Gunix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω παρατηρήσει σε laptop με Windows 7, που έχει ένα recovery ενός μέρους από το partition σκληρό δίσκο που περιέχει τα windows 7 και drivers. Όταν θέλεις να του κάνεις φορματ παρατήρησα ότι εγκαθηστάς τα windows και μαζί τα drivers όταν πατάς κάποιο key F12 αν θυμάμαι καλά για toshiba. Επίσης ή από DVD. Επιπλεόν, έχω παρατηρήση ότι πχ στο toshiba που έχω, χρησημοποιήσα το recovery και είχε ένα μενού από την toshiba. Θέλω την βοήθεια σας εδώ. Πρώτον, πως δημιουργώ ένα recovery ενός μέρους από το partition του σκληρού μου δίσκου που έχει ένα "bootable" με windows 7 και drivers έτσι ώστε να εγκαθηστούνται μαζί. Για να μην τα βάζω ένα ένα Windows 7 και μετά serial και μετά drivers? Δεύτερον, Πως μπόρω να κάνω ένα μενού για το Toshiba όπως δίνει η Toshiba στα laptop της? Τρίτον, έχω και HP. Επίσης πως μπόρω να κάνω ένα μενού για το HP όπως δίνει η HP στα laptop της?
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Στήνεις λειτουργικό, drivers και κάνεις όλα τα Updates και μετά τραβάς ένα ghost σε εξωτερικό δίσκο ή dvdιά και είσαι έτοιμος. Άσε τα μενού και τις χαζομάρες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στήνεις λειτουργικό, drivers και κάνεις όλα τα Updates και μετά τραβάς ένα ghost σε εξωτερικό δίσκο ή dvdιά και είσαι έτοιμος. Άσε τα μενού και τις χαζομάρες. Ετσι !!! Και όχι αναγκαστικα σε εξωτερικο δισκο αλλα δευτερο εσωτερικο ή αν δεν υπαρχει σε άλλο partition του μοναδικου δισκου.
Gunix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Στήνεις λειτουργικό, drivers και κάνεις όλα τα Updates και μετά τραβάς ένα ghost σε εξωτερικό δίσκο ή dvdιά και είσαι έτοιμος. Άσε τα μενού και τις χαζομάρες. Θέλω να ρωτήσω. Στο υπολογιστή μου έχω τα windows, drivers, windows update. Πρώτον, θα του κάνω ένα image σε ένα μέρος του σκληρού δίσκου? Δεύτερον, αν κάνω το πρώτο που είπα, πως μπορώ να κάνω boot με key από το πληκτρολόγιο? Στα laptop, και σε κάποια pc που έχω δει δηλαδή πχ στο pc πατάς το key F10 που είναι το recovery των windows.
arc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν cloning προγράμματα (π.χ. το acronis true image) που σου φτιάχνουν ειδικό recovery partition και με καθορισμένο πλήκτρο κάνεις recovery αλλά γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις το boot cd, να κάνεις boot απο αυτό και να φτιάχνεις/επαναφερεις οτι Image θες, από όπου θες.
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να ρωτήσω. Στο υπολογιστή μου έχω τα windows, drivers, windows update. Πρώτον, θα του κάνω ένα image σε ένα μέρος του σκληρού δίσκου? Δεύτερον, αν κάνω το πρώτο που είπα, πως μπορώ να κάνω boot με key από το πληκτρολόγιο? Στα laptop, και σε κάποια pc που έχω δει δηλαδή πχ στο pc πατάς το key F10 που είναι το recovery των windows. Το recovery στον ίδιο δίσκο δεν έχει νόημα, Σε περίπτωση σφάλματος του δίσκου χάνεις τα πάντα. Ακόμα και στα λάπτοπ με recovery partition, ο κατασκευαστής σου προτείνει να πάρεις αντίγραφο σε dvd. 1
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Άρα να του πω Copy DVD Σε ποιον να το πεις; 1
Gunix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εννοω στο προγραμμα να επιλεξω DVD Burn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα