tical1984 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας!Θελω τα φωτα σας γιατι σηκωνω τα χερια ψηλα με αυτο που εχω παθει!Εφτιαξα καινουριο pc και με το καλημερα...μολις ανοιγω τον υπολογιστη ολα καλα!Αλλα....μολις τον κανω επανεκινηση κολλαει σε μια μαυρη οθονη!Αν ΠΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩς ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ RESTART,ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Αν παω να ξανακανω επανεκινηση....μου κανει παλι τα ιδια....δηλαδη κολλαει σε μια μαυρη οθονη!Εν ολιγοις μου το παει μια-μια!Δηλαδη μια αναβει κανονικα και μια κολλαει στη μαυρη οθονη!!Αυτο μου συμβαινει οταν το κανω επανεκινηση και το ιδιο ακριβως μου συμβαινει και οταν το κανω τερματισμο!Δηλαδη μια ανοιγει κανονικα και στα καπακια οταν τον κανω τερματισμο λειτουργιαςκαι παω να τον ξαναανοιξω.....κολλαει στην μαυρη οθονη!!Εχω τρελαθει!!!Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο το πραγμα!!Please αν ξερει καποιος κατι ας μου πει!!p.s. :Το εχω κανει 100 format αλλα τιποτα! Νέο έγγραφο κειμένου.txt
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μας λες λιγο τα κομματια του PC σου? Δωσε ιδιαιτερη βαση στo PSU, χρειαζομαστε μοντελο και εταιρια οχι απλα ποσα Watt ειναι. Επισης τρεξε αν μπορεις Hard Disk Sentinel και Memtest. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από SPANK
zefiroth Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ο,τι είπε ο νιντζας απο πανω.Πρωτοι ύποπτοι μνήμες και τροφοδοτικό.Τρέξε ενα memtest πρωτα,τσεκαρε τον σκληρό έπειτα και μετα εδώ ειμαστε,αν και "μυριζομαι" μνήμες.
tsakmaopin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 πριν το φορματ, τραβα κ ενα delete partitions-new partitions... και ενοω ολα...και το μικρακι 100mb... η δοκιμασε αλλο δισκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα