Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου θα ηθελα να αλλαξω τις ρυθμισεις της οθονης μου την αναλυση δηλαδη απο τον επεξεργαστη μητρωω των windows πως θα το καταφερω αυτο ; επισης ποιες αλλες ρυθμισεις μπορω να αλλαξω απο κει ; Για windows 7 + windows 8

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατι ακριβως θες να αλλαξεις μεσα απο το μητρωο την αναλυση? Ποιος ο λογος? Επισης καλο θα ηταν να μην πειραζουμε το μητρωο. Μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις και με προσοχη.

Δημοσ.

Γιατι ακριβως θες να αλλαξεις μεσα απο το μητρωο την αναλυση? Ποιος ο λογος? Επισης καλο θα ηταν να μην πειραζουμε το μητρωο. Μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις και με προσοχη.

Για να θελω φιλε μ εχω καποιο λογο ο οποιος ειναι οτι το συνδεω με HDMI καλωδιο και η τηλεοραση μου ειναι 42¨ και δεν μεγευθηνεται το rezolousion της οθονης ετσι θα ηθελα να το μεγευθυνο χειροκινητα απο την μητρωο.

Δημοσ.

τι ανάλυση έχει η τηλεόραση που δεν την πιάνουν οι ρυθμίσεις; μέχρι 1920χ1080 δε φτάνουν οι νορμαλ; εκτός αν έχεις καποια 4k.

Δημοσ.

Anyway...φιλε μου! Δοκιμασε αυτο:

HKEY_CURRENT_CONFIG -> System -> CurrentControlSet -> Control -> Video

θα βρεις εναν μεγαλο αριθμο καπως ετσι "{F72BFB3B-52E9-4B65-8AA4-D774C26BA193}"

ανοιξε το και θα βρεις αλλον εναν 0000

εκει μεσα εχει 2 επιλογες DefaultSettings.XResolution και DefaultSettings.YResolution

βαλε την αναλυση που θες κανε ενα restart και δες αν λειτουργησε

• Like 1
Δημοσ.

τι ανάλυση έχει η τηλεόραση που δεν την πιάνουν οι ρυθμίσεις; μέχρι 1920χ1080 δε φτάνουν οι νορμαλ; εκτός αν έχεις καποια 4k.

Οχι διχνει 1024Χ768 η οθονη του υπολογιστη και δεν με αφηνει να το ρυθμισω ως το 1920Χ1080 ή εστο ως το 1600Χ800.

θα ηθελα να καταχωρησω μεσα στην regedit αυτη την τιμη για να υπαρχει.

Δημοσ.

drivers της καρτας γραφικων πέρασες;

Φυσικα και τα περασα απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις του λαπτοπ.

Anyway...φιλε μου! Δοκιμασε αυτο:

HKEY_CURRENT_CONFIG -> System -> CurrentControlSet -> Control -> Video

θα βρεις εναν μεγαλο αριθμο καπως ετσι "{F72BFB3B-52E9-4B65-8AA4-D774C26BA193}"

ανοιξε το και θα βρεις αλλον εναν 0000

εκει μεσα εχει 2 επιλογες DefaultSettings.XResolution και DefaultSettings.YResolution

βαλε την αναλυση που θες κανε ενα restart και δες αν λειτουργησε

δεν μ εμφανιζει το video και τα υπολοιπα δεν ξερω τον λογο και παραξενευομαι.

Δημοσ.

η 42άρα σου έιναι Full HD η 1366Χ768;

δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί η κάρτα να ανέβει ανάλυση εφόσον την υποστηρίζει το μόνιτορ/οθόνη.

Ζημιά θα κάνεις,μην το πειράζεις έτσι.

Αν έχεις άλλο πρόβλημα βγάλε screenshot αυτό που σε απασχολεί μήπως μας βοηθήσεις καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα πες μας σε ποιο απ' όλα τα μηχανήματα της υπογραφής σου κάνεις τη σύνδεση και τι κάρτα γραφικών έχει. Μετά πες μας αν επιλέγεις επέκταση ή κλώνο ή single display για το 2ο μόνιτορ.

Στον πίνακα ελέγχου της κάρτα γραφικών τι ρυθμίσεις έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...