eddie1996 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα.Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος?Ευχαριστώ πολύ
Kazama88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πες οτι δεν το κερδισες ποτε και πέτα το! Είναι το καλυτερο που εχεις να κάνεις! Πραγματικα δεν αξίζει να χάσεις ουτε λεπτο απο τον χρονο σου, ουτε την ψυχική σου υγεία!
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα.Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος?Ευχαριστώ πολύ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391778
Kazama88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γιατί θα το πληρώσει σε βενζίνες προς και απο το πλαίσιο!
eddie1996 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) χαχαχαχαχα οκ σας ευχαριστώ όλους.άρα για να βάλω playstore θα πρέπει να το έχω σε root κατάσταση σωστά? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από eddie1996
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γιατί θα το πληρώσει σε βενζίνες προς και απο το πλαίσιο! Αν μένει και μακρυά τότε την έβαψε
dimitrisOP Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχα οκ σας ευχαριστώ όλους.άρα για να βάλω playstore θα πρέπει να το έχω σε root κατάσταση σωστά? τζαμπα ειναι κανε δοκιμες
eddie1996 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν μένει και μακρυά τότε την έβαψε Γιατί θα το πληρώσει σε βενζίνες προς και απο το πλαίσιο! χαχαχαχα μακριά δεν μένω αλλά επειδή χρησιμοποιώ τα μέσα δεν έχω πρόβλημα καθώς έχω κάρτα απεριόριστων διαδρομών
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) χαχαχαχαχα οκ σας ευχαριστώ όλους.άρα για να βάλω playstore θα πρέπει να το έχω σε root κατάσταση σωστά? Όχι , απλά πέρασε το google play.apk από κάποιο αξιόπιστο site. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις πρώτα από το tablet - εγκατάσταση λογισμικού από άγνωστες πηγές. Κάνε και ένα restart μετά το install και δες αν όλα λειτουργούν κομπλέ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2014 από Επισκέπτης
annorax Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει και η εναλλακτική λύση: να μην εγκαταστήσεις google play. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτό το tablet, μπορείς να κατεβάσεις τις βασικές apps και από άλλα "markets". Δες μόνο πόσα έχει εδώ: http://alternativeto.net/software/android-market/
nickpalass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 φιλε τραβα στο τεχνικο τμημα στο πλαισιο και θα στο βαλουν
bizou12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εχω το ιδιο αλλα 10.1'' πώς μπορω να περασω φωτογραφιες απο το tablet στον υπολογιστη;
kostasfalcon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα. Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος? Ευχαριστώ πολύ Έλα πες ότι το αγορασες και την πάτησες όπως όλοι μην ντρέπεσαι 2
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 πετα το οσο πιο γρηγορα μπορεις...η βρες εναν εχθρο σου και κανε το δωρο..αν το αγορασες ηταν η πιο σκαρτη αγορα που θα κανεις στην ζωη σου.ακομα και η τυροπιτα απο τα lidl πιο καλη και χρησιμη αγορα ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα