revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ για το κονεκτιον http://www.huffingtonpost.com/2014/12/18/american-horror-story-connections_n_6345408.html
gherudos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 OMG περισσότερα νέα!!! Στα επόμενα επεισόδια θα παίξει και ο neil patrick harris (o Barney από το how i met your mother) μαζί με τον άντρα του σε έναν πολύ σπέσιαλ ρόλο. Sellers το είδες μήπως το επεισόδιο;
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι η σειρά που μόλις την πρωτοειδα φοβήθηκα για απότομη πτώση iq. Μετά απο 3-4 επεισόδια φαίνεται εξαιρετική. Μάλλον έπεσαν πολλές μονάδες. Όλα τα λεφτά η μητέρα του πλούσιοπαιδου, Θέλω κι αλλά φρικια !
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς μόνο 3 επεισόδια έμειναν ακόμα και ξεκινάει 7 Ιανουαρίου, σύντομα δηλαδή!
DKNI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εκανα catch up τις γιορτες Δεν με εχει ξετρελανει η 4η - εκτος απο την αρχη που ο πρωτος κλοουν σπερνει - αλλα ωρες ωρες το επιπεδο ερμηνειων σε ποιοτικες σειρες καλωδιακων σταθμων απο συγκεκριμενους ηθοποιους ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με αυτο που βλεπαμε 10 χρονια πριν Γεμιζει η οθονη ρε παιδι μου Επισης ειναι καταπληκτικο το soundtrack φετος
Sog96Ch Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Εκανα catch up τις γιορτες Δεν με εχει ξετρελανει η 4η - εκτος απο την αρχη που ο πρωτος κλοουν σπερνει - αλλα ωρες ωρες το επιπεδο ερμηνειων σε ποιοτικες σειρες καλωδιακων σταθμων απο συγκεκριμενους ηθοποιους ειναι η νυχτα με τη μερα σε σχεση με αυτο που βλεπαμε 10 χρονια πριν Γεμιζει η οθονη ρε παιδι μου Επισης ειναι καταπληκτικο το soundtrack φετος Μου άρεσε η μάσκα που είχε στο στόμα του (τα δόντια).
tool1983 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εμενα μου αρεσαν αρκετα τα πρωτα αλλα μετα το εκπληκτικο διπλο halloween επεισοδιο,πιστευω πως κατι δεν δουλευει σωστα. Νομιζω πως στη προσπαθεια να εντυπωσιασουν, βαζουν πιπερι κ στα λαχανα.Κατι που δεν χρειαζεται η σειρα. Ο strong man καλυτερα να μην υπηρχε στην σειρα,ασε που πηρε κ τον Τζιμι στο λαιμο του,που από ηρωας κ εραστης κατηντησε όπως τον βλέπουμε(μεχρι κ το 9ο εχω δει). Ευτυχως που υπαρχει η εμβληματικη μορφη του psycho γιου κ σωζει αρκετα την κατασταση. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από tool1983
HarryGrey Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν και δεν είμαι φαν της σειράς, ο πρώτος κύκλος μου άρεσε(ειδικά το πρώτο μισό), τον δεύτερο τον είδα με το ζόρι, τον τρίτο τον παράτησα στη μέση αλλά η τέταρτη σεζόν φαίνεται να έχει πάρει την σωστή κατεύθυνση. Το αποκορύφωμα το διπλό επεισόδιο που ήταν απίστευτο. Είδα τα 7 πρώτα και είμαι πολύ ικανοποιημεμενος μέχρι στιγμής. Ο strong Man με κουράζει κι εμένα. Κοίτα να δεις που μόλις την τελειώσω θα πιάσω να δω και την μισή Τρίτη σεζόν που παράτησα.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτη η σειρά ανέδειξε εναν μεγάλο ηθοποιό που είμαι σίγουρος οτι θα τον βλέπουμε αρκετά στο μέλλον.. Μatt Βomer .. ή αλλιώς Dandy Mott. Οι εκφράσεις του όλα τα λεφτά. O Jimmy επίσης φαίνεται καλός ηθοποιός άλλα όχι τέτοιου επιπέδου. Τα τελευταία επεισόδια τα παραπάνανε σπλάτερ πάντως .. δεν χρειαζόταν τόσο.
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το τέλος ήταν μια προχειρότητα, απαίσιο, δεν μου άρεσε καθόλου :/
alimentas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Παντα ειχε θεματα το ahs στα τελευταια επεισοδια,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.Αρπακολια σκετη.Εχει πεσει πολυ το επιπεδο,συνεχιζω να την βλεπω ευχαριστα αλλα καμια σχεση με την σειρα που ηταν στην αρχη. Μετα το μυθικο asylum ξεκινησε η κατηφορα.
speedy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 2 πρωτες μακραν καλυτερες απο τις αλλες δυο που ακολουθησαν. Στο τελευταιο επεισοδιο εμενα με χαλασε κυριως το καλο τελος που εδωσε στον χαρακτηρα της Lange. Δεν συναπτει καθολου με το τι ειχαμε δει πριν. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2015 από speedy23
Sog96Ch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 2 πρωτες μακαραν καλυτερες απο τις αλλες δυο που ακολουθησαν. Στο τελευταιο επεισοδιο εμενα με χαλασε κυριως το καλο τελος που εδωσε στον χαρακτηρα της Lange. Δεν συναπτει καθολου με το τι ειχαμε δει πριν. Στο τελευταιο επεισοδιο με χαλασε που πεθανε ο Dandy, I really like his character
lifeowner771 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Περιμενα διαφορετικο ending.. Την στιγμη που εβλεπαν οι 3βυζη,ο lobster boy και οι διδυμες τον Νταντι να πνιγεται, ηθελα να εμπαινε ο ντετεκιβ, και αφου σκοτωνε αυτους τους τρεις, να εσωζε τον Νταντι..Τι στο διαολο...American HORROR story λεγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα