Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Cyta κι η Forthnet δεν παρέχουν (μέχρι στιγμής) VDSL μέσω των νέων ΚΑΦΑΟΥ, μόνο Wind/HOL/OTE

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, Soon™ :P

Όπως έχω ξαναγράψει πάντως, καλύτερα να μην πάει κάποιος με αυτή την προοπτική, πρώτα επίσημη ανακοίνωση και μετά...

Δημοσ.

Δεν το δοκιμασα

Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.
Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 4274,2 μέτρα.

:shock:

Δημοσ.

Η Cyta προς το παρών έχει δώσει πιλοτικά VDSL απο τα KV του ΟΤΕ μόνο σε υπαλλήλους της. Αργότερα και μόλις τελειώσουν κάτι διαδικαστικά με τις χρεώσεις χονδρικής απο τον ΟΤΕ, θα δώσει κανονικά και αυτή...

Δημοσ.

Ναι, Soon™ :P

Όπως έχω ξαναγράψει πάντως, καλύτερα να μην πάει κάποιος με αυτή την προοπτική, πρώτα επίσημη ανακοίνωση και μετά...

καλα ναι παντα υπαρχουν καθυστερησεις σε αυτα.εξαρτατε παντα καποιος ποσο βιαζεται.αν το θελει αυριο τοτε παει οτε hol wind και δεν περιμενει ουτε Forthnet ουτε cyta.αλλα αργα η γρηγορα θα δωθει απο ολους γιατι απλα δεν γινεται αλλιως.

Πλακα εχουν στην Cyta σου λενε +6 και +9 ευρω για κατι που δεν το εχουν. :lol:

μαλλον γραφουν γενικα για vdsl απο το αστικο κεντρο.

Η Cyta προς το παρών έχει δώσει πιλοτικά VDSL απο τα KV του ΟΤΕ μόνο σε υπαλλήλους της. Αργότερα και μόλις τελειώσουν κάτι διαδικαστικά με τις χρεώσεις χονδρικής απο τον ΟΤΕ, θα δώσει κανονικά και αυτή...

κανεις δεν θελει να μεινει εξω απο αυτο εστω και αν χανουν λεφτα με την εννοια οτι πληρωνεις και τον οτε που σου δινει στην πραξη το vdsl απο την καμπινα του

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι λεφτά δεν "χάνουν", απλά περιορίζεται το κέρδος τους από το να τους είχαν VDSL σε Α/Κ, αρκεί βέβαια να μην πουλάνε κι εκεί κάτω του κόστους...

Το θέμα όμως είναι ότι αξίζει να περιορίζεται το κέρδος από το να χάνουν τον πελάτη γενικότερα (ούτε καν adsl δλδ...)

Δημοσ.

χανεις κερδος να το πω καλυτερα.ναι για αυτο λεω οτι αργα η γρηγορα δεν θα μεινουν απεξω.αν δωσουν ολοι και δεν δωσει ενας οσο φτιαχνονται και αλλα Kv τοτε πελατες θα φευγουν.

Δημοσ.

Βαζουν και καφαο σε σημεια που δεν ειχε. Εδω στην Ναουσης απεναντι απο το σπιτι μου στο μπασκετ εβαλαν ενα.

καποιες φορες λιγες δηλαδη μπορει το καφαο να αλλαχτει θεση για χ ψ λογους.εχω δει πχ να ειναι το καφαο παο την μια πλευρα του δρομου και να το βαζουν απο την απεναντι.πιθανοτατα λογω ελλειψης χωρου.τωρα για τελειως καινουριο δεν ξερω.θα πρεπει να ηταν παρα πολυ μακρυα το επομενο που δυσκολο στο περιστερι για να πεις οτι βαζουν καποιο ενδιαμεσα.σε καποιες απομακρυσμενες περιοχες ναι μπορει να δεις καφαο στα 1000 μετρα Plus οποτε θεωρητικα εκει πρεπει να μπει και αλλο καφαο ή να μετακινηθει το πρωτο αν κατσει ο οτε να ασχοληθει βεβαια για λιγους πελατες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...