Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό ξημέρωμα,

Είμαι σε δίλημμα σχετικά με το αν αξίζει να δώσω 200 ευρώ + για την nVidia GTΧ860M 4gb & για οθόνη 15.6" FHD LED IPS Glare WEDGE έναντι της gpu nVidia GT 840M 2gb & 17.3" Full HD resolution, Widescreen 16:9 Display.

Απο games δεν τρέχω crysis 3 & BF4 αλλά επειδή κρατάω πάντα τα λάπτοπ 4+ χρόνια δεν θέλω να μείνω και "πίσω" σε μελλοντικά games.

Σε όλα τα άλλα και τα δύο λάπτοπ έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες για τι δουλεια το θελεις?

Και επιπλεων ποια συγκεκριμενα μοντελα κοιτας γιαατι κατι μου λεει πως τωρα γραφω από την δευτερη επιλογή σου(σημερα το παρελαβα).

Δημοσ.

Για λογιστικά προγράμματα, office, ταινίες και απο games football manager, sims 4, σχεδόν ολα τα total war και κανά GTA όποτε έχω χρόνο.

Δεν τρέχω βαριά προγράμματα απλά "χτυπάω" 8 με 10 ώρες κατά μ.ο τη μέρα και τρέχω αρκετά προγράμματα συγχρόνως.

Κοιτάω τα lenovo Ζ710 http://www.mgmanager.gr/shop/index.php?pid=19375 & y50-70 http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-Y50-70-15-6-FHD-i7-VGA4GB-SSHD-W8-1-3Y-WAR-UPGR.1057228.html?analytics_session=3a1110aa-f9fd-4568-b848-61402175e03a

Δημοσ.

Ειδες που το μυριστηκα...

Όπως ανεφερα παραπανω, μολις τελειωσα να περναω τους drivers σε ένα Lenovo z710(fhd/8gb/840m/sshd).

Αν και προτιμουσα 15αρη, μου προεκυψε απιστευτη προσφορα από το e-shop οποτε ειπα να δοκιμασω 17αρη.

Είναι βαρυτερο και ογκοδεστερο από ότι περιμενα, η ποιοτητα κατασκευης ξεφευγει από την φτηνια των βασικων μοντελων αλλα σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τα κορυφαια-ας πουμε mac-.

Επιπλεων περαστηκαν win10 χωρις καθολου παρατράγουδα.

Εκτιμω για την χρηση που κανεις το μηχανημα είναι overkill,στην θεση σου θα κοιταζα κατι με τα ~μισα χρηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kανονικά θα έπρεπε να κοιτάω λάπτοπ στα μισά λεφτά αλλά τα περισσότερα σε αυτή την κατηγορία μην πω όλα είτε είχαν επεξεργαστή μοντέλο U (μιας και δεν με ενδιαφέρει η αυτονομία) είτε είχαν μια απλή κάρτα γραφικών.

Επίσης απο ανάλυση κανένα δεν φτάνει αυτά τα δύο μοντέλα (βασικές γνώσεις έχω οπότε μπορεί να κάνω και λάθος).

Μάλλον λέω να πάω στο Z710 και το 200αρικο να τα δώσω σε βάθος χρόνου σε ram και ssd.

Όταν θα έχεις χρόνο γράψε μου εντυπώσεις (ιδίως για την οθόνη) και αν δεν κάνω λάθος περνάςπρώτα τους drivers για την gpu intel και μετά για την nVidia για να μην έχεις θέματα.

Edit: Η ανάλυση που ανέφερα με ενδιαφέρει λόγω του οτι τηλεόραση δεν βλέπω και ότι ταινία, σειρά κατεβάζω έχει ανάλυση 720p & 1080p μιας και δεν μπορώ ούτε κατά διάνοια να δω hdtv ή dvdrip.

Επεξ/σία από Dreyar
Δημοσ.

Kανονικά θα έπρεπε να κοιτάω λάπτοπ στα μισά λεφτά αλλά τα περισσότερα σε αυτή την κατηγορία μην πω όλα είτε είχαν επεξεργαστή μοντέλο U (μιας και δεν με ενδιαφέρει η αυτονομία) είτε είχαν μια απλή κάρτα γραφικών.

Επίσης απο ανάλυση κανένα δεν φτάνει αυτά τα δύο μοντέλα (βασικές γνώσεις έχω οπότε μπορεί να κάνω και λάθος).

Μάλλον λέω να πάω στο Z710 και το 200αρικο να τα δώσω σε βάθος χρόνου σε ram και ssd.

Όταν θα έχεις χρόνο γράψε μου εντυπώσεις (ιδίως για την οθόνη) και αν δεν κάνω λάθος περνάςπρώτα τους drivers για την gpu intel και μετά για την nVidia για να μην έχεις θέματα.

Edit: Η ανάλυση που ανέφερα με ενδιαφέρει λόγω του οτι τηλεόραση δεν βλέπω και ότι ταινία, σειρά κατεβάζω έχει ανάλυση 720p & 1080p μιας και δεν μπορώ ούτε κατά διάνοια να δω hdtv ή dvdrip.

Πάρε καλύτερα την 860. Μπορεί να μην είσαι κάνας gamer αλλά σε βάθος χρόνου θα κρατήσει περισσότερο συν το ότι βγαίνει το GTA 5 και όλο και κάποιο ενδιαφέρον παιχνιδάκι. Ε εκεί δεν θα θελήσεις να ψιλόκαείς???
Δημοσ.

Πάρε καλύτερα την 860. Μπορεί να μην είσαι κάνας gamer αλλά σε βάθος χρόνου θα κρατήσει περισσότερο συν το ότι βγαίνει το GTA 5 και όλο και κάποιο ενδιαφέρον παιχνιδάκι. Ε εκεί δεν θα θελήσεις να ψιλόκαείς???

Aυτά ακριβώς σκεφτόμουν + οτι τον Ιανουάριο θα βγεί το GTA V (στις 27 νομίζω).

Το δίλημμα που έχω είναι ips panel + gtx 860 4gb ή 17.3" + ssd; (και ίσως μια αύξηση στη ram).

Δημοσ.

Ενοείται θα πάς για την 860 εντάξει μπορεί να ειναι λιγο μικρότερο το panel αλλα θα κρατήσεις σε βάθος χρόνου περισσότερο απο την αλλη , απο ram καλά εισαι για αρχή με 4gb μετα αν δείς και χρειάζεσαι περισσότερο βάζεις και αλλο , το ίδιο θα σου έλεγα και για τον ssd μην βιαστείς ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις βγηκε αυτο.

Στα σχεση με τον z710->

Αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων

Λειτουργικο

4x usb 3.0

Σχεδων διπλασια μπαταρια

Λογικα καλυτερη κατασκευη

8gb σε 1 dimm

Θεση για 2ο σκληρο δισκο

Στα -

Μικροτερο και οχι υβριδικο σκληρο δισκο

Πιθανοτατα χειροτερη οθονη

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Επίσης θα πρότεινα IPS panel γιατί τα non-glare είναι για πέταμα. Προσωπικά εγώ έχω λάπτοπ με IPS FHD και είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...