mary Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα εμπλουτίσει τη χρωματική παλέτα του iPad, προσθέτοντας το χρυσό χρώμα, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις πωλήσεις αυτής της κατηγορίας η οποία καταγράφει πτώση αυτό το χρόνο.Οι νέες εκδόσεις του iPad των 9.7 ιντσών αναμένεται να αποκαλυφθούν αργότερα αυτό το μήνα, καθώς το τελευταίο είχε παρουσιαστεί το περασμένο Οκτώβριο. Έτσι εκτός από το ασημί και γκρι χρώμα που φέρει το iPad Air, θα υπάρχει και το χρυσό ως τρίτη χρωματική επιλογή για το πίσω μεταλλικό κάλυμμα της νέας έκδοσης του δημοφιλούς tablet. Παρά την μεγάλη επιτυχία του, οι πωλήσεις του iPad παρουσιάζονται μειωμένες τα τελευταία δυο τρίμηνα οπότε μία επιπλέον επιλογή, έστω και χρωματική μπορεί να βοηθήσει. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 οι πωλήσεις βρίσκονταν στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, και το 2012 έφτασαν τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Πέρυσι οι πωλήσεις του iPad έφτασαν στα 32 δισεκατομμύρια δολάρια. Η τακτική της Apple να εμπλουτίζει με χρώματα τις συσκευές της είναι γνωστή ήδη από το 1999 όταν και παρουσίασε τον "πολύχρωμο" iMac. Σύμφωνα με τον Amit Daryanani, αναλυτή της RBC Capital Markets, αυτή η τακτική δεν συνοδεύτηκε πάντα από επιτυχία καθώς οι πωλήσεις του iPhone 5c που κυκλοφόρησε ως πιο οικονομική επιλογή και σε διάφορα χρώματα, ήταν απογοητευτικές. Ο ίδιος υποστηρίζει πως το επόμενο σημαντικό βήμα θα είναι η παρουσίαση ενός μεγαλύτερου iPad, με στόχο κυρίως στους επαγγελματίες καταναλωτές. Άνθρωποι με γνώση του αντικειμένου υποστηρίζουν πως το νέο iPad θα έχει οθόνη 12,9 ιντσών και πως δεν θα διατεθεί πριν τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Site: Bloomberg
esykas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 καλή ιδέα για 12,9'' αλλά να υπάρχει και το macbook air 1
Giorgos241 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν έβγαζαν black MacBook Pro θα ήμουν από τπυς πρώτους που θα πήγαιναν να το πάρουν
kots21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν έβγαζαν black MacBook Pro θα ήμουν από τπυς πρώτους που θα πήγαιναν να το πάρουν Δυστηχως για να επιτευχθει το μαυρο χρωμα στο μεταλλο θελει βαφη και μετα θα γεμιζε γρατζουνιες πιο πολλες και πιο εμφανεις, και ποιος ακουγε τους αλλους. Θυμησου το iphone 5 black.
ChimairaX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κάποτε η Apple δημιουργούσε ανταγωνισμό. Τώρα τον ακολουθεί. Πως φαίνεται ο καθοριστικός ρόλος του CEO ρε παιδί μου... 5
Vasilisxd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αλλο ενα iPod στις 13 ιντσες δεν νομίζω να κάνει την διαφορά. Ας φτιάξουν επιτέλους στο Osx το UI να παιζει με αφη και μετα να το βαλουν σε ενα ipad. Αυτο μαλιστα, θα εκανε την διαφορα. 4
dali13gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σε 2-3 χρόνια που η ARM CPU της Apple θα είναι αρκετά δυνατή για να "σηκώσει" desktop OS και θα έχουν προλάβει να γράψουν το OS X για ARM, μπορεί. Πριν από αυτό, αποκλείεται.
kots21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κάποτε η Apple δημιουργούσε ανταγωνισμό. Τώρα τον ακολουθεί. Πως φαίνεται ο καθοριστικός ρόλος του CEO ρε παιδί μου.. Ακολουθει τον ανταγωνισμο και την ακολουθουν στις πωλησεις.....(με λιγοστες συσκευες)
ploumouris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ακολουθει τον ανταγωνισμο και την ακολουθουν στις πωλησεις.....(με λιγοστες συσκευες) Με την παρατήρηση φίλε μου ότι οι πωλήσεις είναι credit γιά τις εταιρείες και ο ανταγωνισμός γιά τους καταναλωτές. 3
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αλλο ενα iPod στις 13 ιντσες δεν νομίζω να κάνει την διαφορά. Ας φτιάξουν επιτέλους στο Osx το UI να παιζει με αφη και μετα να το βαλουν σε ενα ipad. Αυτο μαλιστα, θα εκανε την διαφορα. Συμφωνώ. Και για μένα θα είχε μεγαλύτερο νόημα να έτρεχε πλήρες λειτουργικό το μεγάλο ipad. Διαφορετικά δεν βλέπω το λόγο να το προτιμήσει κάποιος από το κλασσικό ή το μίνι αφού και πιο ακριβό θα είναι και θα χάνει σε φορητότητα
ChimairaX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ακολουθει τον ανταγωνισμο και την ακολουθουν στις πωλησεις.....(με λιγοστες συσκευες) Με την παρατήρηση φίλε μου ότι οι πωλήσεις είναι credit γιά τις εταιρείες και ο ανταγωνισμός γιά τους καταναλωτές. Ναι η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις. Αν και η Samsung έχει μεγαλύτερο τζίρο από την Apple στην κινητή...
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κάποτε η Apple δημιουργούσε ανταγωνισμό. Τώρα τον ακολουθεί. Πως φαίνεται ο καθοριστικός ρόλος του CEO ρε παιδί μου... Πάντα αλλάζουν τα δεδομένα όπως λες με τον CEO
ariannaki85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις. Αν και η Samsung έχει μεγαλύτερο τζίρο από την Apple στην κινητή... Οι πωλήσεις είναι ενδεικτικές της απήχησης στο κοινό...
Zandim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σε 2-3 χρόνια που η ARM CPU της Apple θα είναι αρκετά δυνατή για να "σηκώσει" desktop OS και θα έχουν προλάβει να γράψουν το OS X για ARM, μπορεί. Πριν από αυτό, αποκλείεται. η θα ακολουθησουν την τακτικη της MS και θα βαλουν Χ86 και στα tablet τους ωστε να μπορουν να τρεξουν και ios και osx , καινα υπαρχει πληρης συνδεση desktop tablet οπως αυτη τη στιγμη κανει η MS. Γιατι ειναι καλυτερα να εχεις την κανονικη εφαρμογη στο tablet σου οπως την εχεις στο desktop , παρα να χρησιμοποιεις καποια mobile εκδοση της, ή ακομα χειροτερα να μην υπαρχει καν
dali13gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέχρι να επιτευχθεί οικονομία και χαμηλή θερμοκρασία σε x86 CPU και να χωράει σε 7mm σασί, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο η Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα