Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ !!!

ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ TURBO-X LAPTOP

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AMD E2 1800

RAM 3,60

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS 7 -64 BIT

ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ STARTUP REPAIR ISSUES, ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ FORMAT. ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ ΑΝΑ 2ΜΗΝΕΣ.

ΜΕΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ.

ΜΕΤΑ ΤΟ CD ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ BOOTABLE USB, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SETUP ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ, ΣΤΟ F2 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Για αρχη, περνα σε bootable φλασακι memtest και hard disk sentinel dos edition για να ελεγξεις υγεια απο μνημες και σκληρο δισκο αντιστοιχα. Καλως ηρθες στο φορουμ.

Δημοσ.

επισης την επομενη φορε βαλε deepfreeze. η εστω παρε ενα image του φρεσκοεγκατεστημενου λογισμικου και οταν βλεπεις τα πραγματα δυσκολα , κανε ενα ghost με το image και κομπλε.

τωρα στην περιπτωση σου δοκιμασε τα παραπανω που ειπε ο φιλος.

μετα κανεις bios reset + update.

και μετα βλεπουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΕΜΤΕΣΤ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ISO ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ BOOTABLE ΔΛΔ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ---ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΤΟ BOOT ΕΚΕΙΝΟ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΔΛΔ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΤΛ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BOOTABLE USB ETC ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ THE PATH IS TOO LONG

ΔΕΝ ΚΑΤΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEEPFREEZ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ WINDOWS ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ BACK UP KAI ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

επιπλεον, απο τη στιγμη που το μεμτεστ και το hardscic sentinel ειναι σε μοργ exe. με ποιο τροπο θα το περασω στο στικ και θα το διαβασει στην εκκινηση και στο μπουτ το πισι ??

το a bootable usb που κατεβασα διαβαζει μονο iso. αλλη προταση προγραμματος αριστης μεταμορφωσης ?

:mellow:

Δημοσ.

κατι επιπλεον---επειδη θελω να τον ανοιξω επιτελους, τι κατσαβιδι χρειαζομαι ?????

συγνωμη για τα κεφαλαια,, ειμαι νεα στο ειδος. :mellow:

ok, δοκιμαζω νεο προγραμμα δημιουργιας bootable usb για να δω αν θα λειτουρησει στο system repair, αν οχι θα προσπαθησω να κανω τα παραπανω, υποσημειωση... σχετικα με το κατσαβιδι ...?

Δημοσ.

κατι επιπλεον---επειδη θελω να τον ανοιξω επιτελους, τι κατσαβιδι χρειαζομαι ?????

συγνωμη για τα κεφαλαια,, ειμαι νεα στο ειδος. :mellow:

ok, δοκιμαζω νεο προγραμμα δημιουργιας bootable usb για να δω αν θα λειτουρησει στο system repair, αν οχι θα προσπαθησω να κανω τα παραπανω, υποσημειωση... σχετικα με το κατσαβιδι ...?

Χρησιμοποιησε το Rufus για να φτιαξεις bootable με Memtest και HDD Sentinel Dos. Οσον αφορα το κατσαβιδι μπορεις απλα να το δεις με δοκιμη... Δεν ειναι κατι για το οποιο χρειαζεται να σε συμβουλεψουμε. Αν σου λεει το path ειναι too long βγαλε το αρχειο που κατεβασες και θελεις να περασεις στο φλασακι στην επιφανεια εργασιας, και επειτα καθορισε το Path του προγραμματος να το βρισκει εκει. 

Δημοσ.

Μάλλον είναι πρόβλημα σκληρού, τα έχει τινάξει και τώρα παραδίδει το πνεύμα του...

Σχετικά με το βοοταβλε τεστ που αναφέρατε, αν σου λέει είναι πολύ μεγάλο το παθ νέϊμ τότε βάλε το αρχείο στο C: είτε χύμα είτε φτιάξε ένα τυχαίο φάκελο και βάλε το εκεί για να το βρείς πιο εύκολα.

To σύνηθες μέγεθος είναι το #3 Phiips κατσαβίδι (σταυροκατσάβιδο) αλλά μπορεί να χρειάζεσαι μικρότερο, ανάλογα τι μέγεθος και βίδες είναι εκεί.

Δημοσ.

καλησπερα, δοκιμασα ενα iso. boot repair disk, υποτιθετε κατι εκανε - εμφανισε σε μορφη doc. αναλυση, προσπαθησα να συνδεθω με το ρουτερ μου, αλλα τζιφος, μηπως μπορει να μου πει καποιος αυτο το ubuntu αν βοηθαει σε κατι ? ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον και τις απαντησεις,

δοκιμαζω το μεμτεστ, αν εχει προβλημα η ραμ θα μου το βγαλει απ οτι καταλαβα, αν οχι θα ενημερωσω :huh:

Δημοσ.

το εκανα το τεστ, κανενα ερρορ, δοκιμασα το low format κατι και μετα ξανα βαζοντας το στικακι παραμενει να μην φορτωνει την εγκατασταση για φορματ

... εχω αρχισει και παραδιδω πνευμα.

ειπα να το ανοιξω με το κατσαβιδι να κανω reset bios οπως διαβασα αλλά δεν βρισκεται και κανας φιλος να βοηθησει - θα παω να αγορασω.

στη τελικη ο-η επιμενων νικα !!! :mad: B)

ασε που το λαπτοπακι δεν το διαλεξα εγω, στο επομενο θα ζητησω τα φωτα σας.

υ.γ στο cd boot hiren καπως ετσι, εκανε μινι εγκατασταση xp αρα ερωτω, αν ειχε παραδωσει ο σκληρος λογικο δεν θα ηταν να μην λειτουργει κανενος ειδος boot? ευχαριστω.

Δημοσ.

με το hirens φορτωνει τα windows στην μνημη ram.

απο την στιγμη που εχεις λειτουργικη ram.θα παιξουν :)

μολις κλεινεις το pc , πανε ολα. και ξανα απο την αρχη.

ο σκοπος του hbcd (hirens) ειναι να ανοιξεις το pc για να τσεκαρεις πραγματα να καθαρισεις κλπ.

αφου ανοιξες hirens , κατεβασε η τρεξε καπως το hd sentinel για να δεις την υγεια του σκληρου.

επισης αν πας για νεο σκληρο , πανε για ssd.και οχι 840 evo (αυτες τις μερες)

Δημοσ.

Τι πως να το δουλέψεις; το εγκαθιστάς, το τρέχεις, επιλέγεις το δίσκο που θέλεις και ψάχνεις το κομβίο με τη λέξη test επάνω. Στη συνέχεια αυτό σου λέει ανάμεσα στη μαζική επίθεση που σου έχει κάνει από νουμεράκια αν ο δίσκος σου είναι υγιής ή όχι

mainwindow.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...