kia pro ceed Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια βρηκα αυτην την τηλεοραση αξιζει για αγορα θελω την γνωμη σας ειναι καλη για gaming ευχαριστω την βρηκα στον κωτσοβολο και λεω να την παρω εσεις ποια η γνωμη σας
kalidor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 για τσεκαρε εδω χαρακτηριστικα... http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=nl&u=http://prijsvergelijker.computertotaal.nl/productinfo/223017/toshiba-48l5435dg&prev=/search%3Fq%3DToshiba%2B48L5435DG%2Breview%26start%3D10%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D640
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 είναι λίγο ακριβή . γιατί δεν κοιτάς καμιά φθηνότερη ;
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σ' αυτές τις ίντσες, είναι πολύ φθηνή πρόταση.
David20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σ' αυτές τις ίντσες, είναι πολύ φθηνή πρόταση. Kosta να σχολιασω;...........(οχι για το αν ειναι φθηνη)....Την αποψη μου για τις toshiba φυσικα λεω,αν και θα το καταλαβες βεβαια....Σχολιασα τελικα...... καλησπερα παιδια βρηκα αυτην την τηλεοραση αξιζει για αγορα θελω την γνωμη σας ειναι καλη για gaming ευχαριστω την βρηκα στον κωτσοβολο και λεω να την παρω εσεις ποια η γνωμη σας Η δικη μου συμβουλη φιλε μου ειναι να μην παρεις toshiba.Εχει ενα σωρο μαρκες η αγορα που ειναι αστερια..Ασχετως που εγω τα χωνω συχνα πυκνα εδω στο forum,εχει ενα σωρο καταναλωτες ετοιμους να τα κανουν γυαλια καρφια ακουγοντας την λεξη toshiba και μονο.
panther_512 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Φίλοι μας αγόρασαν την προηγούμενη εβδομάδα την 50-άρα Toshiba 50L4353DN Στη μέση της τηλεόρασης έχει μία οριζόντια λωρίδα πάχους όσο το 1/3 του ύψους της τηλεόρασης που η εικόνα είναι εμφανώς πιό σκοτεινή από την υπόλοιπη τηλεόραση. Ανομοιομορφία φωτεινότητας δηλαδή στο 1/3 του πάνελ. Επίσης υπάρχει παραμόρφωση της εικόνας (stretching) όσο πιό πολύ απομακρύνεται το αντικείμενο από το κέντρο της οθόνης. Τσεκάραμε φυσικά τα settings για πιθανή ενεργοποίηση κάποιας ρύθμισης, αλλά τίποτα. Όπως και να έχει, αυτό που είδα είναι ότι χειρότερο έχω δεί σε flat TV τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα