Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εβαλαν σημερα το VDSL αλλα ιντερνετ δεν εχω ενω το λεντακι στο ρουτερ ειναι πρασινο και του ιντερνετ και του DSL και δεν εχω και σταθερο για να τους παρω ειναι βουβο.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρτους τηλεφωνο απο καπου αλλου και δηλωσε βλαβη , ετσι ειχε γινει και σε μενα την 1η μερα

Δημοσ.

Τους πηρα μου ειπαν να βαλω το σταθερο απευθειας στην πριζα αλλα παλι το τηλεφωνο ειναι νεκρο τους ξαναπηρα και περιμενω να με παρουν αυτοι.

Με ρωτησαν αν μου ηρθε μηνυμα στο κινητο και τους ειπα οχι, εχει κατι αυτο το μηνυμα τιποτα ρυθμισεις;

Δημοσ.

Με το μήνυμα σου στέλνουν το pass.

Μου εκοψαν το τηλεφωνο και το ιντερνετ απο την Cyta χωρις να μου εχουν στειλει τον κωδικο;

Στραβα ξεκινησαμε.

Δημοσ.

Μεσα στο router , αν εχεις ενεργοποιηθει , το Zyxel θα εχει ενα VDSL profile

Καντο edit και θα δεις επιλογη εκει μεσα για username/pass

Δημοσ.

Κατσε να μπω για να δω (αποσυνδεση απο του πεθερου συνδεση στο δικο μου)

Σωστα εχει αυτο που λογικα πρεπει να αλλαξω [email protected]

Γιατι ομως δεν εχω ουτε σταθερο ειναι εντελως νεκρο;

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τι παιζει μιας κι εκανες μεταφορα , πρηξτους τις μπαλες παντως δουλεια τους ειναι 

Δημοσ.

Πως να το κανω αφου ουτε σταθερο εχω πλεον για να τους παρω και στο κινητο μου δεν εχω μοναδες εχω αυτο το 200 προς ολους απο την κοσμοποτε.

Τελικα πηρα απο το κινητο και το σηκωσε γυναικα και μου ειπε οτι δεν εχει γινει ακομα η μεταβαση για αυτο νεκρωσε και η Cyta και δεν εχω απο την Wind ειναι στο σταδιο μεταβασης που θα εχει γινει μεχρι το απογευμα.

Προηγουμενως ειχα μιλησει με δυο αντρες κοιτα να δεις που μερικες φορες οι γυναικες εχουν μερικα γραμμαρια περισσοτερο μυαλο απο μερικους αντρες! :lol:

Δημοσ.

Πως να το κανω αφου ουτε σταθερο εχω πλεον για να τους παρω και στο κινητο μου δεν εχω μοναδες εχω αυτο το 200 προς ολους απο την κοσμοποτε.

Τελικα πηρα απο το κινητο και το σηκωσε γυναικα και μου ειπε οτι δεν εχει γινει ακομα η μεταβαση για αυτο νεκρωσε και η Cyta και δεν εχω απο την Wind ειναι στο σταδιο μεταβασης που θα εχει γινει μεχρι το απογευμα.

Προηγουμενως ειχα μιλησει με δυο αντρες κοιτα να δεις που μερικες φορες οι γυναικες εχουν μερικα γραμμαρια περισσοτερο μυαλο απο μερικους αντρες! :lol:

Πηρα απο το κινητο δεν εχει ενεργοποιηθει οπως γραφω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...