johnbond Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχω μια κουβέρτα που όταν τρίβεται παράγει στατικό ηλεκτρισμό.. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας φωτίζει και βγάζει μικρές σπίθες όταν την τρίβω ή κουνιέται. Υπάρχει κίνδυνος να αρπάξω καμιά φωτιά όπως θα αλλάζω πλευρό και να ξυπνήσω φλαμπέ; :fear: Ξέρω οτι όλα τα τρολ του φόρουμ θα ανθίσουν σε αυτό το ερώτημα ,αλλά όποιος ξέρει ας μου απαντήσει σοβαρά. 12
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά ασφαλείς είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες απ'ό,τι ξέρω!
johnbond Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά ασφαλείς είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες απ'ό,τι ξέρω! Δε μιλάμε για ηλεκτρική.. Για κανονική κουβέρτα μιλάω,μάλλον μάλινη.
dimitrisOP Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 κανε ενα μπανιο με βενζινη πριν ξαπλωσεις για να δοκιμασεις μαλινη κουβερτα να βγαζει σπιθες πρωτη φορα ακουω 17
zynif Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάρε κάποια άλλη γιατί σε βλέπω να ξυπνάς σε κάνα νοσοκοκείο στην καλύτερη περίπτωση. 1 1
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά ασφαλείς είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες απ'ό,τι ξέρω! Ρε συ Zio κανονικη μαλλινη κουβερτα και γινεται Tesla Coil το παληκαρι;........να γινει φλαμπε δε νομιζω,αλλα προσωπικα θα το φοβομουν-εξεταζα περαιτερω..περιεργο,αλλα ειναι ιδιοτητα του μαλλινου..Ας αλλαξει κουβερτα και την σπινθηροβολα κουβερτα να την συνδεσουμε σε κανα laptop για δοκιμες.
Unabomber Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γιατι δεν περιμενες μεχρι Παρασκευη βραδυ να θεσεις το ερωτημα σου ???? :devil: on topic Απο τι υφασμα ειναι η κουβερτα ?
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχω μια κουβέρτα που όταν τρίβεται παράγει στατικό ηλεκτρισμό.. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας φωτίζει και βγάζει μικρές σπίθες όταν την τρίβω ή κουνιέται. Υπάρχει κίνδυνος να αρπάξω καμιά φωτιά όπως θα αλλάζω πλευρό και να ξυπνήσω φλαμπέ; :fear: Ξέρω οτι όλα τα τρολ του φόρουμ θα ανθίσουν σε αυτό το ερώτημα ,αλλά όποιος ξέρει ας μου απαντήσει σοβαρά. Τα χερια τα εχεις πανω, ή κατω απο την κουβερτα ?.. 5
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 κανε ενα μπανιο με βενζινη πριν ξαπλωσεις για να δοκιμασεις μαλινη κουβερτα να βγαζει σπιθες πρωτη φορα ακουω χα χα χα χα χα..να σαι καλα ρε φιλος..κλαιω απ τα γελια!!!!!!!μπανιο με βενζινη.........χα χα χα χα χα χα χα Γιατι δεν περιμενες μεχρι Παρασκευη βραδυ να θεσεις το ερωτημα σου ???? :devil: on topic Απο τι υφασμα ειναι η κουβερτα ? Γιατι Παρασκευη βραδυ;
AiWaaa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κάτι τέτοιες εχει και η γιαγια μου μάλλινες και γρατζανάνε κίολας ειναι σκληρές.. Με έχει χτυπήσει απο δαυτες στατικος ηλεκτρισμός αλλα να πετάει σπιθες δεν μου εχει τυχει.. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παντως οταν φερεις γκομενα στο σπιτι, για καλο και για κακο την κουβερτα τοποθετησε την σε ασφαλες σημειο. Κι αν οχι, τουλαχιστον εχε κανενα πυροσβεστηρα μεσα στο δωματιο.
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παντως οταν φερεις γκομενα στο σπιτι, για καλο και για κακο την κουβερτα τοποθετησε την σε ασφαλες σημειο. Κι αν οχι, τουλαχιστον εχε κανενα πυροσβεστηρα μεσα στο δωματιο. Διαφωνώ.Η κουβέρτα πρέπει να παραμείνει. Είναι ένα εργαλείο που θα κρατήσει την σχέση τους φορτισμένη... 15
Unabomber Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 χα χα χα χα χα..να σαι καλα ρε φιλος..κλαιω απ τα γελια!!!!!!!μπανιο με βενζινη.........χα χα χα χα χα χα χα Γιατι Παρασκευη βραδυ; Τοτε ξεκινανε τα ΤOP νηματα...... :-D
leonidas_fs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Προσπαθεί να πάρει αλλα δεν κάνει ανάφλεξη...Καθάρισε τα μπουζί και τράβηξε το τσόκ! 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις