Tribal21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μετά από κάνα χρόνο που έχω εγκατεστημένο το call of duty mw3(από τον θείο),είπα να το βγάλω. Μόνο που δεν βρίσκω πουθενά το αρχειάκι απεγκατάστασης!! Ούτε στην κατάργηση εγκατάστασης του πίνακα ελέγχου υπάρχει το παιχνίδι!! Έχετε καμία ιδέα για το πως να το βγάλω?? Ευχαριστώ
Tribal21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έτσι δεν θα γίνει απεγκατάσταση όμως! Το παιχνίδι δεν είναι portable,είχα κάνει κανονικά εγκατάσταση!
euxoulhs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δες στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου αν εχει καποιο app unistall αλλιως απλα ξανακανεις εγκατασταση το παιχνιδι και μετα ξανα unistall
Tribal21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν έχει! Θα κοιτάξω να δω αν έχω το αρχείο εγκατάστασης να το ξανακάνω αλλά μετά από τόσο καιρό,παίζει να το έχω σβήσει και αυτό,λόγο χώρου στο δίσκο.
MSSB Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έτσι δεν θα γίνει απεγκατάσταση όμως! Το παιχνίδι δεν είναι portable,είχα κάνει κανονικά εγκατάσταση! Δεν λέω ότι το έχω κάνει ποτέ, αλλά υποθετικά μιλώντας αν κάποια στιγμή το είχα εγκαταστήσει, όπως είπε ο φίλος 'qsis' απλά σβήνεις το φάκελο. Αυτή είναι η απεγκατάστασή σου για το λόγο ότι, κάποιες ομάδες, απλά κάνουν ένα pack των αρχείων (π.χ του original από Steam) και στην ουσία όταν κάνεις install, το μόνο που κάνεις είναι απλά μια αποσυμπίεση με fancy installer. Delete το φάκελο και είσαι cool. ..υποθετικά μιλώντας :Ρ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από MSSB 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 το mw3 του θείου,iwsp κάτι σαν exe μετά την εγκατάσταση,δεν έχει απεγκατάσταση απο κάπου,απλα πετάς τον φάκελο και τελειώνει το θέμα.
Tribal21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 οκ,θα σβήσω τον φάκελο τότε! Σας ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα