fidolos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα μπλογκ με αρκετή κινησούλα και βάζω και καμια διαφήμιση που μου ζητάνε οι ίδιοι οι πελάτες (οχι adsense). Μέχρι τώρα η δουλειά γινόταν 100% χειροκινητα. Δηλαδή έιχα εκτυπώσει ενα τιμοκατάλογο, ανάλογα με την θέση και το μέγεθος και αν εκλεινε η δουλεια έβαζα χειροκίνιτα την κάρτα ή μπανερ του πελάτη στο sidebar κλπ. Τώρα θέλω όμως ένα plugin (Αν όχι δωρεάν, τουλάχιστον φθηνό) που ο πελάτης να μπορεί κάνει μέσα από το site ένα calculate των επιλογών του. Δηλαδή να διαλέγει την θέση, το μέγεθος, και την διαρκεια της διαφήμισης και να του βγαίνει η ανάλογη τιμή. Και αν θέλει να πατάει μετά μια αποστολή αίτησης και να βλέπω την αιτησή του ωστε να επικοινωνήσω μαζί του. Αν τώρα γίνεται και να μπορεί να πληρώσει άμεσα, να κάνει upload την διαφημισή του, το λινκ κλπ και να ενεργοποιηθεί άμεσα στην θέση που έχει επιλέξει, ακόμα καλύτερα. Έχετε κάποια λύση/plugin?
lion2486 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 είχα δει παλιότερα το https://wordpress.org/plugins/adrotate/αλλά είναι για διαχείριση εσωτερικά και κρατάει και στατιστικά. Για την τιμή κτλ στην ουσία μια φόρμα θες για να σου στέλνει την εικόνα.. μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους κάτι τέτοιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα