greekmanael Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να δημιουργήσω μια εμπορική εφαρμογή με την visual basic 6 pro υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στις άδειες; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ποιες άδειες της vb? Ααν ναι οχι κανένα πρόβλημα, αρκεί σε τυχόν έλεγχο να μην δουν οτι το pc σου δεν έχει αγορασμένο το προϊόν
greekmanael Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η vb6 έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από την Microsoft εδώ και καιρό , οπότε δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα τα πνευματικά δικαιώματα της.
theodoros8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να δημιουργήσω μια εμπορική εφαρμογή με την visual basic 6 pro υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στις άδειες; Ευχαριστώ. Προγραμμάτισε οτι θες, εμπορικο η μη, δεν υπαρχει περιπτωση να σε πιασουν ακομα και να σε καρφωσουν! Κανεις δεν ασχολειται με τετοια θεματα και ποσο μαλιστα με εμας(εμας=indie προγραμματιστες, Ελλαδα)
pigeon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οχι σε Visual studio 2013 express?Με vb6 θα έχεις να αντιμετωπίσεις ποικίλα προβλήματα σε πλήρη εμπορική εφαρμογή. Μπορείς να στοχεύσεις το project σου σε .net v2.0 ή ακόμα καλύτερα v3.5 κι όχι απαραίτητα σε v4.0 (win8). Θεωρώ την ανάπτυξη ολόκληρης εφαρμογής σε vb6, χαμένο χρόνο. Commercial use of Visual Studio ExpressVisual Studio Express products are available at no charge and may be used for commercial, production usage subject to the license terms provided with each product. For example, you can use Express for Windows to create apps that you can then submit for sale in the Windows Store. Περισσότερα εδω
greekmanael Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οχι σε Visual studio 2013 express? Με vb6 θα έχεις να αντιμετωπίσεις ποικίλα προβλήματα σε πλήρη εμπορική εφαρμογή. Μπορείς να στοχεύσεις το project σου σε .net v2.0 ή ακόμα καλύτερα v3.5 κι όχι απαραίτητα σε v4.0 (win8). Θεωρώ την ανάπτυξη ολόκληρης εφαρμογής σε vb6, χαμένο χρόνο. Περισσότερα εδω Ένα 2D GAME τύπου age of empires 1 /2 θέλω να φτιάξω μην φαντάζεσαι κάτι τρελό(ελπίζω να μπορέσω να το κάνω με την vb6), και εκτός από αυτό έχω 2 βιβλία της Vb6.Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές vb6 kai vb2012/13 . Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
pigeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αλλαγές από vb6 σε vb.net θα συναντήσεις πολλές όπως και ανακολουθίες με τα βιβλία για vb6 που έχεις. Από την άλλη υπάρχει άπειρο υλικό για vb.net και η δυνατότητα να κάνεις πολύ εύκολα port άπειρο κώδικα C# (και βιβλιοθήκες αυτούσιες) που θα βρείς σε διάφορα blog/site/βιβλία που ασχολούνται με προγραμματισμό παιχνιδιών.Είναι ένα μικρό ρίσκο που στη θέση σου θα έπαιρνα, δεν θα σπαταλούσα το χρόνο μου σε κάτι τόσο obsolete.
greekmanael Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο δωρεάν βιβλίο/pdf ή έστω αρκετά φτηνό για visual basic 2005/8/10/12/13 ; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το βιβλίο ; http://www.cosmotebooks.gr/gr/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=553199 είναι το φθηνότερο που βρήκα . Ξέρετε που μπορώ να πουλήσω τα παλιά μου vb6 βιβλία;
ParhsG Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Θες γραφικά για αυτό. Αν παίξεις με απλό GDI κτλ ίσως είναι καλή επιλογή κατα κάποιο τρόπο. Αλλιώς υπάρχουν game engines με καλύτερη απόδοση και ευκολίες κτλ
greekmanael Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Θες γραφικά για αυτό. Αν παίξεις με απλό GDI κτλ ίσως είναι καλή επιλογή κατα κάποιο τρόπο. Αλλιώς υπάρχουν game engines με καλύτερη απόδοση και ευκολίες κτλ Τελικά δεν θα αλλάξω γλώσσα προς το παρών πρώτων επειδή η vb.net είναι σαν την c#(α'πότη είδα) , και δεύτερον η vb6 μπορεί προς το παρών να κάνει αυτά που θέλω (υποστηρίζει gdi,directx7/8 και opengl 1.2).Τρίτων είναι πιο εύκολη από την vb.net και δεν είδα τρελές διαφορές πέρα από το XNA . Μπορεί να μου πιει κάποιος αν η vb.net είναι πιο γρήγορη από την vb6 και κάποια βασικά πράγμα τα για την vb.net που ίσως να μην γνωρίζω . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Υ.Γ. Ναι το πρόγραμμα μου το φτιάχνω με GDI. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από greekmanael
LogokrisiaGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 XNA θα σου λύσει τα χέρια. Από εκεί και πέρα VB και ειδικά σε .net 4 είναι απείρως πιο εύκολη και λειτουργική για τον προγραμματιστή από οτιδήποτε προγενέστερο. Ακόμα καλύτερα να πας σε c# αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα