400 είναι πολύ καλή πρόταση και σε καλύπτει απόλυτα σ' αυτά που ζητάς. Ειδικά στο θέμα του ενσωματωμένου media player, δεν παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Θα εκανα την υπερβαση και θα πηγαινα εδω: http://www.skroutz.gr/s/4692274/Samsung-UE55H6470.html Στα 3 μετρα μου φαινετε μικρη.Οι 50" ειναι πολυ λιγες για αποσταση 2.5μ και πανω.Το 3d ειναι εξαιρετικο και ο media player της παιζει τα παντα.Το smart επισης ειναι απο τα κορυφαια με τις lg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Θα εκανα την υπερβαση και θα πηγαινα εδω: http://www.skroutz.gr/s/4692274/Samsung-UE55H6470.html Στα 3 μετρα μου φαινετε μικρη.Οι 50" ειναι πολυ λιγες για αποσταση 2.5μ και πανω.Το 3d ειναι εξαιρετικο και ο media player της παιζει τα παντα.Το smart επισης ειναι απο τα κορυφαια με τις lg. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μικρη η tv σε σχεση με την αποσταση..εγω εχω 32αρα, βλεπω απ τα 2.90 και παρατηρω οτι αν ειχα 46αρα θα με "καταπινε "με το μεγεθος,και ειλικρινα βλεπω πολυ καλα απ αυτην την αποσταση.Αντε μεχρι 40 ιντσες θα εβαζα μαξιμουμ.(μιλαω για μενα παντοτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μικρη η tv σε σχεση με την αποσταση..εγω εχω 32αρα, βλεπω απ τα 2.90 και παρατηρω οτι αν ειχα 46αρα θα με "καταπινε "με το μεγεθος,και ειλικρινα βλεπω πολυ καλα απ αυτην την αποσταση.Αντε μεχρι 40 ιντσες θα εβαζα μαξιμουμ.(μιλαω για μενα παντοτε). Ειναι τι υλικο βλεπεις.Στο 1080p ειναι οκ η 55αρα στα 2.5 μετρα αλλα για 3d θελει 1.5/2μ για να εχεις μια κορυφαια εμπειρια.Για digea η 55αρα στα 4 μετρα ειναι οκ αλλα τετοιο υλικο εχω χρονια να δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εγω εχω 32αρα, βλεπω απ τα 2.90 Μεγάλη απόσταση,για 32". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι πλέον στο συγκεκριμένο τομέα έχει γενικώς χαθεί κάθε μέτρο. Τόσα χρόνια που μεγαλώσαμε με τηλεοράσεις CRT 21", πάθαμε τίποτα, ή μήπως δεν απολαύσαμε τις original σειρές Star Trek, Battlestar Galactica και Knight Rider στις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις; Εάν είσαι σινεφίλ, και έχεις οικονομική άνεση, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η "φυσιολογική" τηλεόραση ενός σαλονιού πρέπει να είναι 5-10 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πριν από 10 χρόνια. Μια οθόνη 32" όντως είναι κάπως μικρή, αλλά αρκετή για όποιον είναι σχετικά αδιάφορος. Μια οθόνη 40-42" ίσως να καλύπτει τους περισσότερους χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μια οθόνη 46-48" είναι ακόμα πιο απολαυστική, αλλά αρχίζει να έχει δυσανάλογο μέγεθος. Μια οθόνη 55" μπορεί να είναι ευχαρίστως τεράστια, αλλά όταν παρακολουθείς τρισδιάστατες ταινίες σε απόσταση 1.5/2.0 μέτρων, πώς διαβάζεις τους υπότιτλους και ταυτόχρονα παρακολουθείς την ταινία; Και εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι όλη την εικόνα ταυτόχρονα, ή εστιάζεις κάθε φορά σε ένα σημείο; Είναι σίγουρα μια τέτοια διάταξη πλήρως λειτουργική για πολλές χρήσεις, ή μόνο εάν θέλεις να αισθάνεσαι ότι έχεις μπει και εσύ μέσα στην ταινία, πιθανώς όμως χάνοντας αρκετή περιφερειακή δράση; Και στον κινηματογράφο, εάν καθίσεις στις μπροστινές σειρές, μπορεί να αισθάνεσαι ότι μεταφέρεσαι μέσα στην ταινία, αλλά τελικά δεν απολαμβάνεις την ταινία τόσο όσο εάν καθίσεις στις μεσαίες σειρές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η 6400 είναι πολύ καλή πρόταση και σε καλύπτει απόλυτα σ' αυτά που ζητάς. Ειδικά στο θέμα του ενσωματωμένου media player, δεν παίζεται. Έλα Κώστα πες την αλήθεια, πόσα σε πληρώνει η Σάμσουνγκ για να γράφεις συνέχεια υπέρ της; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καρα τσίπηδες φίλε. Δεν παίρνουν απο λόγια. Κρίση ξε-κρίση, ένα ρημαδομπόνους δεν λένε να δώσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλη απόσταση,για 32". Ισως ακουγεται μικρη η αποσταση,αλλα εν τουτοις εμενα με καλυπτει πληρως,βλεπω απροβληματιστα.. Νομίζω ότι πλέον στο συγκεκριμένο τομέα έχει γενικώς χαθεί κάθε μέτρο. Τόσα χρόνια που μεγαλώσαμε με τηλεοράσεις CRT 21", πάθαμε τίποτα, ή μήπως δεν απολαύσαμε τις original σειρές Star Trek, Battlestar Galactica και Knight Rider στις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις; Εάν είσαι σινεφίλ, και έχεις οικονομική άνεση, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η "φυσιολογική" τηλεόραση ενός σαλονιού πρέπει να είναι 5-10 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πριν από 10 χρόνια. Μια οθόνη 32" όντως είναι κάπως μικρή, αλλά αρκετή για όποιον είναι σχετικά αδιάφορος. Μια οθόνη 40-42" ίσως να καλύπτει τους περισσότερους χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μια οθόνη 46-48" είναι ακόμα πιο απολαυστική, αλλά αρχίζει να έχει δυσανάλογο μέγεθος. Μια οθόνη 55" μπορεί να είναι ευχαρίστως τεράστια, αλλά όταν παρακολουθείς τρισδιάστατες ταινίες σε απόσταση 1.5/2.0 μέτρων, πώς διαβάζεις τους υπότιτλους και ταυτόχρονα παρακολουθείς την ταινία; Και εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι όλη την εικόνα ταυτόχρονα, ή εστιάζεις κάθε φορά σε ένα σημείο; Είναι σίγουρα μια τέτοια διάταξη πλήρως λειτουργική για πολλές χρήσεις, ή μόνο εάν θέλεις να αισθάνεσαι ότι έχεις μπει και εσύ μέσα στην ταινία, πιθανώς όμως χάνοντας αρκετή περιφερειακή δράση; Και στον κινηματογράφο, εάν καθίσεις στις μπροστινές σειρές, μπορεί να αισθάνεσαι ότι μεταφέρεσαι μέσα στην ταινία, αλλά τελικά δεν απολαμβάνεις την ταινία τόσο όσο εάν καθίσεις στις μεσαίες σειρές. Δεν θα ελεγα οτι ειμαι αδιαφορος σε αυτο το θεμα,(καθε αλλο,οι πολλες ιντσες ειναι απολαυση),απλουστατα λεω οτι θα βαζα μαξιμουμ στον χωρο μου εως 40 ιντσες.Μεγαλυτερη διασταση απο 40 θα με "καταπινε" με το μεγεθος ,οπως ειπα παραπανω.Καταλαβαινω οτι το εθεσες με καλοπροαιρετη διαθεση φυσικα..Απλα σε διορθωνω(οσον αφορα εμενα τουλαχιστον). Καρα τσίπηδες φίλε. Δεν παίρνουν απο λόγια. Κρίση ξε-κρίση, ένα ρημαδομπόνους δεν λένε να δώσουν. Εμενα παλι Kosta η εταιρια ,ξερεις ποια λεω,βλεπω να με περναει απο λαικο δικαστηριο,σταυρωση σε Πλατεια Αριστοτελους, εδω στην Σαλονικα κλπ κλπ...!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο καθένας όπως βολεύεται. Πάντως, 32" με 40", η διαφορά είναι μεγάλη. Υ.Γ. Οι εταιρείες, δεν κάνουν "λαϊκά" δικαστήρια. Αυτά είναι άλλων προνόμια (δυσαρεστημένοι πελάτες κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο καθένας όπως βολεύεται. Πάντως, 32" με 40", η διαφορά είναι μεγάλη. Υ.Γ. Οι εταιρείες, δεν κάνουν "λαϊκά" δικαστήρια. Αυτά είναι άλλων προνόμια (δυσαρεστημένοι πελάτες κλπ) Αν μπορουσε σ εμενα θα εκανε.Τετοιο κραξιμο τους κανω και εχω και δικιο και αυτοι συνεχιζουν ακαθεκτοι...Διαβαζω εδω μεσα οτι αρχιζουν και στα laptop τα χαζα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και όπως φαίνεται η Samsung είναι μονόδρομος...!! Η LG σε τι υστερεί? Σε καταστημα που πήγα προσπαθούσαν να με πείσουν οτι είναι ανώτερη κ συγκρίσιμη με πιο πανω κατηγορία της Samsung. Λογικά δεν ισχύει... Αλλά υπάρχει κάνα συγκριτικό? Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα