LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Βλεπω Ανασταση πριν το Πασχα! Με πηραν απο την Wind και πλεον μπορουν να μου βαλουν VDSL την Τεταρτη θα ερθει κουριερ να μου φερει το συμβολαιο και το πολυ στα μεσα της αλλης βδομαδας θα εχω το VDSL με 22 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και μετα 27 ευρω τους υπολοιπους 18
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ειμαι ακριβως 120 μετρα απο το καφαο ελπιζω να εχω τουλαχιστον 30mbps Αληθεια πως μετραμε την αποσταστη σε νοητη ευθεια η κανονικα απο τα στενα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το καλώδιο είναι που έχει σημασία
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το καλώδιο είναι που έχει σημασία Οποτε λογικα κατα μηκος του δρομου γιατι το μετρησα με gps Να σου πω την αληθεια δεν το εχω καθολου απιθανο ο ΟΤΕ να μην εχει ακολουθησει τον ποιο συντομο δρομο μεχρι το σπιτι μου και να εχει κανει ολοκληρο κυκλο. Φίλε μου ευτυχώς και το Περιστέρι έχει πάρα με πάρα πολλά καφάο λόγω του ότι είναι πολυπληθής περιοχή και με παλιά κτίσματα. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα δύσκολα να απέχει κάποιος πάνω απο 300 μέτρα από VDSL καμπίνα. Έχω ήδη μία εβδομάδα VDSL σύνδεση είμαι στα 200 μέτρα από το KV κλειδώνω στα 4998/4996!! Μαλλον ακυρο το ποιο πανω με την αποσταση γιατι το παλικαρι εδω που ειναι γειτονας ειναι 3 σπιτια παραπανω απο μενα.
georgepar Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Βλεπω Ανασταση πριν το Πασχα! Με πηραν απο την Wind και πλεον μπορουν να μου βαλουν VDSL την Τεταρτη θα ερθει κουριερ να μου φερει το συμβολαιο και το πολυ στα μεσα της αλλης βδομαδας θα εχω το VDSL με 22 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και μετα 27 ευρω τους υπολοιπους 18 To παράξενο με την WIND είναι πως ξαφνικά δίνει VDSL σε όλο το περιστέρι και εκεί που δεν έχουν αλλαχτεί τα KV. Βλέπω να την πατάει πολύς κόσμος με φορητότητα και να ξεμένει με ADSL
Atallos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Προσωπικα θελω να ελπιζω οτι δεν ειναι ετσι , αλλα ειναι οντως παραξενο που δινει παντου διαθεσιμοτητα Εγω εχω ηδη Wind και εκανα την αιτηση , με καμπινα που δινει ηδη ο ΟΤΕ . Μου ειπαν μεσα στη βδομαδα Για να δουμε
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 To παράξενο με την WIND είναι πως ξαφνικά δίνει VDSL σε όλο το περιστέρι και εκεί που δεν έχουν αλλαχτεί τα KV. Βλέπω να την πατάει πολύς κόσμος με φορητότητα και να ξεμένει με ADSL Κοιτα εμενα την πρωτη φορα που τους ειπα τον αριθμο βροχου μου ειπαν οτι δεν εχω αλλα πλεον με βαση τον αριθμο βροχου εχω ασχετα τι αποτελεσμα βγαζει το τεστ που εχει στην σελιδα της. Θα μπορουσαν απο την πρωτη φορα να μου πουν ψεματα οτι εχουν. Σημερα που τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι απο την ημερα που θα υπογραψω το συμβολαιο δηλαδη αυριο κανουν 10 το πολυ 15 μερες να παρουν την γραμμη, η απαντηση μου ηταν αν οταν παρουν την γραμμη δεν εχω vdsl θα καταγειλω την συμβαση. Δικαιολογιες του στυλ δεν μας εχει δωσει ακομα ο ΟΤΕ δεν αυτο δεν το αλλο και απο μερα σε μερα σε εμενα δεν πιανουν θα παω στο καταστημα απεναντι απο την κρεπαπ και τα γραφεια τους θα βρεθουν μεσα στο κρεοπωλειο. Αν στην σελιδα της Wind προσπαθησεις να κανεις νεα αιτηση και βαλεις τον αριθμο βροχου στο κουτακι που τον ζηταει τοτε θα δεις αν εχει η δεν εχει vdsl το καφαο σου που στην περιπτωση μου εχει γιατι το ξερεις. Το τεστ με οδο αριθμο κλπ ειναι αχρηστο και σε ξερονησι να βαλεις η Wind θα σου γραφει οτι εχει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τελικα εριξα ακυρο στην Wind μεχρι να δω τι θα κανει η Cyta και τι προσφορα θα μου κανει γιατι σε γνωστο μου εκανε προσφορα 24 ευρω τον μηνα χωρις δωρεαν τηλεφωνα κλπ που μου ειναι αχρηστα. Η Wind θελει 22 τους πρωτους 6 μηνες και 27 τους υπολοιπους 18 συν 20 ευρω για το VDSL συν 20 ευρω για να σου δωσει δικο της αριθμο τηλεφωνου. Αρα 132 ευρω τους 6 μηνες, 486 ευρω τους αλλους 18 συνολο 618 ευρω για ολο το συμβολαιο συν τα 40 = 658 δηλαδη 27,41 τον μηνα μονο για ιντερνετ. Να γραψω κατι που πολλοι δεν το ξερουν και δεν τους καιει να κρατησουν τον παλιο τους αριθμο. Αν δεν εχεις καθολου γραμμη τηλεφωνου σπιτι σου η νεα γραμμη ειναι 75 ευρω. Αν εχεις γραμμη τηλεφωνου σπιτι σου και θελεις να την μεταφερεις σε αλλη εταιρια πχ απο Cyta στην Wind ειναι 35 ευρω. Αν εχεις γραμμη τηλεφωνου σπιτι σου και θελεις να αλλαξεις παροχο και δεν σε νοιαζει αν θα χασεις το παλιο σου νουμερο η τιμη ειναι 20 ευρω.
Vilain20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Προσωπικα θελω να ελπιζω οτι δεν ειναι ετσι , αλλα ειναι οντως παραξενο που δινει παντου διαθεσιμοτητα Εγω εχω ηδη Wind και εκανα την αιτηση , με καμπινα που δινει ηδη ο ΟΤΕ . Μου ειπαν μεσα στη βδομαδα Για να δουμε Φίλε μου τελικά τι έγινε και που μένεις κοντά αν επιτρέπεται.
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τερμα λεωφορειων Αγ Βασιλειου μενω Τελευταια μερα ηταν η πεμπτη που μας περασε , πηρα τηλεφωνο και δεν ηξεραν καν αν πρεπει να ερθει τεχνικος για να ενεργοποιηθει το VDSL η γενικα ποτε θα γινει ενεργοποιηση 1
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μου ηρθε μηνυμα σημερα οτι ενεργοποιηθηκε , σεταρα το ρουτερ , συγχρονισε στα 50 αλλα ιντερνετ δεν εχω και δεν ξερω τι παιζει Μιλησα με τεχνικη υποστηριξη , η κοπελα δεν ειχε ιδεα οποτε περιμενω να με παρει actual τεχνικος
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μου ηρθε μηνυμα σημερα οτι ενεργοποιηθηκε , σεταρα το ρουτερ , συγχρονισε στα 50 αλλα ιντερνετ δεν εχω και δεν ξερω τι παιζει Μιλησα με τεχνικη υποστηριξη , η κοπελα δεν ειχε ιδεα οποτε περιμενω να με παρει actual τεχνικος Σε τι παροχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα