JesterW. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Ηξερα το φορουμ απο πολυ καιρο και ειπα να γραφτω σημερα μιας και εχω τρελαθει λιγακι.. Ειχα κανει περυσι μια συνδεση φοιτιτικου πακετου mobile internet και δεν υπηρχε σημα πουθενα στο σπιτι συν οτι εκανα παραπονα στην εταιρια γιατι δεν ερχοντουσαν λογαριασμοι. περασαν 4 μηνες και ζητησα να μου το κοψουν μιας και δεν ειδα φως με τους λογαριασμους να ερχοντε ενω ειχα ειδοποιησει. Ουτε και δουλεβε κιολας. Μου ειπαν πως εγινε διακοπη και μετα απο 6-7 μηνες σημερα με πηραν τηλ. απο ενα δικιγορηκο γραφειο και μου ζητουν 54 ευρω. Το θεμα ειναι πως δεν εχω και ουτε προκειτε να τα εχω. Τη βγαζω με 100 το μηνα και δεν γινεται καν λογος για αλλα εξοδα περα απο οτι χρειαστω για τη σχολη. Επισης οταν εκανα τη συνδεση δεν ειχα αφμ και ενω τους το ειπα μου ειπαν πως δεν πηραζει και εδωσα μονο το πασο (και ταυτοτητα νομιζω δεν θυμαμαι). Επειδη λοιπον τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα και η κυρια δικηγορος με εβρισε κιολας και μου εκλεισε το τηλ. οταν της εξηγησα την κατασταση. Θελω να ξερω αν μπορουν να μου δημιουργησουν προβλημα. Τελευταια της λεξη ηταν οτι θα μου αυξησουν το ποσο. Μπορουν ομως οπως ειναι τα πραγματα να κανουν κατι αλλο ? μου εχουν ερθει 3 χαρτια απο δικηγορο ως τωρα και τους εκανα φραγη στο κινητο μου γιατι με ενοχλουν απο καιρο σε καιρο.
apostol1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τιποτα δεν σου κανουνε.απλος την vodafone την ξεχνας,δεν προκειται να σου ξαναδωσουνε κατι στο ονομα σου.
JesterW. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τιποτα δεν σου κανουνε.απλος την vodafone την ξεχνας,δεν προκειται να σου ξαναδωσουνε κατι στο ονομα σου. Αν αυτο ισχυει 100% δεν με νοιαζει. Απλα μην εχω μπλεξιματα. Ιντερνετ εχω ευτυχως τωρα απο τον ιδιοκτητη του σπιτου που μου εχει δωσει τον κωδικο. Αν τελιωσω τη σχολη και φυγω θα βαλω cyta οπως η μανα μου
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Χρήματα πλεον δεν ξεχνά κανένας, κάποτε θα τους βρεις και πάλι μπροστά σου και το ποσόν τοτε θα είναι πολύ μεγαλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα