sperdikis86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :μεχρι 400€ Αρχικα να τονισω οτι προκειται για αρχαριο στις συνθεσεις και γι'αυτο θα τα γραψω ολα αναλυτικα για να μην εχω καποιο θεμα στο τελικο προιον.Εχω μια τηλεοραση πλασμα, την panasonic tx-p42ut50e και οι ταινιες που εχω ειναι οι περισσοτερες 1080p,η αναπαραγωγη των οποιων θα γινετε απο το tower αρα θελω οπτικο αποτελεσμα HD 1080p.Επισης πριν λιγο παραγειλα τον yamaha rxv-477 ο οποιος ειναι συνδεδεμενος με ενα home cinema 5.1 και θελω να συνδεσω εκει το tower.Να τονισω οτι το pc δεν χρησιμοποιητε καθολου για gaming αλλα μενει πολλες ωρες ανοιχτο λογω downloading.Τελος μας ενδιαφερει ενα καλο ακουστικο αποτελεσμα οσον αφορα μουσικα κομματια αρα θα ηθελα να δωσω περισσοτερο βαση στην καρτα ηχου.Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Υπαρχουν κομματια απο παλιο tower που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν στη συνθεση αλλα δεν ξερω πως να το ζητησω απο το εκαστοτε καταστημα.Εχω ενα τροφοδοτικο corsair cx-600-80 plus bronze και 2 μνημες KINGSTON KVR1333D3S8N9/2G 2GB DDR3 PC3-10600 1333MHZ CL9 VALUE RAM Χρήση υπολογιστή :ταινιες-μουσικη ελαφρια προγραμματα(π.χ.office) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι εχω την tv που ανεφερα,δεν σκεφτομαι για οθονη μελλοντικα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).λιβαδεια Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Συναρμολογηση απο το καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 PER.813301COOLERMASTER RC-110-KKN2 ELITE 110 BLACK 44.90 € PER.528739ASROCK AM1H-ITX RETAIL 58.44 € PER.559887AMD ATHLON 5350 2.05GHZ BOX 54.90 € PER.333624TOSHIBA DT01ACA200 2TB 3.5'' SATA3 76.90 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 235.14 € Tροφοδοτικο και μνημες ειναι πανευκολο να τα βαλεις και μονος σου οταν ρθει στο σπιτι το συστημα. Το συγκεκριμενο συστημα εχει ελαχιστη καταναλωση (μιας και θα 'ναι ανοιχτο διαρκως) και ταυτοχρονα μπορει να ανταποκριθει πληρως στη χρηση για την οποια το προοριζεις. Αν θες βαζεις και εναν SSD ή/και ακομη μεγαλυτερον δισκο (πχ: 3ΤΒ) μιας και χωραει στο budget ανετα. Καρτα ηχου εχει ενσωματωμενη η μητρικη: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)- Premium Blu-ray Audio support- Supports Full Spike Protection
sperdikis86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 και παιρνω και ηχο και εικονα απο την hdmi slot?επισης δεν πιστευω να εχω θεμα με την θεμροκρασια της mobo η να μην παμε σε καποιο αλλο κουτι στο ιδιο μεγαθος αλλα να εχει και dvd recorder για να περαδω λειτουργικο?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 και παιρνω και ηχο και εικονα απο την hdmi slot?επισης δεν πιστευω να εχω θεμα με την θεμροκρασια της mobo η να μην παμε σε καποιο αλλο κουτι στο ιδιο μεγαθος αλλα να εχει και dvd recorder για να περαδω λειτουργικο? 1. Kαι ηχο και εικονα απ'το hdmi slot μπορεις να παρεις ναι ή μπορεις να συνδεσεις και τα ηχεια σου κανονικα. 2. Προλβημα με θερμοκρασιες δεν θα χεις σιγουρα. Οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες δεν ανεβαζουν θερμοκρασιες ιδιαιτερα. 3. Το κουτι αυτο επιλεχθει διοτι δεχεται ΑΤΧ τροφοδοτικα, οπως αυτο που εχεις & ταυτοχρονα ειναι ιδανικο για HTPC. 4. DVD δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερα, μπορεις να φτιαξεις ενα bootable στικακι των Windows (πχ: με αυτο το προγραμμα) edit: αν θες αναγκαστικα να υπαρχει δυνατοτητα προσθηκης dvd drive τοτε κοιτα το "μεγαλο" αδερφακι του: COOLERMASTER RC-130-KKN1 ELITE 130 MIDNIGHT 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα