veteranos123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο poulinos που είναι μέσα σε αυτά μου είπε ότι θα πιάνω περίπου 20 αλλά δεν έχω την δυνατότητα να βάλω 24mbps ταχύτητα.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο poulinos που είναι μέσα σε αυτά μου είπε ότι θα πιάνω περίπου 20 αλλά δεν έχω την δυνατότητα να βάλω 24mbps ταχύτητα. εχεις καλή γραμμή όποτε οταν θα έχεις την δυνατότητα θα γνωρίζεις και τι να περιμένεις πάνω κάτω.
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Επειδή το πρόβλημα συνεχίζεται πήρα σήμερα την ON τηλέφωνο. Επίσης τις τελευταίες μέρες μου κάνει πολλές αποσυνδέσεις και το έδωσα βλάβη και περιμένω τηλέφωνο. Όταν με πάρουν θα τους πω να μου ρίξουν και το snr margin. Να τους πω να το βάλουν 9?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δεν μπαίνεις στο myon page να το κάνεις μόνος σου;
veteranos123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν θα κάνουν κάποιες ενέργειες για τις αποσυνδέσεις. Του το είπα για το snr και μου είπαν ότι όσο πιο υψηλό είναι τόσο καλύτερα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τους κωδικούς του My ON Edit. Μπήκα στο my on και θα το ψάξω. Μόλις είδα ότι μου έριξαν το snr στα 9,5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα