erne Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα. εχω εγκαταστησει το skype στο lubuntu ενο συνδεομαι κανονικα οταν κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα. ουτε αυτοι μ'ακουνε ουτε εγω τους ακουω. η καμερα δουλευει κανονικα. αν μπορει να βοηθησει κανεις
Oxygene Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καταρχάς κάνε ένα test call για να τσεκάρεις ανά πάσα στιγμή αν είναι εντάξει. Από 'κεί και μετά αν χρησιμοποιείς PulseAudio (το πιο πιθανό) δες τις ρυθμίσεις ήχου από το pavucontrol.
erne Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 κατεβασα το pulseaudio (δεν το ειχα) εκανα επανεκκίνηση κ ολα ενταξει. σε'ευχαριστω. αν μπορουσες να με βοηθησεις μιας κ ειμαι νεος στα linux. δεν μπορω να βρω το skype για να το βαλω στην επιφανεια εργασιας. μονο με το τερματικο το βρικω αλλα ετσι δεν μπορω να κανω κατι
Oxygene Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τελευταία που δοκίμασα το LXQT (συγγενικό του LXDE που "φοράει" το Lubuntu) στον διαχειριστή αρχείων pcman υπήρχε συντόμευση applications, υπάρχει αυτή σε 'σενα;
erne Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ναι υπαρχει κ εχω ψαξει σε ολους τους φακελους αλλα δεν εχω βρει τιποτα
Oxygene Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ωραία, αφού υπάρχει κάνε drag 'n drop το Skype από εκεί στο Desktop σου και πάτα Create Shortcut
erne Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 γραψε λαθος. καταλαβα οτι ρωτησες αν υπηρχε ενοτητα εφαρμογων. δεν βρισκω συντομευση του skype
erne Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 η βλακια ειναι οτι μου το εβγαζε εκει αλλα το διεγραψα κ το ξανα εκανα εγκαταστασει. κ τωρα δεν μου το βγαζει ουτε εκει
Oxygene Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Για δες λίγο εδώ: http://lkubaski.wordpress.com/2012/06/29/adding-lxde-start-menu-and-desktop-shortcuts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα