Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μεταβώ από την Hol στην Forthnet και έχω δυο ερωτήσεις.

α)Έχω κλείσει χρόνο στην Hol σύμφωνα με το συμβόλαιο, όπου είχα και έκπτωση εξαιτίας προσφοράς που μου είχαν κάνει . Θα πληρώσω κάποιο πρόστιμο όταν θα φύγω εξαιτίας της έκπτωσης που μου είχαν κάνει;

β)Επειδή είχα Forthnet πριν αρκετά χρονιά με προβλήματα αποσυνδέσεων, με τα παρακάτω στατιστικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν θα παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα; Να προσθέσω ότι έχω αλλάξει το μεγαλύτερο τμήμα της καλωδίωσης από τότε. 

post-216142-0-62223800-1412231829_thumb.png

Δημοσ.

1. Άν το συμβόλαιο έγραφε για υποχρέωση παραμονής 12 μηνών και έχει παρέλθει, όχι δεν θα πληρώσεις τίποτα. Πρέπει όμως να το σιγουρέψεις διότι κάποιες συνδέσεις αναφέρονται σε 24μηνη δέσμευση.

2. Πάνω-κάτω τα ίδια θα πιάνεις και χωρίς πρόβλημα. Αν όμως αλλαχθεί το χάλκινο ζεύγος (μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα), τότε κανείς δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζεις ότι δεν θα φταίει η εσωτερική σου εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

α) ρώτα αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου . Αν έχει λήξει δεν πληρώνεις πρόστιμο 

β) στη forthnet δεν θα έχεις πρόβλημα με απόσυνδεσεις . Αλλά ακόμα και αν προκύψει τους λες να σου ανεβάσουν λίγο το snr και θα είσαι μια χαρά χωρίς αποσυνδέσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο, έχει λήξει το συμβόλαιο και δεν έχω καμιά δέσμευση προς αυτούς.

Μια τελευταία ερώτηση, επειδή θα με πρήξουν στα τηλεφωνά, μπορώ να μην απαντήσω η θα υπάρξει πρόβλημα με την φορητοτητα ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Όχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μπορεί όμως να σου κάνουν πολύ δελεαστική προσφορά και είναι κρίμα να την χάσεις, εκτός κι αν για οποιονδήποτε λόγο είσαι αποφασισμένος να φύγεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...