psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 vdsl στο περιστερι νομιζω οτι γενηκα εναν απο τους μεγαλυτερους δημους της αθηνας τον εχουν λιγο χεσμε** τι λετε εσεις ?? ποια ειναι η γνωμη σας
black adder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γνώμη μου είναι να κάνεις αναζήτηση. Έχω δει αυτό το θέμα να συζητείτε ουκ ολίγες φορές ,και ζήτημα να έχω γραφτεί κανα τρίμηνο εδώ.
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπαρχει ελπιδα οσο ζει ο Παχατουριδης Next
psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να γινει κατι σχετηκα με αυτο το θεμα αλλα να ειναι μαζικο ωστε να ακουστει δυνατα και να μπορει να αλλαξει η κατασταση
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ελλαδα ειμαστε αν αλλαξει ποτε κατι μετα απο φωνες πειτε το μου και εμενα.αφου υπαρχουν α.ηλιθιοι δημαρχοι και β.ηλιθια ατομα που τον ψηφιζουν εκει θα μεινει η κατασταση. θα πρεπε να πανε εκει και να τον πετροβολησουν παραδειγματικα για το θεμα vdsl στο περιστερι που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους δημους και επισης ενα απο τα μεγαλυτερα αστικα κεντρα.και το vdsl θα σωζε πολυ κοσμο αφου σαν περιοχη δεν ειναι οτι καλυτερο απο χαλκο κτλ. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν και παλιο το θεμα αλλα ειδα σημερα εδω στην περιοχη μου Χρυσουπολη οτι εβαλαν καινουριο καφαο (πως το λενε) στην Ναουσης. Λετε να κανουν κατι γιατι με το ζορι εχουμε 3.5-4mbps
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αν εχει μπει νεο καφαο (Kv) Πεστο οπως θες τοτε σημαινει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να μπαινει vdsl.για το πως ειναι το νεο καφαο υπαρχει και αντιστοιχη φωτογραφια στο θεμα στην υπογραφη μου σχετικα με το adsl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θα κάνουν, αλλά δεν βλέπω διαθεσιμότητα για φέτος...
Atallos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αρχισαν και βαζουν καινουριες καμπινες indeed Αλλα για φετος δεν παιζει , εχουμε ακομα καιρο
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αν εχει μπει νεο καφαο (Kv) Πεστο οπως θες τοτε σημαινει οτι θα αρχισει σιγα σιγα να μπαινει vdsl.για το πως ειναι το νεο καφαο υπαρχει και αντιστοιχη φωτογραφια στο θεμα στην υπογραφη μου σχετικα με το adsl Κατι σαν αυτο εχουν βαλει Θα ειναι μονο για vdsl δηλαδη εγω που εχω 4mbps adsl δεν θα ανεβω εστω μεχρι τα 8 οταν το φτιαξουν;
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κατι σαν αυτο εχουν βαλει Θα ειναι μονο για vdsl δηλαδη εγω που εχω 4mbps adsl δεν θα ανεβω εστω μεχρι τα 8 οταν το φτιαξουν; οχι γιατι δεν θα σου δωσουν απο εκει.μονο vdsl αμα βαλεις.δυσκολο να πουν α αυτος παιζει χαμηλα δωστου πχ adsl απο εκει ή vdsl24 απο εκει οπως εχει γινει σε καποιες σπανιες περιπτωσεις. Αρχισαν και βαζουν καινουριες καμπινες indeed Αλλα για φετος δεν παιζει , εχουμε ακομα καιρο Μεσα σε εναμιση μηνα δεν παιζει να γινει.να περαστουν οπτικες και να γινει παραμετροποιηση.ειναι και οι γιορτες οποτε new year
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβα θα πρεπει να πληρωνω vdsl για να εχω adsl και αν θα το εχω και αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θα πληρώνεις vdsl και θα έχει 30 ή 50 ανάλογα το πάκετο...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβα θα πρεπει να πληρωνω vdsl για να εχω adsl και αν θα το εχω και αυτο. οχι βρε.αν βαλεις Vdsl θα παρεις απο το kv Οποτε θα εχεις κανονικα την ταχυτητα που θες.απλα θα χρειαστει ενδεχομενως καποιες τροποποιησεις στην καλωδιωση σου με βαση αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη εγω που ειμαι στην Cyta θα δινω 24 ευρω βαση του καταλογου της για 35αρι ιντερνετ http://cyta.gr/el/ForHome/2Play Χρονο για σταθερο η κινητο δεν βαζω γιατι εχουμε τα κινητα και κατι 14900 που παιρνει η γυναικα μου για ραντεβου για τα παιδια αυτα ετσι και αλλιως τα πληρωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα