Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με έξοδο spdif σε ANDROID TV BOX

theoma4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω το εξης:Εχω ενα android tv box mx το οποιο εχει εξοδο ηχου spdif, ξερει καποιος τι ειδους καλωδιο πρεπει να συνδεσω για να λειτουργησει;

Εχω συνδεσει οπτικη ινα αλλά τιποτα (με ανταπτορα σε αρσενικο) μηπως παιρνει jack;το jack ομως βγαζει ψηφιακο ηχο η μονο αναλογικο;

Στο ebay που το αγορασα εγραφε στα χαρσκτηριστικα (- Coaxial SPDIF Digital Audio Output (Surround Sound)

Εχω παει σε 2 καταστηματα με ηλεκτρονικα αλλα και οι 2 απαντησαν οτι ειναι οπτικη, κι ομως δεν ειναι! Μια βοηθεια παρακαλω!

Παραθετω λινκ για την συσκευη, http://androidtvsolutions.com/mx-android-tv/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το χρησιμοποιησα και αυτο αλλα δεν δουλεψε,το θεμα ειναι οτι στις ρυθμισεις του android box επελεξα να στελνει τον ηχο "pass-through spdif " πραγμα το οποιο σημαινει οτι στην αλλη ακρη της οπτικης ινας (εκει που συνδεεται με τον ενισχυτη) θα πρεπε να βγαζει φως αφου μιλαμε για οπτικη ινα,υπαρχει jack που να δινει 5.1?

Το θεμα ειναι οτι η εξοδος spdif δεν παιρνει rca καλωδιο σιγουρα, ειναι εξοδος παρομοια με jack , αν πατησεις το λινκ και δεις την φωτο που παρεθεσα παραπανω θα καταλαβεισ τι λεω, οποτε το πιθανοτερο να ειναι jack.Αλλα η απορεια μου ειναι, παιζουν τα jack ψηφιακο ηχο;

Όχι όσο ξέρω από jack έχουμε αναλογικό ήχο..απλές απορίες που λογικά έχεις δοκιμάσει -άλλο καλώδιο οπτικής,στην είσοδο οπτικής του ενισχυτή έχεις συνδέσει άλλη πηγή και λειτουργεί κανονικά;Τις άλλες επιλογές που έχει στη διαχείριση ήχου του android tv τις έχεις δοκιμασει,η κανονική έξοδο jack που έχει λειτουργεί κανονικά;

Εχω δοκιμασει και αλλο καλωδιο οπτικης αλλα τιποτα,βασικα ειναι αυτο που σου λεω ,δεν παραγει φως που θα πρεπε λογικα να παραγει,εφοσον δουλευει η συσκευη επρεπε να στελνει φως απο την οπτικη(αν ειναι) ,διπλα απο την εξοδο spdif εχει και μια AV η οποια με jack δουλευει κανονικα ,αν προσεξεις ομως και στην φωτο ειναι ιδιες ακριβως απλα αλλαζουν οι ονομασιες τους!δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι σοι καλωδιο ψηφιακο παιρνει!

Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ψηφιακη εξοδος αλλα δικαναλη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...