Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα υπεγραψα συμβολαιο με την Wind γιατι η Cyta κοιμαται δεν εχει ιδεα αν θα παρουν ποτε θα παρουν κλπ κλπ.

Δημοσ.

Παιδιά στο site του ΟΤΕ σας έδειχνε διαθεσιμότητα?

Εγω δεν μπορουσα να δω γιατι το συστημα που εχουν ειναι για γελια και για κλαματα!

Δημοσ.

Παιδιά στο site του ΟΤΕ σας έδειχνε διαθεσιμότητα?

Σε μενα ο ΟΤΕ εδινε σχεδον απο αρχες Απριλιου , αλλα ειμαι απεναντι απο καμπινα που ηταν απο τις πρωτες σχεδον που εδωσαν διαθεσιμοτητα

Αν δεν δινει ο ΟΤΕ διαθεσιμοτητα μην κανεις κανα αστειο κ κανεις φορητοτα σε αλλο παροχο , τσαμπα θα πληρωνεις

Δημοσ.

Σε μενα ο ΟΤΕ εδινε σχεδον απο αρχες Απριλιου , αλλα ειμαι απεναντι απο καμπινα που ηταν απο τις πρωτες σχεδον που εδωσαν διαθεσιμοτητα

Αν δεν δινει ο ΟΤΕ διαθεσιμοτητα μην κανεις κανα αστειο κ κανεις φορητοτα σε αλλο παροχο , τσαμπα θα πληρωνεις

Πως να το δει καποιος οταν η σελιδα που εχει για να βαλεις στα στοιχεια σου πολη οδο κλπ ειναι βλαμενο εντελως!

Το Περιστερι δεν το εχει σαν πολη της Αττικης αλλα σαν περιοχη των Αθηνων και παω να βαλω Ζαλογγου και μου λεει δεν υπαρχει ουτε η Αιγλης υπαρχει ουτε Ναουσης.

Απο τα πολλα λεφτα που παιρνουν εκει μεσα το μυαλο τους εχει φρακαρει απο το λιπος και δεν παιρνει στροφη. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Να παρει τηλεφωνο και να μην περιμενει την σελιδα?

Παντως απο τηλεφωνο ελπιζω να μην ειναι σαν την Cyta γιατι αλλοι μου ελεγαν θα δωσει σιγουρα VDSL αλλοι δεν ξερουμε αν θα δωσει, αλλοι οτι δινει 35αρι και απο καφαο αλλοι μονο απο αστικο κεντρο. Μπαχαλο λεμε.

Δημοσ.

Βρε παλικαρια μαλλον οπως καταλαβα μπορω να διαλεξω εγω ενα απο τα τρια ρουτερ που δινει η Wind ποιο να παρω;

Δημοσ.

Βρε παλικαρια μαλλον οπως καταλαβα μπορω να διαλεξω εγω ενα απο τα τρια ρουτερ που δινει η Wind ποιο να παρω;

Τελικα μου εστειλαν χωρις να διαλεξω ενα ZyXEL VMG1312-B10D

Δημοσ.

Πως να το δει καποιος οταν η σελιδα που εχει για να βαλεις στα στοιχεια σου πολη οδο κλπ ειναι βλαμενο εντελως!

Το Περιστερι δεν το εχει σαν πολη της Αττικης αλλα σαν περιοχη των Αθηνων και παω να βαλω Ζαλογγου και μου λεει δεν υπαρχει ουτε η Αιγλης υπαρχει ουτε Ναουσης.

Απο τα πολλα λεφτα που παιρνουν εκει μεσα το μυαλο τους εχει φρακαρει απο το λιπος και δεν παιρνει στροφη. :lol:

Το σύστημα είναι μια χαρά.

Το Περιστέρι δεν είναι πόλη της Αττικής αλλά δήμος της Δ. Αθήνας :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...