Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχες αναφέρεις πως λεφτα γιοκ αλλά στη προκειμένη θα πρέπει να προβείς σε αγορά άλλου σκληρού πλέον, σήμερα 12% αύριο 8 μεθαύριο 0 και πάπαλα νεκρός σκληρός.

Το είχα αναφέρει εξαρχής πως αυτό θα ήταν το πρόβλημα και εδώ έχεις καταλήξει πλέον.

Καλή τύχη με το hdd regenerator αλλά έχε υπόψιν πως θα χρειαστεί αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

επισης , αν ειναι να πας για σκληρο , πανε για ssd.

οταν αποφασισεις τι θα κανεις , ρωτα μια εδω τα παιδια να σου προτεινουμε κατι καλο για τα χρηματα που δινεις. :)

Δημοσ.

ναι, μπαινοντας λοιπον εμφανιζει πως ειναι 12% υγιης ο σκληρος. επομενη κινηση??

Εδω είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Αν το μηχάνημα ειναι ακομα εντός εγγύησης, πας για αντικατάσταση δίσκου. Αν δεν είναι τοτε ειναι αναγκαίο να αγοράσεις δίσκο.

Δημοσ.

εχω αρχισει να νιωθω σαν την αλικη στην χωρα των θαυματων, μονο που εχω κολλησει σε λαβυρινθο. η εγκαταστασξ αρχισε να δουλευει και μετα εμφανιστηκε το σφαλμα  0x80070057----- disk partition etc :mad:

Δημοσ.

εχω αρχισει να νιωθω σαν την αλικη στην χωρα των θαυματων, μονο που εχω κολλησει σε λαβυρινθο. η εγκαταστασξ αρχισε να δουλευει και μετα εμφανιστηκε το σφαλμα  0x80070057----- disk partition etc :mad:

Μην χάνεις το χρόνο σου (και τρως και τον δικό μας), το πρόβλημα σου ειναι στο δίσκο. Αν δεν τον αλλάξεις, δεν θα στρώσει η κατάσταση. Ακόμα κι αν απο θαύμα περάσεις τα windows σε αυτό το δίσκο, δεν θα ζήσουν ουτε εβδομάδα.

Δημοσ.

Νομιζα πως προκειται για φορουμ συζητησης και τυχον επιλυσης ηλεκτρονικων ζητηματων. Δεν επιβαλω σε κανεναν να σπαταλησει τον χρονο του για την περιπτωση μου. Εαν κανω καποιο λαθος στα παραπανω αναγραφομενα υποψιαζομαι πως ο υπευθυνος διαχειρισης της ομαδας θα μου  κανει συσταση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έλαβες μπόλικη βοήθεια απο αρκετούς και λύση σου δόθηκε, η οποία είναι η αλλαγή δίσκου. Λυπάμαι αν δεν είναι αυτή που προτιμάς, αλλά με 12% υγεία δεν σε σώζει κανένα hd regenerator και επισης όσες φορές κι να προσπαθήσεις να περάσεις το λειτουργικό θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Δεν είναι θέμα Αλίκης ή Δρακουμελ, είναι θέμα λογικών συμπερασμάτων. 

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα παράπονο, ίσως ηθελημένα απέφυγα την μοναδική –λογική λύση- αλλαγής σκληρού (πιστεύοντας σε θαύματα και εκεί δεν χωρά Αλίκη και Δρακουμέλ). Εντούτοις  καλύφθηκα δεόντως με την απάντηση σου.

Δημοσ.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφερθήκαν, πέρα από το ψυχικό support (δηλαδη την όρεξη να το ψάχνω) και να μην τα παρατήσω, έμαθα πόσα εργαλεία υπάρχουν για να μαθαίνω την υγεία του υπολογιστή. Ναι μεν στόχος είναι το καλό αποτέλεσμα αλλά και η πορεία ως εκεί είναι εξίσου σημαντική.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υ.Γ  - ψάχνω  ήδη για σκληρό δίσκο αλλά τουλάχιστον κατάφερα αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...