LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Θα βρεις τον αριθμό στο κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Υπογειο δεν εχει και δεν εχω προσεξει για αλλο κουτι εκτος απο αυτο που εχουν εξω ψηλα πανω απο την εισοδο.
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Από τις φωτο και το βίντεο που ανέβασες υπέθεσα ότι η οικοδομή που μένεις έχει ισόγειο και τουλάχιστον δύο ορόφους και κάπου υπάρχει ο κατανεμητής του ΟΤΕ, Εάν υπάρχει μόνο το κουτί (Box) που λες και τα (ανεξάρτητα) διαμερίσματα-ιδιοκτησίες τροφοδοτούνται απ' αυτό, τότε είναι καλλίτερα να διαβάσεις τον εξαιρετικό οδηγό του poulinos, στο τμήμα που περιγράφει το συγκεκριμένο θέμα, για να βρεις τον τύπο του κουτιού και τα στοιχεία που (πρέπει να) αναγράφονται πάνω του.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Από τις φωτο και το βίντεο που ανέβασες υπέθεσα ότι η οικοδομή που μένεις έχει ισόγειο και τουλάχιστον δύο ορόφους και κάπου υπάρχει ο κατανεμητής του ΟΤΕ, Εάν υπάρχει μόνο το κουτί (Box) που λες και τα (ανεξάρτητα) διαμερίσματα-ιδιοκτησίες τροφοδοτούνται απ' αυτό, τότε είναι καλλίτερα να διαβάσεις τον εξαιρετικό οδηγό του poulinos, στο τμήμα που περιγράφει το συγκεκριμένο θέμα, για να βρεις τον τύπο του κουτιού και τα στοιχεία που (πρέπει να) αναγράφονται πάνω του. Το σπιτι εχει ενα υπερυψωμενο ισωγειο και εξω απο το σπιτι στην εισοδο στην γωνια ψηλα εχει κατι σαν αυτο αλλα χωρις να γραφει τιποτα απολυτως
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Επομένως, έχουν ξεβάψει. Στην περιπτωση που πραγματι εχει ξεβαψει δεν υπαρχει αλλος τροπος να δω σε ποιο απο τα 3 καφαο που εχω γυρω μου ειμαι συνδεμενος; Ηθελα να δωσω ιντερνετ στην τηλεοραση που ειναι στο σαλονι και εκει δεν εχει μπριζα για τηλεφωνο αλλα ακριβως στην αλλη ακρη του σπιτιου και μου ηταν καπως δυσκολο να τραβηξω τοσο καλωδιο μεσα στο σπιτι. Στην γωνια που ειναι η τηλεοραση (μενω στον δευτερο) ακριβως απο κατω ειναι η εισοδος την πολυκατοικιας (3 διαμερισματα ισογειο πρωτος πεθερου δευτερος εγω) ειναι το κουτι που σου λεω. Οταν ηρθε ο τεχνικος απο τον ΟΤΕ να μου βαλει γραμμη τηλεφωνου του ειπα το προβλημα μου και μου εβαλε εξωτερικο καλωδιο που το συνδεσε σε αυτο το κουτι και για αυτο ενω και εγω και ο πεθερος εχουμε Cyta εγω εχω καλυτερη συνδεση.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Λενε οτι στο κουτακι εξω απο το σπιτι σου γραφει τον αριθμο του καφαο στο δικο μου που δεν γραφει τιποτα απολυτως πως θα μαθω σε ποιο καφαο ειμαι συνδεμενος; ή εχει ξεβαψει οπως ειπαν αν το κουτι ειναι ακριβως οπως το βλεπεις στην φωτο ή αλλιως δεν κοιτας το κουτι του οτε και κοιτας την χωνευτη που ειναι παλι μεταλλικη αλλα ειτε τετραγωνη ειτε στρογγυλη.αλλιως ναι δεν υπαρχει αλλος τροπος να βρεις σε ποιο καφαο πεφτεις.το κουτι ειναι λιγο μακροστενο και απο κατω απο αυτο φευγει ενα μαυρο καλωδιο που μπαινει μεσα σε σωληνα που καταληγει στο εδαφος για να εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για αυτο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ή εχει ξεβαψει οπως ειπαν αν το κουτι ειναι ακριβως οπως το βλεπεις στην φωτο ή αλλιως δεν κοιτας το κουτι του οτε και κοιτας την χωνευτη που ειναι παλι μεταλλικη αλλα ειτε τετραγωνη ειτε στρογγυλη.αλλιως ναι δεν υπαρχει αλλος τροπος να βρεις σε ποιο καφαο πεφτεις.το κουτι ειναι λιγο μακροστενο και απο κατω απο αυτο φευγει ενα μαυρο καλωδιο που μπαινει μεσα σε σωληνα που καταληγει στο εδαφος για να εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για αυτο. Αυτο βλεπω εγω θα προσεξεις και το καλωδιο που φευγει απο αυτο και παει προς τα πανω πισω απο το λουκι αυτο ειναι το καλωδιο που μου εβαλε εξωτερικα ο τεχνικος του ΟΤΕ Μην μου πεις οτι πρεπει να ακολουθησω το καλωδιο που παει προς τα αριστερα; Ο σωληνας που ειναι δεξια απο το λουκι το καλωδιο του ερχεται απο την κολονα της δεη και δεν μπορω να δω αν το μαυρο καλωδιο παει στο κουτακι.
