rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Απλα πατας fn+ το αντιστοιχο F κουμπι. Θα το καταλαβεις. Για να σου μεταφερει την εικονα στην οθονη.
kyriakh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Απλα πατας fn+ το αντιστοιχο F κουμπι. Θα το καταλαβεις. Για να σου μεταφερει την εικονα στην οθον Καλησπέρα. Έβαλα την οθώνη στο λάπτοπ, τίποτα.. Κάνει τα ίδια.Ανοιγοκλείνει κάθε λίγα "
trebelas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οπότε έχει θέμα μόνο η οθόνη και όχι και το πσ. Αν είναι εντός εγγύησης την πάς πίσω.Αν δεν είναι λογικά σε κάποιο σέρβις για μια εκτίμηση και να δείς αν αξίζει η επισκευή της. 17" tft είναι?
kyriakh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Οπότε έχει θέμα μόνο η οθόνη και όχι και το πσ. Αν είναι εντός εγγύησης την πάς πίσω.Αν δεν είναι λογικά σε κάποιο σέρβις για μια εκτίμηση και να δείς αν αξίζει η επισκευή της. 17" tft είναι? Ναι 17" είναι. Μου τη φέρανε βέβαια από το κατάστημα, είναι συναρμολιγιμένο έτοιμο το πι-σι με όλα τα εξαρτήματα ελαφρώς μεταχειρισμένα, εγγύηση 2 χρ. Αλλά το σέρβις είναι Θεσ/κη κάτι που δε μου είχανε πει ή δε το θυμάμαι τουλάχιστον.Αν είναι για αλλαγή να το στείλω.Αν η επισκευή χρειάζεται 20€ να το πάω αλλού γιατί με τον καταστηματάρχη έχουμε μαλώσει είναι καραλαμόγιο de ξερω αν είναι τφτ, πάντως είναι επίπεδη lcd
trebelas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τώρα σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω,εσύ ξέρεις.Σε κάθε εγγύηση ισχύουν άλλα πράγματα οπότε θα πρέπει να μιλήσεις με αυτούς.Μπορεί να έχεις εγγύηση απευθείας στην εταιρία της οθόνης π.χ. Γνώμη μου είναι οτι πρέπει να την απαιτήσεις.Το χειρότερο θα είναι να πληρώσεις τα μεταφορικά για να τη στείλεις. Για την επισκευή δεν γνωρίζω και ούτε μπορώ να εκτιμήσω αλλα αυτές οι οθόνες είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά παλιές(μεταχειρισμένες βρίσκεις στα 30-40ευρώ το πολύ) οπότε ακόμα και 20 για επισκευή δεν ξέρω αν αξίζει. Μια διευκρίνηση όταν την έβαλες στο λάπτοπ σου έδειχνε κανονικά εικόνα αλλα αναβόσβηνε ή δεν έδειχνε τίποτα?
kyriakh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τώρα σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω,εσύ ξέρεις.Σε κάθε εγγύηση ισχύουν άλλα πράγματα οπότε θα πρέπει να μιλήσεις με αυτούς.Μπορεί να έχεις εγγύηση απευθείας στην εταιρία της οθόνης π.χ. Γνώμη μου είναι οτι πρέπει να την απαιτήσεις.Το χειρότερο θα είναι να πληρώσεις τα μεταφορικά για να τη στείλεις. Για την επισκευή δεν γνωρίζω και ούτε μπορώ να εκτιμήσω αλλα αυτές οι οθόνες είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά παλιές(μεταχειρισμένες βρίσκεις στα 30-40ευρώ το πολύ) οπότε ακόμα και 20 για επισκευή δεν ξέρω αν αξίζει. Μια διευκρίνηση όταν την έβαλες στο λάπτοπ σου έδειχνε κανονικά εικόνα αλλα αναβόσβηνε ή δεν έδειχνε τίποτα? έδειχνε κανονικά εικόνα αλλα αναβόσβηνε
trebelas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ok. πιστεύω καλύτερα να κοιτάξεις πρώτα με την εγγύηση και μετά οτιδήποτε άλλο.με λίγη υπομονή βγάζεις άκρη.
kyriakh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ok. πιστεύω καλύτερα να κοιτάξεις πρώτα με την εγγύηση και μετά οτιδήποτε άλλο.με λίγη υπομονή βγάζεις άκρη. οκ trebela ευχαριστώ!! , από μεθαύριο.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ψαξε στις ρυθμίσεις της οθόνης σου μήπως υπάρχει επιλογή που να λεει κατι σαν "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και επανέφερε την
kyriakh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ψαξε στις ρυθμίσεις της οθόνης σου μήπως υπάρχει επιλογή που να λεει κατι σαν "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και επανέφερε την ok θα το δω και θα σου πω τι επέγινε αλλά από αύριο. Εννοείς μέσα από τον πίνακα ελέγχου του σταθερού;
kyriakh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ψαξε στις ρυθμίσεις της οθόνης σου μήπως υπάρχει επιλογή που να λεει κατι σαν "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και επανέφερε την Tα ίδια.Έκανα επαναφορά και επανεκκίνηση αλλά τα ίδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα