Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πιάσεις τον παιδεραστή, τον τρομοκράτη, ή τον απατεώνα, θα τον αφήσεις να στείλει SMS στον σκληρό του?

Δημοσ.

δεν υπαρχει παιδεραστης που ειναι τοσο Nerd ωστε να εχει γνωση για την χρηση τετοιου ssd.

αν υπηρχε θα εβλεπε anime.

case closed.

deal with it

the-big-lebowski-reunion-animated-gifs-3

• Like 4
Δημοσ.

αυτά τα 'με ανεπανόρθωτο τρόπο' τα ακούμε βερεσέ..

αυτό που μου άρεσε είναι ότι καταστρέφεται αν κάποιος πάει να παρεμβληθεί στην gsm Κεραία.

Δηλαδή περνάς από βενζινάδικο που έχει παρεμβολέα σήματος , και ο δίσκος καταστρέφεται;

nice!!

Δημοσ.

Οταν πιάσεις τον παιδεραστή, τον τρομοκράτη, ή τον απατεώνα, θα τον αφήσεις να στείλει SMS στον σκληρό του?

Ξερεις οι τρομοκρατες εχουν και συνεργατες ,  τους πιανουν και ανακαλυπτουν γιαφκες μετα απο μηνες !

απο το να παει λοιπον να εξαφανισει τα στοιχεια καποιος  ειναι πολυ πιο ευκολο να στειλει ενα sms φανταζομαι ! σεναρια ε ?

για να τελειωνουμε , αν εγω ημουν παρανομος απο τις αρχες , απο την γυναικα μου , απο τους συνεργατες μου  η απο οποιονδηποτε αλλον , τοτε θα με ενδιεφερε πολυ να εχω εναν τετοιο σκληρο !

δεν ειπα οτι ολοι ειναι παιδεραστες ουτε οτι ολοι ειναι  τρομοκρατες ! ο αλλος ο οξυζενες  το εχει γραψει  δυο φορες εως τωρα,  ελα μεγαλε πες το αλλη μια να γελασουμε LOLLLLLLLLLLLLLL   

Δημοσ.

καλα! επι του θεματος εχεις να μας πεις κατι ?

εχεις στειλει 3 μηνυματα για να σχολιασεις τι λενε οι αλλοι , αποψη για το θεμα εχεις ?  ελεος με τα οφ τοπικ και τους τρολ

Δημοσ.

Ποιο είναι το θέμα και ποιος είναι offtopic; Αν υπάρχουν ή όχι παιδεραστές σε είδηση για SSD; Εγώ σου λέω υπάρχουν. Τώρα δηλαδή τι πας να δικαιολογήσεις ότι τεχνολογίες όπως αυτή δεν πρέπει να εφαρμοστούν γιατί υπάρχουν και κάποιοι διεστραμμένοι; Your point is? Μου θυμίζεις κάτι τυπάκους που δίνουν τα ένσημα στην παρακολούθηση και στην λογοκρισία του διαδικτύου με το πρόσχημα της δίωξης παιδεραστών ή απλούστερα σε όσους διαφωνούν με τις απόψεις τους.

• Like 3
Δημοσ.

ο καθενας καταλαβαινει οσα θελει η μπορει να καταλαβει !

εσυ καταλαβες αυτα απο το μηνυμα μου και εγραψες 3 φορες ''δηλαδη οσοι τον παρουν θα ειναι παιδεραστες η τρομοκρτατες'' εγω εννοουσα κατι εντελως διαφορετικο!  δεν εχω καμμια απαιτηση να το καταλαβεις , απαιτω  ομως να κοψεις την ειρωνια στα μηνυματα σου , και αν αυτο ειναι κατι το οποιο  δε μπορεις να το καταφερεις  τοτε μην συμμετεχεις !

Δημοσ.

@Μίκυ_Μάους

Μάλλον ξεχνάς ποιος έριξε πρώτος στο τραπέζι την συζήτηση για παιδεραστές/τρομοκράτες/απατεώνες/κλπ. Θα μου απαντήσεις που θες να καταλήξεις ή θα τρολλάρεις πολύ ακόμα;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

οκ και αμα βάλουν GSM scrambler γύρω απο το σπιτι σου τι κανει ο σκληρός?

τώρα το είδα οτι καταστρέφετε δλδ ειναι double edge sword αμα το εχεις ανοιχτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...