kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τελευταίες 3-4 μέρες ο σταθερός μου κάνει κάτι περίεργα. Σήμερα που μπήκα, μου έβγαζε και το μήνυμα DVI input no input signal και κλείνει συχνά η οθόνη. Έκανα τη ρύθμιση χαμηλής ανάλυσης οθόνης αλλά όχι από την εκκίνηση αλλά από τον πίνακα ελέγχου, επανεκκίνηση και μετά μου τοξανάκανε 1 φορά... , και έβγαλε μετά άλλο μήνυμα, ότι δεν έχω βάλει τη σωστεί ανάλυση. Έβλεπα βιντεάκια το πρωι.Περισσότερο το κάνει στα βίντεο νομίζω, αν και χτες τον άνοιγα και έκλεινε αμέσως χωρίς να προλάβει να ανοίξει η οθόνη. Μου τόκανε αυτό 4 φορές μόνο τότε.
Sartiv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα! Ελεγξε πανω απ ολα το καλωδιο Οθονη - PC. Και αν συνεχιζει τα ιδια, αλλαξε το καλωδιο.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να δεις τις προδιαγραφές της οθόνης σου τι ανάλυση λεει και να ορίσεις την αντίστοιχη στον υπολογιστή σου
kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα! Ελεγξε πανω απ ολα το καλωδιο Οθονη - PC. Και αν συνεχιζει τα ιδια, αλλαξε το καλωδιο. deν εφάπτεται σωστά και καμιά φορά πέφτει. Νάναυτό; Είναι στην εγγύηση, θα το πάω μια απαυτές τις μέρες Πρέπει να δεις τις προδιαγραφές της οθόνης σου τι ανάλυση λεει και να ορίσεις την αντίστοιχη στον υπολογιστή σου πως αλλάζω ανάλυση του υ/η ; F12 boot μετά εχει επιλογές
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 με διξι κλικ στην επιφανεια εργασιας αλλαξε την αναλυση.
kyriakh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 με διξι κλικ στην επιφανεια εργασιας αλλαξε την αναλυση. eyxaριστώ τόχω κάνει αλλά τζίφος
kyriakh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το πήγα στο μαγαζί από το οποίο τόχα πάρει, και μου άλλαξαν το καλλώδιο, αλλά εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα και κλείνει πολύ συχνά η οθώνη, κάθε περίπου λεπτο, ενώ εμφανίζεται το μήνυμα στο πινακάκι, αμέσως μετο που ανοίγω τον υπολογιστή
trebelas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το πινακάκι που λές εννοείς το monitor status?Και μετά απο αυτό κλείνει η οθόνη? Αρχικά δοκίμασε και ένα διαφορετικό καλώδιο ρεύματος. Αν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών(και όχι onboard) βγάλτη και ξαναβάλτη μήπως δεν πατάνε καλά τα πινς.
kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το πινακάκι/καλά τα πινς.Ναι το monitor status.Άλλαξα πρίζα τούκανα και ριστάρτ αλλά πάλι κάνει τα ίδια,με το που ανοίγει πετάει το monitor status, μένει εκεί μόνιμα, κλείνει για 10" ανοίγει για 1"κ.ο.κ. Το απόγευμα ή αύριο που θάχω λίγο χρόνο, θα ανοίξω το κουτί να κάνω αυτό που μούπες με την κάρτα γραφ. Σευχαριστώ Δε πάμε καλά.......!! Ενώ έκλεισα το σταθερό, η οθόνη συνέχισε να αναβοσβήνει γ΄ραφοντας monitor going to sleep, έκλεισα και την οθόνη και παρόλαυτά συνέχισε με κλειστή οθόνη να αναβοσβήνει και να γράφει μόνιτορ.... σλίπ. Χρειάστηκα το ποντίκι από τον σταθερό, το βγάζω, και έσβησε η οθόνη, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Μμμμ αφού πέρασαν 6-7 λεπτά ξαναάναψε τελικά, και έκλεινε κλπ.Αλλά τελικά πρέπει νάναι η κάρτα γραφικών όπως είπες trebelas.ε;
trebelas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αμα έχει θέματα και με κλειστό υπολογιστή οπως είπες τώρα σχεδόν αποκλείω την κάρτα(παρόλα αυτά κάνε ενα τσεκ στα πινς είναι κάτι πολύ απλό) και πλέον υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα κάποιο κύκλωμα της οθόνης. Δοκίμασε την οθόνη σε κάποιο άλλο pc. Έτσι θα σιγουρευτούμε αν φταίει η οθόνη η το pc και μετά βλέπουμε.
kyriakh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αμα έχει θέματα και με κλειστό υπολογιστή οπως είπες τώρα σχεδόν αποκλείω την κάρτα(παρόλα αυτά κάνε ενα τσεκ στα πινς είναι κάτι πολύ απλό) και πλέον υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα κάποιο κύκλωμα της οθόνης. Δοκίμασε την οθόνη σε κάποιο άλλο pc. Έτσι θα σιγουρευτούμε αν φταίει η οθόνη η το pc και μετά βλέπουμε. Πρώταπόλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεύτερον, Έβαλα την οθόνη σε 3η διαφορετική πρίζα, αααα!!!! και τώρα δεν έχει πρόβλημα. Σευχαριστώ. Αλλά γιατί στα καλά καθούμενα μετά από περίπου 5 μήνες που τον έχω τώρα του την έδωσε και δε γουστάρει αυτή τη πρίζα που είναι και κοντά του;Σκατοχαρακτήρας!
rfc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 φωναξε καποιον να δει τη πριζα μηπως και δεν εχει γειωση....... το πιθανοτερο ειναι καποιο καλωδιο να φταιει. Για να μη σουταρεις τπτ αλλο στο λεω....
kyriakh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 φωναξε καποιον να δει τη πριζα μηπως και δεν εχει γειωση....... το πιθανοτερο ειναι καποιο καλωδιο να φταιει. Για να μη σουταρεις τπτ αλλο στο λεω.... Ουψ! τι εννοείς ότι είναι επικίνδυνη να μου χαλάσει μηχάνημα; Αμα είναι πες να μην τη χρησ/ώ μέχρι να προκύψερι και κάτι άλλο, να φωνάξω ηλεκτρ/γο.
kyriakh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αμα έχει θέματα και με κλειστό υπολογιστή οπως είπες τώρα σχεδόν αποκλείω την κάρτα(παρόλα αυτά κάνε ενα τσεκ στα πινς είναι κάτι πολύ απλό) και πλέον υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα κάποιο κύκλωμα της οθόνης. Δοκίμασε την οθόνη σε κάποιο άλλο pc. Έτσι θα σιγουρευτούμε αν φταίει η οθόνη η το pc και μετά βλέπουμε Ξανάρχησε τα ίδια.Κλείνει και ανοίγει για δευτερόλεπτα, ακόμα και στη νέα πρίζα μετα από 3-4 μέρες, δε ξέρω ΄ποσεσ περάσανε.ΘΜπορώ να βάλω την οθώνη και σε λάπτοπ έτσι; απλά τη συνδέω και μου δείχνει; είναι τόσο εύκολο και απλό ή θέλει και κάποια ρύθμηση στο λάπτοπ, δεν τόχω τώρα εδώ, όταν μου το φέρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα