rwmi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Περιμενα διαφορετικο ending.. Την στιγμη που εβλεπαν οι 3βυζη,ο lobster boy και οι διδυμες τον Νταντι να πνιγεται, ηθελα να εμπαινε ο ντετεκιβ, και αφου σκοτωνε αυτους τους τρεις, να εσωζε τον Νταντι..Τι στο διαολο...American HORROR story λεγεται ναι κατι τετοιο θα θελα κι εγω
tool1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Aπ τη στιγμη που ακουσα τη λεξη Ηalloween στο τελευταιο επεισοδιο,ημουν σιγουρος για το φιναλε μιση ωρα νωρίτερα. Αρκετα συγκινητικο και αμερικανικο φιναλε.Κ μενα με πειραξαν το ότι επνιξαν τον ηρωα που εδωσε νεα πνοη στο σηριαλ αλλα κ το ζευγαρι που βρηκε την ηρεμια του αλλα όπως λεει κι ο τιτλος του ειναι Αmerican horror story κ όχι French horror story. Επισης μου αρεσε πολύ η γεφυρα σε ένα προηγουμενο επεισοδιο που το ενωσαν λιγο με τη δευτερη σεζον. Γενικα αρκετα καλος ο 4ος κυκλος,διχως κ παλι να πλησιαζει τον 2ο.Παμε για τον 5ο............
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς δεν με πολυτρελανε αυτη η σεζον. Ουτε το φιναλε της αλλα και γενικα δεν... Μαλλον λογω συγκρισης με τους αλλους κύκλους.
taksidiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 η χειροτερη σεζον του american horror story. νομιζα οτι η τριτη κρατουσε το σκηπτρο αν κι εμενα μου αρεσε,αλλα τελικα η τεταρτη ηταν για φαπες.
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 η επομενη θα ειναι στανταρ καλη. http://www.people.com/article/lady-gaga-american-horror-story-hotel-season-five?xid=rss-fullcontent hotel εχει τοσο πολυ ψωμι το θεμα που και μονο του γραφεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα