Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που πηρα στην Cyta μου ειπαν οτι δινουν απο αστικο κεντρο και οχι απο καφαο μαλλον με βλεπω για wind

Ερωτηση την Cyta οτι ωρα θελω την κοβω γιατι εχει τελειωσει το συμβολαιο τι με συμφερει να κανω να την κοψω και να κανω νεα συνδεση Wind η να μεταφερω την γραμμη στην Wind ?

Το αν θα χασω τον αριθμο τηλεφωνου που εχω ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει γιατι το ειχα βαλει μονο και μονο για κανενα τηλεφωνο για ραντεβου σε γιατρους για τα παιδια δεν το εχει κανενας συγγενης μου η φιλος.

Θέλω νέα τηλεφωνική γραμμή από τη WIND.Τέλος ενεργοποίησης.:75,00€
+20€ τέλος ενεργοποίησης VDSL

Θέλω να διατηρήσω τον τηλεφωνικό μου αριθμό.Τέλος ενεργοποίησης.: 35,00€
+20€ τέλος ενεργοποίησης VDSL

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι η φορητότητα είναι φτηνότερη από ενεργοποίηση νέας γραμμής...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο εγω νομιζα οτι ειναι ποιο ακριβα το να κρατησεις το παλιο σου νουμερο (πελατες φιλοι συγγενεις κλπ)

Δημοσ.

Στην Wind μου ειπαν 2 χρονια με 22 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και 27 τους υπολοιπους 18 συν μια καρτα με 1GB τον μηνα ιντερνετ συν εναν σκληρο δισκο 500GB ολα αυτα για μονο ιντερνετ 50mbps χωρις σταθερα και κινητα που ουτε στην Cyta ειχα γιατι το σταθερο δεν το δουλευω.

Εκανα εναν υπολογισμο και ειναι 25.75 τον μηνα

Μολις εκανα αιτηση στην Wind :-)

Δημοσ.

Αντε με το καλο!! Απλα να τσεκαρεις προσεκτικα καθε λογαριασμο σου. ΕΙΔΙΚΑ οταν πλησιαζει να ληξει το συμβολαιο σου... οσο ημουν στη wind ειχα πολλα θεματα στο τελος του συμβολαιου μου, οπως και ο περισσοτερος κοσμος με τη wind, οσον αφορα τους λογαριασμους.

Δημοσ.

Με πηραν πριν λιγο και εφαγα ακυρο δεν υποστηριζει VDSL τι σκατα προγραμματα μετρησης ειναι αυτα που βαζουν στην σελιδα τους;

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπομονή και μένα στην αρχή ενώ έβγαζε διαθεσιμότητα το site της Wind μου έριχναν άκυρο για 1-2 βδομάδες...

Αν έχεις πράγματι αποφασίσει για Wind κι όχι επειδή είναι η πρώτη που δίνει "διαθεσιμότητα" μπορείς να πας σε adsl πρώτα και μετά να γυρίσεις σε VDSL από KV όποτε είναι διαθέσιμο...

Δημοσ.

Υπομονή και μένα στην αρχή ενώ έβγαζε διαθεσιμότητα το site της Wind μου έριχναν άκυρο για 1-2 βδομάδες...

Αν έχεις πράγματι αποφασίσει για Wind κι όχι επειδή είναι η πρώτη που δίνει "διαθεσιμότητα" μπορείς να πας σε adsl πρώτα και μετά να γυρίσεις σε VDSL από KV όποτε είναι διαθέσιμο...

Επειδη το ειχε διαθεσιμο και με σχετικα καλη τιμη. Ισως καθε εμποδιο για καλο γιατι η Cyta εχει 35αρι με 24 ευρω και αν μεινω στην Cyta θα γλυτωσω αυτα τα 35+20 ευρω που πρεπει να πληρωσω για να παω στην Wind

Δημοσ.

Πάρε πρώτα τηλέφωνο, διότι το 35άρι πακέτο είναι από εξοπλισμό της Cyta μέσω αστικού κέντρου, με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω απόστασης.

Από καμπίνα όλοι οι πάροχοι έχουν μόνο 2 επιλογές. Είτε 30/2,5 είτε 50/5.

Και επειδή η διαφορά (των 2 πακέτων) στο μηνιαίο πάγιο του ενοικίου που πληρώνουν στον ΟΤΕ είναι μόλις 1€, τους συμφέρει (και αυτό κάνουν) να δίνουν μόνο το μεγάλο πακέτο (50/5).

Δημοσ.

Πάρε πρώτα τηλέφωνο, διότι το 35άρι πακέτο είναι από εξοπλισμό της Cyta μέσω αστικού κέντρου, με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω απόστασης.

Από καμπίνα όλοι οι πάροχοι έχουν μόνο 2 επιλογές. Είτε 30/2,5 είτε 50/5.

Και επειδή η διαφορά (των 2 πακέτων) στο μηνιαίο πάγιο του ενοικίου που πληρώνουν στον ΟΤΕ είναι μόλις 1€, τους συμφέρει (και αυτό κάνουν) να δίνουν μόνο το μεγάλο πακέτο (50/5).

Γιατι ξερουν και αυτοι που πανε τα τεσσερα; Ο τεχνικος μου ειπε οτι πλεον δινουν και απο καφαο, μια που μου μιλησε στο τηλεφωνο μου ειπε οτι δινουν μονο απο αστικο κεντρο. Πιασε το αυγο και κουρευτο.

Δημοσ.

Η νέα τους προσφορά.

· VDSL 50 Mbps (A/K ή KV)

· Απεριόριστα σταθερά

· Απεριόριστα σταθερά & κινητά Cyta

· 300’ κινητά (αναβαθμίσιμα σε 800’ με +3€)

· Δυνατότητα προσθήκης πακέτων χρόνου προς διεθνή σε τιμή τιμοκαταλόγου

· Διάρκεια συμβολαίου: 24 μήνες

· Δωρεάν Cyta 4U για 24 μήνες

· Δωρεάν Ενεργοποίηση σε υφιστάμενη γραμμή (η ενεργοποίηση σε νέα τηλεφωνική γραμμή χρεώνεται με τιμή τιμοκαταλόγου – 65€)

· Τιμή: 27€ / μήνα (σε συνδυασμό με κινητή, αυτόματη εξόφληση και ηλεκτρονικό λογαριασμό!)

· Ημερομηνία Έναρξης: 28/03/2016 Νεα υπηρεσια

Μα δίνουν από KV εδώ και μία εβδομάδα!     :-D  :-D  :-D  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Μα δίνουν από KV εδώ και μία εβδομάδα!     :-D  :-D  :-D  :cry:  :cry:  :cry:

Η Cyta? Αμα παω και τους πω καντε διακοπη θα μου δωσουν και μενα; :lol:

Δημοσ.

Με πηραν πριν λιγο και εφαγα ακυρο δεν υποστηριζει VDSL τι σκατα προγραμματα μετρησης ειναι αυτα που βαζουν στην σελιδα τους;

Ενω προχθες με πηραν και μου ειπαν οτι δεν εχουν VDSL στην γραμμη μου εχθες με πηραν για προσφορα εως 24 ADSL και δεν ηθελαν με τιποτα να καταλαβουν οτι εγω εκανα αιτηση για VDSL γιατι εδω με το ζορι εχουμε 2-3mbps σε ADSL και τους ειπα εγω εκανα αιτηση για κατι συγκεκριμενο οχι για να μου τα πρηζετε με τις προσφορες σας.

Σημερα παλι τηλεφωνο επαιρναν αλλα δεν προλαβα να το σηκωσω, αν με παρουν αυριο και μου λενε για προσφορα ADSL θα ακουσουν καντηλια απο 10 εκκλησιες μαζι.

Δημοσ.

Ανθουπολη εισαι; εκει εχω δει την χειροτερη ταχυτητα που εχω δει ποτε σε adsl γυρω στα 5 mpbs καπου στην οδο αμυντορος.

Δημοσ.

Ανθουπολη εισαι; εκει εχω δει την χειροτερη ταχυτητα που εχω δει ποτε σε adsl γυρω στα 5 mpbs καπου στην οδο αμυντορος.

Χρυσουπολη ειχα 3.6 και ο πεθερος μου 3.1 τωρα εχω 2.9 και ο πεθερος 2 μακαρι να ειχα 5 :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...