Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα insomniac αλανια!
εχω παρει ενα καινουργιο dc jack plug για το μοντελο του τιτλου.

προσπαθω να το αλλαξω,αλλα φαινεται να ειναι κολλημενο στη μητρικη,αλλα το ανταλλακτικο δε δειχνει να εχει τετοιες προδιαγραφες,ειναι ενα απλο πινακι.
το προβλημα ειναι οτι σε ολα τα tutorial που βρηκα αναφερουν μεν το μοντελο,αλλα τελικα δειχνουν ενα παραπλησιο,που δεν εχει σχεση ομως με το δικο μας.
εχει καποιος γνωση του συγκεκριμενου μοντελου?

post-64190-0-62711200-1412202807_thumb.jpg

Δημοσ.

Καμιά φορά σε αυτα τα ψιλολοίδια αλλάζουν ανα μοντέλο της motherboard , θα έλεγα να βγάλεις αυτο που έχει με κολλητήρι εσυ η καποιο που ξέρει και να πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να πάρεις το ίδιο ή απο το ebay.

Βάλε μια photo και με αυτο που έχεις εσυ το καινούργιο

Δημοσ.

εχω ηδη παρει το ανταλλακτικο απο ebay.
θα τσεκαρω τη μητρικη σε εναν φιλο ηλεκτρονικο,αλλα μαλλον θα πρεπει να κοψω και να κολλησω καλωδια,για να μην κανω αποκολληση.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και το άλλο,βγάζεις τα καλωδιάκια/pin απο το πλαστικό βύσμα και τα κάνεις "τράμπα" με το new που αγόρασες.

Δημοσ.

για να το λες κατι θα γνωριζεις,αλλα οπως το εχω δει σε παρομοια φυσακια δε στεκονται τα καλωδια.
οποτε μου φαινεται πιο σιγουρη λυση να κοψω και να ενωσω,για να μη χρειαστει να ξαναλυνω μετα απο καποιο κραδασμο.

Δημοσ.

Το κοίταξες καλά και δεν βγαίνει;

Μπορείς να ανεβάσεις καθαρές φωτο με φώς;

Ίσως να το πας στον φίλο σου να το δεί,για εμένα μην κόψεις καλώδια

Δημοσ.

Οσο το κοιταζω δε φαινεται να εχει σημειο που να βγαινει το φισακι,μου φαινεται ενιαιο.
μιλησα με το φιλο μου αλλα δε μπορουσε να ερθει να το δει,οποτε συμφωνησε στο να κοψω τα καλωδια.

Δημοσ.

Εμεινε στα μισα η δουλεια,γιατι μετα τη συνδεση δεν επαιρνε ρευμα.
απο εκει κ περα πρεπει να ελεγξω το φορτιστη και συνεχιζουμε..
ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...