Tony10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας,ειμαι χρονια φαν του ποδηλατου και το χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα οπου παω στην πολη.Μου εχει κολησει τωρα η ιδεα να παω λιγο στον τομεα του "βουνου" και χρειαζομαι ποδηλατου :Ρ ..anyway εχω ενα scott δρομου εδω και χρονια το οποιο το εχω αλλαξει το πιρουνι με ενα χωρις αναρτηση και εχει γινει μονο για δρομο.Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα ποδηλατο που βεβαια θα το εχω και στην πολη αλλα πιο πολυ για κολπακια(βλακειες δλδ :Ρ ) και αναβαση σε βουνο μιας που με το scott δεν την βγαζω καθαρη πια..Ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα αλλα προτιμω κατι σε giant,scott,gt.Ενα τελευταιο θεμα...επειδη ειμαι 1.90 σχεδον σε υψος θα προτιμουσα να βγαινει σε μεγαλο σκελετο με 28 ροδες αν ειναι δυνατον.Αν παλι ζηταω πολλα σε τετοια τιμη(400 ευρω) απλα προτινετε με το ιδανικο ευρως. ευχαριστω
georgeboo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 29αρι mountain παρε, τωρα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις οποιο σου αρεσει καλυτερα στο ματι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα