Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα η 494 που ειμαι εχει δωσει VDSL ισως για αυτο εδω και μια βδομαδα ενω ειχα 3.6mbps εχει πεσει στα 2.9mbps

Η Cyta οπως μου ειπαν δεν δινει VDSL απο καφαο αλλα απο αστικο κεντρο. Πειτε μου κανα φθηνο 30αρι vdsl δεν με ενδιαφερουν κλησεις προς σταθερα κινητα κλπ.

Link Status Connected Rate (Up/Down) 510/3342 kbps Noise Margin (Up/Down) 20.3/5.4 dB Modulation Type ADSL_G.dmt.bis Line Attenuation (Up/Down) 32.3/45.3 dB Output Power (Up/Down) 12.4/17.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 992/3492 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0

4096 ειχα και τωρα με το ζορι 3342 που πολλες φορες παει κατω απο 3000

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι Wind/HOL/Forthnet δεν έχουν 30αρι αλλά μόνο 50αρι...

30αρι αν θες από ΟΤΕ, αλλά βγαίνει ακριβότερα από το 50αρι των από πάνω :P

Δημοσ.

Αρα η 494 που ειμαι εχει δωσει VDSL ισως για αυτο εδω και μια βδομαδα ενω ειχα 3.6mbps εχει πεσει στα 2.9mbps

Η Cyta οπως μου ειπαν δεν δινει VDSL απο καφαο αλλα απο αστικο κεντρο. Πειτε μου κανα φθηνο 30αρι vdsl δεν με ενδιαφερουν κλησεις προς σταθερα κινητα κλπ.

Link Status Connected Rate (Up/Down) 510/3342 kbps Noise Margin (Up/Down) 20.3/5.4 dB Modulation Type ADSL_G.dmt.bis Line Attenuation (Up/Down) 32.3/45.3 dB Output Power (Up/Down) 12.4/17.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 992/3492 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0

4096 ειχα και τωρα με το ζορι 3342 που πολλες φορες παει κατω απο 3000

· VDSL 50 Mbps (A/K ή KV)

· Απεριόριστα σταθερά

· Απεριόριστα σταθερά & κινητά Cyta

· 300’ κινητά (αναβαθμίσιμα σε 800’ με +3€)

· Δυνατότητα προσθήκης πακέτων χρόνου προς διεθνή σε τιμή τιμοκαταλόγου

· Διάρκεια συμβολαίου: 24 μήνες

· Δωρεάν Cyta 4U για 24 μήνες

· Δωρεάν Ενεργοποίηση σε υφιστάμενη γραμμή (η ενεργοποίηση σε νέα τηλεφωνική γραμμή χρεώνεται με τιμή τιμοκαταλόγου – 65€)

· Τιμή: 27€ / μήνα (σε συνδυασμό με κινητή, αυτόματη εξόφληση και ηλεκτρονικό λογαριασμό!)

· Ημερομηνία Έναρξης: 28/03/2016 Νεα υπηρεσια

Δημοσ.

· VDSL 50 Mbps (A/K ή KV)

· Απεριόριστα σταθερά

· Απεριόριστα σταθερά & κινητά Cyta

· 300’ κινητά (αναβαθμίσιμα σε 800’ με +3€)

· Δυνατότητα προσθήκης πακέτων χρόνου προς διεθνή σε τιμή τιμοκαταλόγου

· Διάρκεια συμβολαίου: 24 μήνες

· Δωρεάν Cyta 4U για 24 μήνες

· Δωρεάν Ενεργοποίηση σε υφιστάμενη γραμμή (η ενεργοποίηση σε νέα τηλεφωνική γραμμή χρεώνεται με τιμή τιμοκαταλόγου – 65€)

· Τιμή: 27€ / μήνα (σε συνδυασμό με κινητή, αυτόματη εξόφληση και ηλεκτρονικό λογαριασμό!)

· Ημερομηνία Έναρξης: 28/03/2016 Νεα υπηρεσια

Μα εδω που ειμαι δεν δινει η Cyta απο καφαο μονο απο αστικο κεντρο και ειμαι σχεδον 5 χιλιομετρα απο αυτο.

Δημοσ.

Μα εδω που ειμαι δεν δινει η Cyta απο καφαο μονο απο αστικο κεντρο και ειμαι σχεδον 5 χιλιομετρα απο αυτο.

Αυτό σου λέω, έχει ξεκινήσει να δίνει απο καφάο. Ποιος σου είπε ότι δεν δίνουν?? Μήπως έπεσες σε άσχετο υπάλληλο??

• Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε σε μένα βγάζει διαθέσιμο VDSL ενώ παίζω εδώ και σχεδόν 3 χρόνια από KV... http://cyta.gr/misc/availability

Άρχισε σίγουρα την διάθεση μέσω KV η Cyta?

Έχω βάλει την δικιά μου διεύθυνση, 2 φίλων στην Νέα Πεντέλη, ενός άλλου στα Βριλήσσια και του ξαδέρφου στη Βούλα...

0 διαθεσιμότητα κι είμαστε όλοι με VDSL από KV 2.5+ χρόνια...

Δημοσ.

Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.
Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 4274,2 μέτρα.

Αυτο μου βγαζει και εμενα στην Cyta και μου λεει εως 24αρα που ουτε 4αρα δεν ειναι.

Δημοσ.

Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.

Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 4274,2 μέτρα.

Αυτο μου βγαζει και εμενα στην Cyta και μου λεει εως 24αρα που ουτε 4αρα δεν ειναι.

Δοκιμασε σε Cosmote/Wind για διαθεσιμοτητα η απλα παρε τηλεφωνο

Αν εισαι στην ιδια καμπινα με τον φιλο απο πανω που εβαλε ηδη VDSL τοτε δεν εχεις κατι να ανησυχεις , εκτος αν δεν θελεις να αλλαξεις παροχο 

Δημοσ.

Αυτο η Forthnet

Προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η παροχή υπηρεσιών με ταχύτητες VDSL στη γραμμή σας.

Δοκιμασε σε Cosmote/Wind για διαθεσιμοτητα η απλα παρε τηλεφωνο

Αν εισαι στην ιδια καμπινα με τον φιλο απο πανω που εβαλε ηδη VDSL τοτε δεν εχεις κατι να ανησυχεις , εκτος αν δεν θελεις να αλλαξεις παροχο 

Αυτο ψαχνω να δω αν καποια απο αυτες δινει αλλα ουτε η Hol ουτε η Forthnet ουτε η Voda

Το προγραμμα της Cosmote που βρισκει βαση πολης οδου κλπ ειναι εντελως βλαμενο!

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο και άσε τον Wizard. Εγώ νόμιζα κάλεσες και σου είπαν έτσι. Έχω φίλο που δουλεύει στην Cyta και μου είπαν ότι ξεκίνησαν να δίνουν απο καφάο...

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο και άσε τον Wizard. Εγώ νόμιζα κάλεσες και σου είπαν έτσι. Έχω φίλο που δουλεύει στην Cyta και μου είπαν ότι ξεκίνησαν να δίνουν απο καφάο...

Προχθες που πηγα να πληρωσω λογαριασμο μου ειπαν δεν εχουν καποια ενημερωση.

Δημοσ.

Αυτό σου λέω, έχει ξεκινήσει να δίνει απο καφάο. Ποιος σου είπε ότι δεν δίνουν?? Μήπως έπεσες σε άσχετο υπάλληλο??

Μάλλον κάτι λάθος κάνεις. Νομικά από 1η Απριλίου δίνουν οι πάροχοι vdsl μετά από άδεια της ΕΕΤΤ. Έως τώρα κάποιοι είχαν πιλοτικά πιθανόν υπάλληλοι παρόχων . + οι πόρτες που θα έχει διαθέσιμες κάθε πάροχος μέσα σε κάθε καμπίνα δεν θα είναι και πολλές οπότε όποιος προλάβει για αρχή. 

Δημοσ.

Μάλλον κάτι λάθος κάνεις. Νομικά από 1η Απριλίου δίνουν οι πάροχοι vdsl μετά από άδεια της ΕΕΤΤ. Έως τώρα κάποιοι είχαν πιλοτικά πιθανόν υπάλληλοι παρόχων . + οι πόρτες που θα έχει διαθέσιμες κάθε πάροχος μέσα σε κάθε καμπίνα δεν θα είναι και πολλές οπότε όποιος προλάβει για αρχή. 

Τι εννοείς κάτι λάθος κάνω?? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο απο αυτά που γράφεις. Οι υπόλοιποι Πάροχοι δίνουν υπηρεσία VPU σε πελάτες εδώ και καιρό. Η Cyta δεν έδινε (είχε μόνο πιλοτικό σε υπαλλήλους) διότι ο ΟΤΕ ήθελε να την χρεώνει το ίδιο με τους άλλους,ενώ δεν θα γίνεται χρήση κυρίου δικτύου μιας και η Cyta λόγω VoIP, χρειάζεται μόνο απερxόμενο δίκτυο. Εδώ μπαίνει το VPU Lite που χρησιμοποιεί μόνο τον υποβρόχο. Επίσης σε ποιες καμπίνες θα δώσει υπηρεσία έχει να κάνει αποκλειστικά με τις συμβάσεις που θα κάνουν με τον ΟΤΕ. Σε Πάροχο δουλεύω και έχω αρκετούς φίλους / πρώην συναδέλφους που δουλεύουν στην Cyta...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...