Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Tablet Rubik 7 - απορία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα.

Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Πες οτι δεν το κερδισες ποτε και πέτα το!

Είναι το καλυτερο που εχεις να κάνεις!

Πραγματικα δεν αξίζει να χάσεις ουτε λεπτο απο τον χρονο σου, ουτε την ψυχική σου υγεία!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα.Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος?Ευχαριστώ πολύ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391778

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχαχα οκ σας ευχαριστώ όλους.άρα για να βάλω playstore θα πρέπει  να το έχω σε root κατάσταση σωστά?

Επεξ/σία από eddie1996
Δημοσ.

χαχαχαχαχα οκ σας ευχαριστώ όλους.άρα για να βάλω playstore θα πρέπει  να το έχω σε root κατάσταση σωστά?

τζαμπα ειναι κανε δοκιμες

Δημοσ.

Αν μένει και μακρυά τότε την έβαψε

Γιατί θα το πληρώσει σε βενζίνες προς και απο το πλαίσιο! :P

χαχαχαχα μακριά δεν μένω αλλά επειδή χρησιμοποιώ τα μέσα δεν έχω πρόβλημα καθώς έχω κάρτα απεριόριστων διαδρομών :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι , απλά πέρασε το google play.apk από κάποιο αξιόπιστο site. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις πρώτα από το tablet - εγκατάσταση λογισμικού από άγνωστες πηγές. Κάνε και ένα restart μετά το install και δες αν όλα λειτουργούν κομπλέ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει και η εναλλακτική λύση: να μην εγκαταστήσεις google play. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτό το tablet, μπορείς να κατεβάσεις τις βασικές apps και από άλλα "markets". 

Δες μόνο πόσα έχει εδώ:

http://alternativeto.net/software/android-market/

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Κέρδισα ένα ταμπλετ του πλαισίου( Turbo-X Tablet Rubik 7 ) από διαγωνισμό και θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα.

Από ότι έμαθα ότι δεν έχει play store σωστά? Εάν Ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση να το περάσω χειροκίνητα δηλαδή να βρώ το pkg να το κάνω εγκατάσταση και μετά παίζει μια χαρά? Εάν όχι υπάρχει κανένας εναλλακτικός τρόπος?

Ευχαριστώ πολύ

Έλα πες ότι το αγορασες και την πάτησες όπως όλοι μην ντρέπεσαι :)

• Like 2
Δημοσ.

πετα το οσο πιο γρηγορα μπορεις...η βρες εναν εχθρο σου και κανε το δωρο..αν το αγορασες ηταν η πιο σκαρτη αγορα που θα κανεις στην ζωη σου.ακομα και η τυροπιτα απο τα lidl πιο καλη και χρησιμη αγορα ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...