Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να επιτευχθεί οικονομία και χαμηλή θερμοκρασία σε x86 CPU και να χωράει σε 7mm σασί, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο η Apple.

Οικονομία και θερμοκρασίες είναι ήδη μια χαρά από πέρυσι (στα windows tablets). Για 7mm δεν ξέρω αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος για λίγα χιλιοστά!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίτα, στις 13 inches δεν το λες Tablet, φορητή οθόνη τηλεόρασης το λες, ξέρετε ... αυτές τις μικρές. Λίγο ακόμα κι θα βγαίνουν σε 20αρια.

Δημοσ.

Μέχρι να επιτευχθεί οικονομία και χαμηλή θερμοκρασία σε x86 CPU και να χωράει σε 7mm σασί, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο η Apple.

Οικονομια και χαμηλη θερμοκρασια χωρις ανεμιστηρες εχουν επιτευχθει απο περυσι με τους Atom x86. Σε τετοιο λεπτο σασι δεν εχουν μπει απλα γιατι εμπαιναν σε φθηνα , χαμηλοτερου budget tablet που λογω κοστους δεν ηταν με τοσο λεπτα σασι. Eχουν μπει παντως σε καποια πιο ακριβα tablet που εχουν σασι κατω απο 8.5mm. Λιγοτερο απο 1mm διαφορα με το ipad mini retina, με την διαφορα οτι τα windows tablet τρεχουν κανονικο desktop os.

lenovo-miix2-8inch-hands-on-4.jpg

Με τους επομενους core m θα τα καταφερει η intel να ειναι σε tablet και με κορυφαιες επιδοσεις, πιο πανω αισθητα απο τους Atom. Εχουν βγει designs με 7mm χωρις ανεμιστηρα που θα κυκλοφορησουν συντομα. 

A1.jpg

Δημοσ.

Οικονομια και χαμηλη θερμοκρασια χωρις ανεμιστηρες εχουν επιτευχθει απο περυσι με τους Atom x86. Σε τετοιο λεπτο σασι δεν εχουν μπει απλα γιατι εμπαιναν σε φθηνα , χαμηλοτερου budget tablet που λογω κοστους δεν ηταν με τοσο λεπτα σασι.

Με τους επομενους core m θα τα καταφερει η intel να ειναι σε tablet και με κορυφαιες επιδοσεις, πιο πανω απο τους Atom. Εχουν βγει designs με 7mm χωρις ανεμιστηρα που θα κυκλοφορησουν συντομα. 

A1.jpg

Ηaha  θα το παρεις το ipad  αν βγει σε τοσες ιντσες  εεεε?

Δημοσ.

Ηaha  θα το παρεις το ipad  αν βγει σε τοσες ιντσες  εεεε?

Με το ipad air που εχω ειμαι ευχαριστημενος, ειδικα ως προς το form factor. Αν ετρεχε και desktop apps + multitasking  + περισσοτερη ram για να μην lagαρει ακομα και σε browsing, ωστε να αντικαταστησω και το laptop μου θα ημουν πληρως ευχαριστημενος.

Για αυτο με βλεπω να παιρνω κανα microsoft surface ή asus t300 chi, που συνδυαζουν κορυφαιες οθονες, επιδοσεις laptop cpu, αλλα φορητοτητα και παχος tablet.

Αργα ή γρηγορα και η apple θα τους αντιγραψει και θα βγαλει και αυτη καποιο tablet με μεγαλυτερη οθονη και δυνατοτητα multitasking.

Δημοσ.

Με το ipad air που εχω ειμαι ευχαριστημενος, ειδικα ως προς το form factor. Αν ετρεχε και desktop apps + multitasking  + περισσοτερη ram για να μην lagαρει ακομα και σε browsing, ωστε να αντικαταστησω και το laptop μου θα ημουν πληρως ευχαριστημενος.

Για αυτο με βλεπω να παιρνω κανα microsoft surface ή asus t300 chi, που συνδυαζουν κορυφαιες οθονες, επιδοσεις laptop cpu, αλλα φορητοτητα και παχος tablet.

Αργα ή γρηγορα και η apple θα τους αντιγραψει και θα βγαλει και αυτη καποιο tablet με μεγαλυτερη οθονη και δυνατοτητα multitasking.

Κριμα να πας σε downgrade   εμπειριας χρησης δεν πειραζει  επιλογες ειναι αυτες καθολα σεβαστες.

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα να πας σε downgrade   εμπειριας χρησης δεν πειραζει  επιλογες ειναι αυτες καθολα σεβαστες.

Επειδη δεν ειναι downgrade, αλλα upgrade θελω να το κανω, απλα υπαρχει καποιο κοστος.

Οι περιορισμοι του ipad air (που με αναγκαζουν να εχω και tablet και ultrabook ) και τα lagαρισματα σε browsing στο ipad air με κανουν ομως να το σκεφτομαι.

Aν ομως αντιγραψει συντομα η apple τους υπολοιπους και βγαλει ipad με μεγαλυτερη οθονη + περισσοτερη ram για να μην υπαρχουν lagαρισματα + δυνατοτητα multitasking, τοτε μπορει να παω σε αυτο το ipad.

Δημοσ.

Εγω εχω λαπ τοπ και ipad  αλλα αυτο το set up  με βολευει  καθως εχουν διαφορετικες χρησεις  και σε διαφορετικους  χωρους.  Συνηθως tablet χρησιμοποιω  στο σπιτι, στον καναπε στο κρεβατι και τα σαββατοκυριακa αν φυγω εκτος η' στις διακοπες .Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις εχω lap top .Βεβαια δεχομαι πως  to ultrabook  εχει πολυ μεγαλο βαθμο φορητοτητας .

Δημοσ.

ipad air εχω ~1 χρονο τωρα και δεν αντιληφθει να lagαρει ποτε του. Απορω...

Ακομα και το ipad3 που ειχα δεν ειχε θεμα με lag ακομα και με αρκετουτσικα tabs στον safari.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω εχω λαπ τοπ και ipad  αλλα αυτο το set up  με βολευει  καθως εχουν διαφορετικες χρησεις  και σε διαφορετικους  χωρους.  Συνηθως tablet χρησιμοποιω  στο σπιτι, στον καναπε στο κρεβατι και τα σαββατοκυριακa αν φυγω εκτος η' στις διακοπες .Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις εχω lap top .Βεβαια δεχομαι πως  to ultrabook  εχει πολυ μεγαλο βαθμο φορητοτητας .

Mε τα hybrid tablet/ultrabook(ειδικα τα επομενης γενιας οπως το asus t300 chi που θα ειναι λεπτοτερο πχ και απο ενα ipad mini retina), μπορεις να συνδυασεις και τις 2 χρησεις με ελαχιστες υποχωρησεις.

Ακομα και το ipad3 που ειχα δεν ειχε θεμα με lag ακομα και με αρκετουτσικα tabs στον safari.

Το Ipad 3 δεν ειναι 64bit, οποτε οι εφαρμογες απαιτουν λιγοτερη ram σε σχεση με το ipad air. Και τα 2 οπως εχουν 1gb ram για αυτο στο ipad air βλεπεις πιο συχνα lags και refreshes οταν αλλαζεις tab στον safari.

Προσθεσε σε αυτο οτι λογικα το ipad 3 το δουλευες κυριως με ios 6 που ηταν πιο ελαφρυ απο το ios 7. 

Δημοσ.

Επειδη δεν ειναι downgrade, αλλα upgrade θελω να το κανω, απλα υπαρχει καποιο κοστος.

Οι περιορισμοι του ipad air (που με αναγκαζουν να εχω και tablet και ultrabook ) και τα lagαρισματα σε browsing στο ipad air με κανουν ομως να το σκεφτομαι.

Ενώ το t100 με τη full εμπειρία χρήσης προσφέρει full εμπειρία από... lags, κολλήματα, παγώματα! Δυστυχώς, τα full windows θέλουν και ανάλογο hardware, πώς λέμε για τα μεταξωτά βρακιά; Αυτό!

• Like 3
Δημοσ.

Ενώ το t100 με τη full εμπειρία χρήσης προσφέρει full εμπειρία από... lags, κολλήματα, παγώματα! Δυστυχώς, τα full windows θέλουν και ανάλογο hardware, πώς λέμε για τα μεταξωτά βρακιά; Αυτό!

Δεν είναι και τόσο χάλια ρε συ, το αδικείς το μηχάνημα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...