web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Kαλημερα insomniac αλανια!εχω παρει ενα καινουργιο dc jack plug για το μοντελο του τιτλου. προσπαθω να το αλλαξω,αλλα φαινεται να ειναι κολλημενο στη μητρικη,αλλα το ανταλλακτικο δε δειχνει να εχει τετοιες προδιαγραφες,ειναι ενα απλο πινακι.το προβλημα ειναι οτι σε ολα τα tutorial που βρηκα αναφερουν μεν το μοντελο,αλλα τελικα δειχνουν ενα παραπλησιο,που δεν εχει σχεση ομως με το δικο μας.εχει καποιος γνωση του συγκεκριμενου μοντελου?
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καμιά φορά σε αυτα τα ψιλολοίδια αλλάζουν ανα μοντέλο της motherboard , θα έλεγα να βγάλεις αυτο που έχει με κολλητήρι εσυ η καποιο που ξέρει και να πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να πάρεις το ίδιο ή απο το ebay. Βάλε μια photo και με αυτο που έχεις εσυ το καινούργιο
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εχω ηδη παρει το ανταλλακτικο απο ebay.θα τσεκαρω τη μητρικη σε εναν φιλο ηλεκτρονικο,αλλα μαλλον θα πρεπει να κοψω και να κολλησω καλωδια,για να μην κανω αποκολληση.
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να κάνεις και το άλλο,βγάζεις τα καλωδιάκια/pin απο το πλαστικό βύσμα και τα κάνεις "τράμπα" με το new που αγόρασες.
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 και πως θα σταθουν αυτα εκει?αν κοψω και ενωσω τα καλωδια πιστευω θα ειναι πιο σταθερο.
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν φεύγουν αν γινεί σωστά(θηλυκώνουν),μπαίνουν και βγαίνουν,αρκεί να έχεις "ελαφρύ" χέρι.
web_assasin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 για να το λες κατι θα γνωριζεις,αλλα οπως το εχω δει σε παρομοια φυσακια δε στεκονται τα καλωδια.οποτε μου φαινεται πιο σιγουρη λυση να κοψω και να ενωσω,για να μη χρειαστει να ξαναλυνω μετα απο καποιο κραδασμο.
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το κοίταξες καλά και δεν βγαίνει; Μπορείς να ανεβάσεις καθαρές φωτο με φώς; Ίσως να το πας στον φίλο σου να το δεί,για εμένα μην κόψεις καλώδια
web_assasin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οσο το κοιταζω δε φαινεται να εχει σημειο που να βγαινει το φισακι,μου φαινεται ενιαιο.μιλησα με το φιλο μου αλλα δε μπορουσε να ερθει να το δει,οποτε συμφωνησε στο να κοψω τα καλωδια.
coolerman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 μονωσέ/κολλησέ τα καλά αφού θα τα κόψεις,μην έχεις απώλειες.
web_assasin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εμεινε στα μισα η δουλεια,γιατι μετα τη συνδεση δεν επαιρνε ρευμα.απο εκει κ περα πρεπει να ελεγξω το φορτιστη και συνεχιζουμε..ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα