Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς κάτι λάθος κάνω?? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο απο αυτά που γράφεις. Οι υπόλοιποι Πάροχοι δίνουν υπηρεσία VPU σε πελάτες εδώ και καιρό. Η Cyta δεν έδινε (είχε μόνο πιλοτικό σε υπαλλήλους) διότι ο ΟΤΕ ήθελε να την χρεώνει το ίδιο με τους άλλους,ενώ δεν θα γίνεται χρήση κυρίου δικτύου μιας και η Cyta λόγω VoIP, χρειάζεται μόνο απερxόμενο δίκτυο. Εδώ μπαίνει το VPU Lite που χρησιμοποιεί μόνο τον υποβρόχο. Επίσης σε ποιες καμπίνες θα δώσει υπηρεσία έχει να κάνει αποκλειστικά με τις συμβάσεις που θα κάνουν με τον ΟΤΕ. Σε Πάροχο δουλεύω και έχω αρκετούς φίλους / πρώην συναδέλφους που δουλεύουν στην Cyta...

Λέω πως κάνεις λάθος γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε η Cyta δεν παρέχει VDSL υπηρεσία απο KV του ΟΤΕ. Πιο πάνω λές :

Αυτό σου λέω, έχει ξεκινήσει να δίνει απο καφάο. Ποιος σου είπε ότι δεν δίνουν?? Μήπως έπεσες σε άσχετο υπάλληλο??

Το ότι HOL/WIND παρέχουν υπηρεσίες είναι ήδη γνωστό. 

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η νέα τους προσφορά.

· VDSL 50 Mbps (A/K ή KV)

· Απεριόριστα σταθερά

· Απεριόριστα σταθερά & κινητά Cyta

· 300’ κινητά (αναβαθμίσιμα σε 800’ με +3€)

· Δυνατότητα προσθήκης πακέτων χρόνου προς διεθνή σε τιμή τιμοκαταλόγου

· Διάρκεια συμβολαίου: 24 μήνες

· Δωρεάν Cyta 4U για 24 μήνες

· Δωρεάν Ενεργοποίηση σε υφιστάμενη γραμμή (η ενεργοποίηση σε νέα τηλεφωνική γραμμή χρεώνεται με τιμή τιμοκαταλόγου – 65€)

· Τιμή: 27€ / μήνα (σε συνδυασμό με κινητή, αυτόματη εξόφληση και ηλεκτρονικό λογαριασμό!)

· Ημερομηνία Έναρξης: 28/03/2016 Νεα υπηρεσια

Δημοσ.

Μου ηρθε σημερα τεχνικος της Cyta για να δει γιατι απο 4 εχω πεσει το 2.5 και επειδη του ειπα οτι και ο πεθερος απο κατω εχει Cyta μετρησε με ενα μηχανημα το κουτι που ειχα βγαλει φωτογραφια που δεν εχει αριθμο.

Μου ειπε οτι εχει προβλημα η γραμμη οτι εχει πολλα errors και θα το δωσουν στον ΟΤΕ σαν βλαβη.

Η πληροφορια που πηρα ειναι οτι ο ΟΤΕ θα δωσει το 30% του VDSL στο Περιστερι σε ολους τους παροχους αρα θα παρει και η Cyta

Δημοσ.

Αυτο η Forthnet

Προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η παροχή υπηρεσιών με ταχύτητες VDSL στη γραμμή σας.

Αυτο ψαχνω να δω αν καποια απο αυτες δινει αλλα ουτε η Hol ουτε η Forthnet ουτε η Voda

Το προγραμμα της Cosmote που βρισκει βαση πολης οδου κλπ ειναι εντελως βλαμενο!

H Forthnet είχε βγάλει ένα χρονοδιάγραμμα για την διαθεσιμότητα του vdsl όταν βγήκε η προσφορά super play γύρω στα Χριστούγεννα και είχε και το Περιστέρι κάποια στιγμή μέσα στο 16, οπότε φαντάζομαι δεν θα αργήσει. 

Δημοσ.

Ωραια εγω ειχα 3.6mbps πλεον δεν εχω καθολου απο την Πεμπτη ο πεθερος μου ειχε 3.1mbps πλεον του το εχουν ριξει στα 2mbps γιατι δεν μπορει να συχρονισει παραπανω.

Εκει που λεγαμε με τις νεες καμπινες μπας και εχουμε ενα κλικ παραπανω στο ADSL τα εκαναν σκατα.

• Like 1
Δημοσ.

Η πληροφορια που πηρα ειναι οτι ο ΟΤΕ θα δωσει το 30% του VDSL στο Περιστερι σε ολους τους παροχους αρα θα παρει και η Cyta

Αυτό 99% δεν πρέπει να ισχύει.

Η καμπίνα μαζί με εξοπλισμό και την όποια υπηρεσία xDSL, ανήκει στον ΟΤΕ. Όλοι οι άλλοι πάροχοι νοικιάζουν την υπηρεσία από αυτόν.

Κάθε καμπίνα έχει ένα DSLAM 288 θυρών και μπορεί να αναβαθμισθεί με περισσότερες κάρτες.

Κάθε καμπίνα έχει δυνατότητα μ.ο. 250 συνδρομητές όλων των παρόχων. Άρα καλύπτει όλους τους σημερινούς χρήστες.

Συνήθως ο ΟΤΕ ενημερώνει μία φορά την βδομάδα, για την διάθεση νέων καμπίνων τους άλλους παρόχους. Αυτοί με τη σειρά τους διαθέτουν την υπηρεσία από 7-15 μέρες αργότερα, αλλά έχουν παρατηρηθεί κάποιες φορές και καθυστερήσεις.

Τώρα πλέον όλοι δίνουν από καμπίνα, αλλά Cyta και Forthnet (για άγνωστους λόγους) δεν παρέχουν απ όλες τις περιοχές που έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του ΟΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό 99% δεν πρέπει να ισχύει.

Η καμπίνα μαζί με εξοπλισμό και την όποια υπηρεσία xDSL, ανήκει στον ΟΤΕ. Όλοι οι άλλοι πάροχοι νοικιάζουν την υπηρεσία από αυτόν.

Κάθε καμπίνα έχει ένα DSLAM 288 θυρών και μπορεί να αναβαθμισθεί με περισσότερες κάρτες.

Κάθε καμπίνα έχει δυνατότητα μ.ο. 250 συνδρομητές όλων των παρόχων. Άρα καλύπτει όλους τους σημερινούς χρήστες.

Συνήθως ο ΟΤΕ ενημερώνει μία φορά την βδομάδα, για την διάθεση νέων καμπίνων τους άλλους παρόχους. Αυτοί με τη σειρά τους διαθέτουν την υπηρεσία από 7-15 μέρες αργότερα, αλλά έχουν παρατηρηθεί κάποιες φορές και καθυστερήσεις.

Τώρα πλέον όλοι δίνουν από καμπίνα, αλλά Cyta και Forthnet (για άγνωστους λόγους) δεν παρέχουν απ όλες τις περιοχές που έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του ΟΤΕ.

Ετσι μου ειπε ο τεχνικος ετσι λεω και εγω αυτο ειχα ακουσει οτι η Cyta δεν δινει απο καμπινες αλλα απο αστικο κεντρο και θα πρεπει να εισαι το πολυ ενα χιλιομετρο για να σου δωσει.

Για να δουμε μετα το Πασχα ποιοι θα εχουν δωσει.

Δημοσ.

Και η HOL (τώρα Vodafone).

Από τον ΙΟΥΝ 2013 που ενεργοποιήθηκε το νέο δίκτυο στην περιοχή μου, η HOL δεν έδινε, και όσες φορές με έχουν καλέσει από τη Voda, για φορητότητα, τους λέω να με ξαναπάρουν όταν ελέγξουν τη διαθεσιμότητα αλλά δεν ξαναπαίρνουν. 

Δημοσ.

Κανω μια βολτα στους παροχους

WIND ----->Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου.

HOL(VODA) ----->Υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου

Cyta και Forthnet οχι

Οτε δεν μπορω να ψαξω εχει σκατα τροπο αναζητησης για πειτε κανεναν αλλο παροχο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ετσι μου ειπε ο τεχνικος ετσι λεω και εγω

Πριν από κάμποσα χρόνια στις αρχές (ή λίγο πριν) του πιλοτικού τότε VDSL (FTTC), ένας τύπος μου είπε ότι το VDSL θα υλοποιηθεί ενώνοντας πολλές γραμμές μαζί κι όχι με οπτικές ίνες, έτσι του είχε πει ένας φίλος του στον ΟΤΕ...

Γενικότερα από τον μ.ο των πληροφοριών που έχουμε από "τεχνικούς" κι εργαζομένους σε ISPs, βγάζουμε ένα συμπέρασμα ότι οι δεν ξέρουν τι τους γίνεται :P

Δημοσ.

Στην Wind μου ειπαν 2 χρονια με 22 ευρω τους πρωτους 6 μηνες και 27 τους υπολοιπους 18 συν μια καρτα με 1GB τον μηνα ιντερνετ συν εναν σκληρο δισκο 500GB ολα αυτα για μονο ιντερνετ 50mbps χωρις σταθερα και κινητα που ουτε στην Cyta ειχα γιατι το σταθερο δεν το δουλευω.

Εκανα εναν υπολογισμο και ειναι 25.75 τον μηνα

Συν οτι για να παω σε αυτους θα πληρωσω ακομα 55 ευρω 35+20 δεν θυμαμαι γιατι πρεπει αν τα πληρωσω αυτα.

Δημοσ.

Και η HOL (τώρα Vodafone).

Από τον ΙΟΥΝ 2013 που ενεργοποιήθηκε το νέο δίκτυο στην περιοχή μου, η HOL δεν έδινε, και όσες φορές με έχουν καλέσει από τη Voda, για φορητότητα, τους λέω να με ξαναπάρουν όταν ελέγξουν τη διαθεσιμότητα αλλά δεν ξαναπαίρνουν. 

Ναι, το έχεις αναφέρει πάλι και είναι απορία άξιο γιατί δεν δίνει στην περιοχή σου.

Γνωστοί μου σε διάφορα μέρη της Αττικής, έχουν κανονικά από την πρώτη στιγμή που είχαν ενεργοποιηθεί οι καμπίνες στην περιοχή τους.

H Forthnet π.χ. δίνει από τον Δεκέμβρη και είχε ανακοινώσει έναν προγραμματισμό για το πότε περίπου θα έδινε ανά την χώρα.

Η Cyta απλά πρόσφατα έβγαλε γενική ανακοίνωση, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...