Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα εχει ανεβει το max rate

Κανονικο rate εχω 510/4082 γιατι πληρωνω 4mbps

Link Status Connected Rate (Up/Down) 510/4082 kbps Noise Margin (Up/Down) 21.1/7.8 dB Modulation Type ADSL_G.dmt.bis Line Attenuation (Up/Down) 32.2/49 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 952/4424 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα εχει ανεβει το max rate

Κανονικο rate εχω 510/4082 γιατι πληρωνω 4mbps

Link Status Connected Rate (Up/Down) 510/4082 kbps Noise Margin (Up/Down) 21.1/7.8 dB Modulation Type ADSL_G.dmt.bis Line Attenuation (Up/Down) 32.2/49 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.2 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 952/4424 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0

το Max rate απλα σου λεει το μεγιστο της γραμμης.δεν ειναι παραξενο να ειναι πιο πανω απο τα 4 mbit που εχεις για Rate.αν ειχες καλυτερη γραμμη θα μπορουσε το Max rate να ειναι 15 mbit.απλα εσυ επειδη εισαι μακρυα ή να πω εισαι παρα πολυ μακρια αυτα τα 2 ειναι πολυ κοντα.ανα πασα στιγμη βεβαια αν χαλασει κατι στο ζευγαρι ή με ενα καλυτερο ζευγαρι αυτο θα αλλαξει.

Μεσα στο πρωτο τετραμηνο του 2016 θα δινει και η cyta απο kv του οτε

οπως λογικα και η Forthnet Με το νεο χρονο.σιγα σιγα ολοι μπαινουν στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Εχει πεσει πολυ δουλεια, τους χαζευω απο το μπαλκονι μου.

DSC00057.jpg

Ελπιζω να κανουν καλη δουλεια γιατι οταν βρεχει βλεπουμε τους καδους να κανουν κοντρα ποιος θα προσπερασει ποιον.

2516.jpg

Δημοσ.

Το καπακι στην μεση του δρομου το βλεπεις; αυτο η βροχη το πεταει και το βρισκουμε καμια δεκαρια μετρα ποιο κατω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λενε οτι στο κουτακι εξω απο το σπιτι σου γραφει τον αριθμο του καφαο στο δικο μου που δεν γραφει τιποτα απολυτως πως θα μαθω σε ποιο καφαο ειμαι συνδεμενος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...