joakim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα.Απο αυτες τις 3 μητρικες ,ποια εχει την καλητερη κατασκευαστικη ποιοτητα;δηλ, καλητερους πυκνωτες κλπ.Δεν μιλαμε για ποσες θυρες usb-sata κλπ εχουν. Απλα ποια θεωρειτε ποιοτικοτερη.
@crysis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 πρωτα απο ολα θα κανεις overclock? γιατι βλεπω εχεις βαλει και Z και H στις επιλογες.
selianx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ποια ακριβώς Gigabyte; Τι επεξεργαστή θα βάλεις; Μνήμες; Απ'αυτές, καλύτερη (αν και δεν έχεις ποια συγκεκριμένα) λογικά θα είναι η gigabyte, καθώς είναι Z97 board, προορίζεται για OC, και λογικά θα έχει καλύτερα υλικά. Αλλά αν βάλεις κλειδωμένο επεξεργαστή, πάει δώρον-άδωρον Όλες δυνατές είναι, σε ποιότητα. Πλέον οι διαφορές είναι μικρές, και οι κατασκευάστριες χρησιμοποιούν ποιοτικά υλικά.Αλλά απ'αυτές θα σου πω βάσει "ονόματος". ASUS>=Gigabyte>=Asrock.όποια και να πάρεις μπορεί να σου παρουσιάσει πρόβλημα (μη σε τρομοκρατεί, αλλά πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα). Εγώ θα ψόνιζα βάσει χρημάτων,αισθητικής (αν έχεις κουτί με παράθυρο πχ),και θα κοίταγα και το τι ρυθμίσεις έχουν από θέμα features. Για παράδειγμα της Asus τα προγράμματα για ρύθμιση fan speeds είναι καταπληκτικά, άλλως θεωρεί τα Killer θρίλερ κλπ της Asrock σημαντικότερα κλπ.Τα features τα βάζω τελευταία, γιατί πολλές φορές μας συναρπάσουν, πληρώνουμε γι'αυτά και εν τέλει δε τα χρησιμοποιούμε.
joakim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια,ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.Τωρα σε αυτα που ρωτατε:επεξεργαστη τον i3 4330,μνημες 8γιγα,δεν θα κανω oc,ουτε θα παιξει hi end games.Η λογικη μου ειναι ας συνθεσω ενα pc με ποιοτικα εξαρτηματα,σε λογικο κοστος,να μας βγαλει μια 3ετια-5ετια.Ξερω,μπορω να κανω την ιδια δουλεια και με μητρικη πχ των 70 ευρω,αλλα αλλη ποιοτητα εχουν των 120. Παντως εμενα αισθητικα μου αρεσει η asus
selianx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν έχεις αγοράσει το CPU Πάντως, καλύτερα i5 και mobo των 70. Δεν είναι σκουπίδια, δε βγάζουν mobo που καίγονται, απλά δεν έχουν τα features, την εμφάνιση, και την αντοχή στο χρόνο (κυρίως όμως σε OC συστήματα, σε νον-OC μια χαρά τραβάνε).Τώρα αν έχεις ήδη το CPU, και θες σώνει και καλά να πάρεις "ακριβή" mobo, πάρε την ASUS αφού είσαι και "ερωτευμένος" :-P
Physiciant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν έχεις αγοράσει το CPU Πάντως, καλύτερα i5 και mobo των 70. Δεν είναι σκουπίδια, δε βγάζουν mobo που καίγονται, απλά δεν έχουν τα features, την εμφάνιση, και την αντοχή στο χρόνο (κυρίως όμως σε OC συστήματα, σε νον-OC μια χαρά τραβάνε). Τώρα αν έχεις ήδη το CPU, και θες σώνει και καλά να πάρεις "ακριβή" mobo, πάρε την ASUS αφού είσαι και "ερωτευμένος" :-P +1
joakim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ωραια,το επιασα το νοημα. Κατι αλλο που το ειδα το πρωι.Mobo-ram-γραφικων -ssd απο Ελληνικο μαγαζι 500ευρω.Τα ιδια ακριβος πραγματα σε Γερμανικο μαγαζι 400 .Αξιζει το ρισκο;
selianx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ωραια,το επιασα το νοημα. Κατι αλλο που το ειδα το πρωι.Mobo-ram-γραφικων -ssd απο Ελληνικο μαγαζι 500ευρω.Τα ιδια ακριβος πραγματα σε Γερμανικο μαγαζι 400 .Αξιζει το ρισκο; 400 με μεταφορικά; Και αν σου τύχει τίποτα και πρέπει να κάνεις RMA; Αν δε τα πάρεις από ένα μαγαζί στην Ελλάδα αλλά από το πιο φθηνό σκρουτζάδικο πόσο πάει;
joakim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον:απο eshop 516.απο σκρουτζ 473,απο γερμανο422.Μεταφορικα δεν γνωριζω.
selianx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Skroutzάδικο για μένα. Δίνεις ένα 50άρι παραπάνω από γερμανία, αλλά α) είσαι σίγουρος για τα μεταφορικά και β) σε περίπτωση RMA, καταλαβαίνεις τα κέρδη, και από άποψη ταλαιπωρίας, και χρόνου, και ίσως και χρημάτων. 1
Sakiz105 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αναλογως και το μαγαζι που θα διαλεξεις στο skroutz.Ειναι πολλα τα 40 ευρω διαφορα παντως.Εγω παλι οταν πηρα τα συγκεκριμενα στην υπογραφη απτο e-shop εβγαινε -10 ευρω αποτι σε οποιαδηποτε αλλο καταστημα
joakim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αναλογως και το μαγαζι που θα διαλεξεις στο skroutz.Ειναι πολλα τα 40 ευρω διαφορα παντως.Εγω παλι οταν πηρα τα συγκεκριμενα στην υπογραφη απτο e-shop εβγαινε -10 ευρω αποτι σε οποιαδηποτε αλλο καταστημα Καλησπερα.Ειδα οτι εχεις την μητρικη που θα αγορασω.Σε παρακαλω πες μου 2,3 πραγματα για αυτη.Ποιοτητα κατασκευης,εμφανιση,λειτουργεια,εντυπωσεις κλπ.
Sakiz105 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι οτι θα περιμενες απο αυτην την τιμη.Αρκετα στιβαρη και αντεχει και λιγο bending.Το μαυρο pcb ειναι κανονικο μαυρο βαμμενο και οχι ζελατινα μαυρη οπως εχουν αλλες μερικες.Οποτε ο μονος τροπος για να φυγει ειναι η γρατσουνια.Το led πολυ ωραιο απο την supremefx αλλα ειναι λιγο βλακεια το οτι δεν κλεινει οταν κλεινει το pc.Τρομερο bios,επιτρεπει και overclock με τον καταλληλο επεξεργαστη και ρυθμιση στις στροφες των fans ανεξαρτητα η βαση cpu.Στα μειον ειναι οτι ειναι λιγο σφιχτα τα slots και αν πας προσεχτικα οπως εγω θα σου παρει ωρα να τα βαλεις.Ειδικα την μνημη ραμ στο σλοτ 2 και το 24pin απο το τροφοδοτικο μου πηρε κανα 15λεπτο.Απο εμφανιση ειναι τρομερη.ειδικα με αναλογες μνημες κουτι fan leds κτλ.Εχει φουλ χαρακτηριστικα (sat express,m.2. pwm σε ολα τα fan headers,ανεξαρτητη καρτα ηχου,4usb3 στην πισω θυρα).Το μονο που με χαλασε ειναι οτι εχει μεσα μαυρα - ασπρα sata connectors ενω αυτην ειναι μαυρη κοκκινη
joakim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστω.Α...τωρα μολις βλεπω στο site της asus και B85 GAMER και H81 GAMER.kαλο βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα