elenacal218 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 μηπως μπορει κανεις να μου βρει τα drivers για Intel 845E series V1.0? Mε ενδιαφερει η καρτα δικτυου για να συνδεθει στο internet. ευχαριστω.....
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 με μια αναζήτηση όπως το έγραψες θα έβρισκες τούτο. https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=5406
elenacal218 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εχεις δικιο αλλα δεν ειχα γραψει LAN και μου εβγαζε διαφορα. Ευχαριστω παντως... εκανα install αλλα δεν αλλαξε κατι. στα προγραμματα υπαρχει αρχειο print me internet printing.Aυτο ειναι? και οταν πηγαινω στο υπολογιστης μου -υλικο-διαχειριση συσκευων μου βγαζει usb2.0/10/100M ETHERNET ADAPTOR με ερωτηματικο μπροστα....
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 σίγουρα η μητρική έχει δικό της LAN; γιατί δεν ξέρω που κολλάει το usb2.0 που λέει. Τους υπόποιλους drivers(πχ chipset)τους έχεις περάσει; ΌΠΑ,τώρα το είδα. το 845E είναι το chipset και όχι η κάρτα δικτύου
elenacal218 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αρα τι κανω?τα εχω περασει τα υπολοιπα!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 κατέβασε μια το speccy να δούμε τι μητρική έχεις μπάς και βρώ τίποτα άλλο.
elenacal218 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σε κουραζω, συγνωμη αλλα ειναι επειγον και δεν ειμαι πολυ σχετικη. Τι ειναι το speccy και που θα το βρω? το κατεβασα και μου τα εβγαλε. Ποιο μας ενδιαφερει? μητρικη legend qdi platinix-2 (socket 478) Παντως παλια τον ειχα συνδεσει στο internet τον υπολογιστη.Ισως να εκανα format μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα