LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μου εβαλαν σημερα το VDSL αλλα ιντερνετ δεν εχω ενω το λεντακι στο ρουτερ ειναι πρασινο και του ιντερνετ και του DSL και δεν εχω και σταθερο για να τους παρω ειναι βουβο.
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παρτους τηλεφωνο απο καπου αλλου και δηλωσε βλαβη , ετσι ειχε γινει και σε μενα την 1η μερα
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τους πηρα μου ειπαν να βαλω το σταθερο απευθειας στην πριζα αλλα παλι το τηλεφωνο ειναι νεκρο τους ξαναπηρα και περιμενω να με παρουν αυτοι. Με ρωτησαν αν μου ηρθε μηνυμα στο κινητο και τους ειπα οχι, εχει κατι αυτο το μηνυμα τιποτα ρυθμισεις;
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Με το μήνυμα σου στέλνουν το pass. Μου εκοψαν το τηλεφωνο και το ιντερνετ απο την Cyta χωρις να μου εχουν στειλει τον κωδικο; Στραβα ξεκινησαμε.
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν δεν σου εχουν στειλει κωδικους με μηνυμα δεν κανεις κατι
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Και αυτους που τους βαζω; Παλι καλα που παιρνω απο τον πεθερο τωρα ιντερνετ
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μεσα στο router , αν εχεις ενεργοποιηθει , το Zyxel θα εχει ενα VDSL profile Καντο edit και θα δεις επιλογη εκει μεσα για username/pass
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κατσε να μπω για να δω (αποσυνδεση απο του πεθερου συνδεση στο δικο μου) Σωστα εχει αυτο που λογικα πρεπει να αλλαξω [email protected] Γιατι ομως δεν εχω ουτε σταθερο ειναι εντελως νεκρο;
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν γνωριζω τι παιζει μιας κι εκανες μεταφορα , πρηξτους τις μπαλες παντως δουλεια τους ειναι
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πως να το κανω αφου ουτε σταθερο εχω πλεον για να τους παρω και στο κινητο μου δεν εχω μοναδες εχω αυτο το 200 προς ολους απο την κοσμοποτε. Τελικα πηρα απο το κινητο και το σηκωσε γυναικα και μου ειπε οτι δεν εχει γινει ακομα η μεταβαση για αυτο νεκρωσε και η Cyta και δεν εχω απο την Wind ειναι στο σταδιο μεταβασης που θα εχει γινει μεχρι το απογευμα. Προηγουμενως ειχα μιλησει με δυο αντρες κοιτα να δεις που μερικες φορες οι γυναικες εχουν μερικα γραμμαρια περισσοτερο μυαλο απο μερικους αντρες!
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Να βρω τι ιντερνετ; αυτη την στιγμη παιρνω απο τον πεθερο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πως να το κανω αφου ουτε σταθερο εχω πλεον για να τους παρω και στο κινητο μου δεν εχω μοναδες εχω αυτο το 200 προς ολους απο την κοσμοποτε. Τελικα πηρα απο το κινητο και το σηκωσε γυναικα και μου ειπε οτι δεν εχει γινει ακομα η μεταβαση για αυτο νεκρωσε και η Cyta και δεν εχω απο την Wind ειναι στο σταδιο μεταβασης που θα εχει γινει μεχρι το απογευμα. Προηγουμενως ειχα μιλησει με δυο αντρες κοιτα να δεις που μερικες φορες οι γυναικες εχουν μερικα γραμμαρια περισσοτερο μυαλο απο μερικους αντρες! Πηρα απο το κινητο δεν εχει ενεργοποιηθει οπως γραφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα