Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vdsl στο περιστερι νομιζω οτι γενηκα εναν απο τους μεγαλυτερους δημους της αθηνας τον εχουν λιγο χεσμε** 

τι λετε εσεις ??

ποια ειναι η γνωμη σας

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να κάνεις αναζήτηση.

Έχω δει αυτό το θέμα να συζητείτε ουκ ολίγες φορές ,και ζήτημα να έχω γραφτεί κανα τρίμηνο εδώ.

Δημοσ.

πρεπει να γινει κατι σχετηκα με αυτο το θεμα αλλα να ειναι μαζικο ωστε να ακουστει δυνατα και να μπορει να αλλαξει η κατασταση

Δημοσ.

ελλαδα ειμαστε αν αλλαξει ποτε κατι μετα απο φωνες πειτε το μου και εμενα.αφου υπαρχουν

α.ηλιθιοι δημαρχοι και β.ηλιθια ατομα που τον ψηφιζουν εκει θα μεινει η κατασταση.

θα πρεπε να πανε εκει και να τον πετροβολησουν παραδειγματικα για το θεμα vdsl στο περιστερι που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους δημους και επισης ενα απο τα μεγαλυτερα αστικα κεντρα.και το vdsl θα σωζε πολυ κοσμο αφου σαν περιοχη δεν ειναι οτι καλυτερο απο χαλκο κτλ.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και παλιο το θεμα αλλα ειδα σημερα εδω στην περιοχη μου Χρυσουπολη οτι εβαλαν καινουριο καφαο (πως το λενε) στην Ναουσης.

Λετε να κανουν κατι γιατι με το ζορι εχουμε 3.5-4mbps

Δημοσ.

αν εχει μπει νεο καφαο (Kv) Πεστο οπως θες τοτε σημαινει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να μπαινει vdsl.για το πως ειναι το νεο καφαο υπαρχει και αντιστοιχη φωτογραφια στο θεμα στην υπογραφη μου σχετικα με το adsl

Δημοσ.

αν εχει μπει νεο καφαο (Kv) Πεστο οπως θες τοτε σημαινει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να μπαινει vdsl.για το πως ειναι το νεο καφαο υπαρχει και αντιστοιχη φωτογραφια στο θεμα στην υπογραφη μου σχετικα με το adsl

Κατι σαν αυτο εχουν βαλει

10822266_10203167227366857_419257633_n.j

Θα ειναι μονο για vdsl δηλαδη εγω που εχω 4mbps adsl δεν θα ανεβω εστω μεχρι τα 8 οταν το φτιαξουν;

Δημοσ.

Κατι σαν αυτο εχουν βαλει

10822266_10203167227366857_419257633_n.j

Θα ειναι μονο για vdsl δηλαδη εγω που εχω 4mbps adsl δεν θα ανεβω εστω μεχρι τα 8 οταν το φτιαξουν;

οχι γιατι δεν θα σου δωσουν απο εκει.μονο vdsl αμα βαλεις.δυσκολο να πουν α αυτος παιζει χαμηλα δωστου πχ adsl απο εκει ή vdsl24 απο εκει οπως εχει γινει σε καποιες σπανιες περιπτωσεις.

Αρχισαν και βαζουν καινουριες καμπινες indeed

Αλλα για φετος δεν παιζει , εχουμε ακομα καιρο

Μεσα σε εναμιση μηνα δεν παιζει να γινει.να περαστουν οπτικες και να γινει παραμετροποιηση.ειναι και οι γιορτες οποτε new year

Δημοσ.

Καταλαβα θα πρεπει να πληρωνω vdsl για να εχω adsl και αν θα το εχω και αυτο.

οχι βρε.αν βαλεις Vdsl θα παρεις απο το kv Οποτε θα εχεις κανονικα την ταχυτητα που θες.απλα θα χρειαστει ενδεχομενως καποιες τροποποιησεις στην καλωδιωση σου με βαση αυτο

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που ειμαι στην Cyta θα δινω 24 ευρω βαση του καταλογου της για 35αρι ιντερνετ

http://cyta.gr/el/ForHome/2Play

Χρονο για σταθερο η κινητο δεν βαζω γιατι εχουμε τα κινητα και κατι 14900 που παιρνει η γυναικα μου για ραντεβου για τα παιδια αυτα ετσι και αλλιως τα πληρωνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...