georgepar Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτο βλεπω εγω θα προσεξεις και το καλωδιο που φευγει απο αυτο και παει προς τα πανω πισω απο το λουκι αυτο ειναι το καλωδιο που μου εβαλε εξωτερικα ο τεχνικος του ΟΤΕ Μην μου πεις οτι πρεπει να ακολουθησω το καλωδιο που παει προς τα αριστερα; Ο σωληνας που ειναι δεξια απο το λουκι το καλωδιο του ερχεται απο την κολονα της δεη και δεν μπορω να δω αν το μαυρο καλωδιο παει στο κουτακι. Το box του ΟΤΕ είναι από τα αριστερά σου όπως κοιτάς τη φωτογραφία από εκεί θα μάθεις σε ποιό KV είσαι
Atallos1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω οτι στο Περιστερι εχει τοσα KV για να εχουν τεραστιες επιλογες , λογικα δεν θα ειναι στο πιο κοντινο? Βασει του χαρτη με τα KV δεν θα μπορουσε να βρει που ειναι?
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω οτι στο Περιστερι εχει τοσα KV για να εχουν τεραστιες επιλογες , λογικα δεν θα ειναι στο πιο κοντινο? Βασει του χαρτη με τα KV δεν θα μπορουσε να βρει που ειναι? Μενω εκει που δειχνει το τοξο τα πρασινα ειναι vdsl αντε βγαλε ακρη σε ποιο ειμαι.
georgepar Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω οτι στο Περιστερι εχει τοσα KV για να εχουν τεραστιες επιλογες , λογικα δεν θα ειναι στο πιο κοντινο? Βασει του χαρτη με τα KV δεν θα μπορουσε να βρει που ειναι? Φίλε μου ευτυχώς και το Περιστέρι έχει πάρα με πάρα πολλά καφάο λόγω του ότι είναι πολυπληθής περιοχή και με παλιά κτίσματα. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα δύσκολα να απέχει κάποιος πάνω απο 300 μέτρα από VDSL καμπίνα. Έχω ήδη μία εβδομάδα VDSL σύνδεση είμαι στα 200 μέτρα από το KV κλειδώνω στα 4998/4996!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φίλε μου ευτυχώς και το Περιστέρι έχει πάρα με πάρα πολλά καφάο λόγω του ότι είναι πολυπληθής περιοχή και με παλιά κτίσματα. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα δύσκολα να απέχει κάποιος πάνω απο 300 μέτρα από VDSL καμπίνα. Έχω ήδη μία εβδομάδα VDSL σύνδεση είμαι στα 200 μέτρα από το KV κλειδώνω στα 4998/4996!! Ο κουνιαδος μου μου ειχε πει οτι παιρνω απο αυτο της Ναουσης που ειναι 90 μετρα απο το σπιτι μου.
Atallos1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φίλε μου ευτυχώς και το Περιστέρι έχει πάρα με πάρα πολλά καφάο λόγω του ότι είναι πολυπληθής περιοχή και με παλιά κτίσματα. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα δύσκολα να απέχει κάποιος πάνω απο 300 μέτρα από VDSL καμπίνα. Έχω ήδη μία εβδομάδα VDSL σύνδεση είμαι στα 200 μέτρα από το KV κλειδώνω στα 4998/4996!! Βρε κι εγω Περιστερι μενω , αλλα απο οσο ξερω και απο οσο εχω δει στο χαρτη , δεν υπαρχει πανω απο 1 καφαο για 3-4 στενα Εκτος κι αν τα εχουν κανει ποντιακα Απο ποια καμπινα πηρες διαθεσιμοτητα? Προς το παρον σε μενα δεν εχουν δωσει ακομα
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το βρηκα το κουτι 494 και δεν ειναι αρχαιο μεταλικο αλλα πλαστικο γκρι.
georgepar Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βρε κι εγω Περιστερι μενω , αλλα απο οσο ξερω και απο οσο εχω δει στο χαρτη , δεν υπαρχει πανω απο 1 καφαο για 3-4 στενα Εκτος κι αν τα εχουν κανει ποντιακα Απο ποια καμπινα πηρες διαθεσιμοτητα? Προς το παρον σε μενα δεν εχουν δωσει ακομα Από 494 Χρυσούπολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα