Προς το περιεχόμενο

American Horror Story (Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το περσινό με τις μάγισσες, ενώ φαινόταν να έχει κάποιες καλές ιδέες, έγινε βαρετό (υπερβολικό, επαναλαμβανόμενο, ανόητο κλπ) σε κάποια φάση και το παράτησα. 

Φέτος, το θέμα (ως τίτλος - δεν έχω δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο) έχει τραβήξει την προσοχή μου :P . Θα έχει επίσης ενδιαφέρον το πόσα πράγματα θα δανειστούν από... αλλού (ομώνυμη ταινία, ... *ahem* σειρές) και που θα τα κάνουν όλα μπάχαλο πάλι για να εξυπηρετήσουν το "horror" παράγοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει η σειρά νομίζω έχει αρχίσει και πέφτει!βέβαια θα μου πείτε πρώτο επεισόδιο ήταν αλλά και πάλι δεν είχε εκείνα τα στοιχεία που θα με κάνουν να πώ πωωωω τι βγάλαν οι τύποι!?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είδα χθες το πρώτο από τον 4ο κύκλο αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Ίσως φταίει το όλο concept που σου προκαλεί μια "ενόχληση" όσο το παρακολουθείς νιώθωντας λίγο ...άβολα!

Θα δω πως θα τα πάει στη συνέχεια...

Φυσικά η Lange όπως πάντα κρατάει όλη τη σειρά και της βγάζω το καπέλο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω ρε γμτ ενώ ειμαι φανατικός της σειράς,  αυτη η σεζον μεχρι τωρα τουλάχιστον δεν μου εχει καθίσει και πολυ καλα.  Αισθάνομαι λιγο την αίσθηση των random καταστάσεων. Βέβαια μπορεί άνετα να με διαψεύσει τελικά... 

Συμφωνώ για την ενόχληση,  στις άλλες σεζόν δεν το ένιωσα. 

• Like 1
Δημοσ.

To πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυ αρεσε...Μου φανηκε..καπως..Το δευτερο επεισοδιο ηταν πολυ καλυτερο.Ελπιζω να βελτιωθει ο κυκλος

Δημοσ.

Bασικα συνεχιζει να κραταει τον χαρακτηρα της η σειρα,συνεχιζει να σε κραταει σαν θεατη απλα νομιζω οτι το asylum ηταν το peak της κ δυσκολα θα ξεπεραστει.Οποτε οτι ακολουθει μας κακοφενεται.

Εμενα το 2ο μ αρεσε αρκετα παντως.

Δημοσ.

προσπαθώ να καταλάβω αν θα υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο ή θα ειναι απλα με φρικιά και σάικο , γενικά πρέπει να δούμε παραπάνω για το consept 
αν δεν τότε δε με κόβω να την συνεχίζω 
η πρώτη/δευτερη σεζόν μου άρεσαν και η τρίτη βλεπόταν αν και το σκότωσαν σε κάποιες φάσεις , έπρεπε να ειναι ποιο horror φάση (η 3η) 

τέσπα θα δούμε , μπορεί να έχει ενδιαφέρον αν ρολάρει λίγο και δούμε τι παίζει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...