Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε νεότερα, πήγα και πήρα μία ψύχτρα Zalman απ'το Πλαίσιο 30€, την έβαλα σωστά, και στο bios γράφει 38,5c στον επεξεργαστή και όταν μπούταραν τα Windows περίμενα κανένα 5λεπτο και έτρεξα το Speccy, 63c average!!! Χωρίς να κάνω τίποτα! Έφαγα και την ψύχτρα σούπα... Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

αυτά με τα ανεμιστηράκια τα τσεκαρες?

μήπως κάποια ψύκτρα στην μητρική έχει λασκάρει ? ( ξέρεις αυτές που είναι κολλημένες στην μητρική σε κάποια σημεία της )

δοκίμασε κανένα αλλο τροφοδοτικό απο κανέναν φιλο σου ( το ξερω οτι είναι λίγο δύσκολο ,αλλα μην δώσεις τζαμπα λεφτά για καινούργιο χωρίς να σιγουρευτείς οτι θέλει αλλαγή ).

Μήπως το bios της μητρικής είναι μουφα και δινει υπερβολικό ρέυμα στον επεξεργαστή ακόμα και στα default .

Δες τι ρευμα ( mv ) θέλει ο επεξεργαστής σου απο καποιο site και βάλτο χειροκήνιτα μέσα στο bios.

Δοκίμασε να κάνεις update το bios της μητρικής σου στο τελευταίο driver ( πολύ σημαντικό )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν όλα κανονικά με σωστή ροή αέρα φυσικά, δεν έχω δοκιμάσει με live cd ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου.

Θα το δοκιμάσω και αυτό με το bios update που προτείνεις...

Μου είπε ένας συνάδελφος να δοκιμάσω το Speed Fan, παρακάτω παραθέτω τα αποτελέσματα:

post-91854-0-87293800-1413104387_thumb.jpg

Κι εδώ έχω βάλει το ESET να κάνει scan έναν εξωτερικό δίσκο:

post-91854-0-06414800-1413104269_thumb.png

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.

στην φωτο είδα οτι το σύστημα χρησημοποιούσε το 54% του επεξεργαστή ( 4 πυρήνες ) ,αν δεν έκανες κάποια δουλειά δεν είναι φυσιολογικό τόσο μεγάλη χρήση !!!!

και οταν λέω δουλειά εννοώ κατι πολύ βαρύ ισάξιο του gaming ...κατι δεν πάει καλά μηπως έχει τελικά προβλημα ο επεξεργαστής ?

μπορεί να εχεις κάποιον ιο και να σου χρησιμοποιοι εσκεμένα τον επεξεργαστή και γιαυτό πέρνει φωτιά.

Κάνε και κάτι αλλο μπες στο bios και μείνε για ενα τεταρτο εκεί που δείχνει την θερμοκρασία του επεξεργαστή αν εκεί δεν ανέβει στους 50 και βάλε , και μείνει 35-40 βαθμούς μήπως έχεις ιό και με το που ανοίγουν τα windows σου τρέχει τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Να έχω κάνει scan με το eset, έχω τρέξει το antimalware bytes, τέλος πάντων, θα κάνω κι αυτό που είπες με το bios κι αν εκεί έχει νορμάλ θερμοκρασίες θα κάνω format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...