Προς το περιεχόμενο

Forerunner 920XT. Το νέο έξυπνο ρολόι της Garmin

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παραπάνω είναι ένα προπονητικό ρολόι και απορώ πως βρέθηκε review στο insomnia! Τελοσπάντων καλά έκανε το Insomnia αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ για να το εκτιμήσουν γι αυτό και τα εκτός θέματος posts παραπάνω..

Εξαιρετικά τα Suunto αλλά δεν έχουν τον δέκτη του Garmin...

Εξαιρετικά τα Suunto αλλά αμα δεν έχεις υπολογιστή απο το ρολόι δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα..

Γενικά νομίζω ότι η Garmin είναι ένα βήμα μπροστά (βλ. Fenix) χωρίς βέβαια να συμαίνει ότι τα Ambit πέφτουν πίσω.

Το insomnia είναι site για μοδάτα gadget κάθε είδους και αυτές οι συσκευές είναι 100% μοδάτες και gadgetάτες. Τόσα πολλά εμπριμέ χρώματα δε μπορεί να κάνουν λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παραπάνω είναι ένα προπονητικό ρολόι και απορώ πως βρέθηκε review στο insomnia! Τελοσπάντων καλά έκανε το Insomnia αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ για να το εκτιμήσουν γι αυτό και τα εκτός θέματος posts παραπάνω..

Εξαιρετικά τα Suunto αλλά δεν έχουν τον δέκτη του Garmin...

Εξαιρετικά τα Suunto αλλά αμα δεν έχεις υπολογιστή απο το ρολόι δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα..

Γενικά νομίζω ότι η Garmin είναι ένα βήμα μπροστά (βλ. Fenix) χωρίς βέβαια να συμαίνει ότι τα Ambit πέφτουν πίσω.

Επειδή έχω το ambit2 και έχοντας χειριστεί το fenix (από γνωστό), το suunto έχει καλύτερο user interface, έχει γρηγορότερο κλείδωμα gps και καλύτερη μπαταρία. Επίσης αυτό που απογειώνει το suunto είναι οι εφαρμογές και το τι μπορείς να κάνεις με αυτές. Κάτι που προσπαθεί να φτάσει η garmin με τα τελευτάια μοντέλα. Το μόνο που θα θελα στο suunto μου είναι τη δόνηση που έχει το garmin. Πολύ βολικό μερικές φορές. Θεωρώ λοιπόν το ambit 2 καλύτερο από το garmin και με την έλευση του ambit3 με μέτρηση παλμών στο νερό είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός για την garmin.

Παρόλα αυτά μιλάμε για τοπ ρολόγια που είναι απίθανο να μην καλύψουν κάποιον σε ότι και να κάνει. Απλά κουβέντα να γίνεται... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...