DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γράψτε ένα δεύτερο δημιουργό στη κλάση Box που να παίρνει σαν ορίσματα 3 αριθμούς τύπου double. Θα δηλώνουν το ύψος, το πλάτος και το μήκος ενός ορθογώνιου παραλληλεπιπέδου. είναι κάτι παλιές ασκήσεις που είχα αφήσει από την σχολή μου class Box{ //constructor Box(double height,double width,double length) { Εδώ μέσα δεν γράφω κάτι? τα ορίσματα είναι μέσα στο Box έτσι? } }
Technology fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 1) Γράψτε ένα δεύτερο δημιουργό στη κλάση Box που να παίρνει σαν ορίσματα 3 αριθμούς τύπου double. 2) Θα δηλώνουν το ύψος, το πλάτος και το μήκος ενός ορθογώνιου παραλληλεπιπέδου. το 1) το έκανες, κάνε και το 2) και απαντάς στο ερώτημα σου: Εδώ μέσα δεν γράφω κάτι? τα ορίσματα είναι μέσα στο Box έτσι?
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 είμαι λιγάκι μπερδεμένος .... οπότε θα γράψω μέσα στο box ypsos = heigth; platos = width; mikos = length; ή height = heigth; width = width; length = length;
Technology fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Βασικά πόσταρε ολόκληρο το κώδικα που έχεις κάνει μέσα σε code tags (αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά πάτα το σύμβολο <> και βάλε εκεί τον κώδικα), Τον τελεστή (βασικά δεν είναι τελεστής αλλά δε θυμάμαι πως το λένε) this το έχετε διδαχτεί?
Xvipes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 class Box{ private double height; private double width; private double length; //constructor Box(double height,double width,double length){ this.height = height; this.width = width; this.length = length; } } http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/thiskey.html
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 class Box{ double length; double width; double height; //constructors Box(double side) { width = side; height = side; length = side; } //methods double calculate ()//εξηγηστε τι κανει η μέθοδος calculate (μήπως υπολογίζει το πλάτος ) { return 2 * (width * height + width * length + height * length); } //constructor 2 Box(double heigth,double width,double length) { } } δεν τα θυμάμαι κάποια πράγματα πάει καιρός αλλά επειδή θέλω να το κάνω σαν χόμπι τον προγραμματισμό είπα λίγο να κάνω κάποιες ασκήσεις εξοικείωσης οι σημειώσεις μου βέβαια έχουν φάει φούντο δυστυχώς από την μάνα μου μια μέρα που ξεσκόνιζε το γραφείο μου
Technology fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 class Box{ private double height; private double width; private double length; //constructor Box(double height,double width,double length){ this.height = height; this.width = width; this.length = length; } } Θα μπορούσες να τον βοηθούσες αντί να μας εντυπωσιάζεις με τις γνώσεις σου.... class Box{ double length; double width; double height; //constructors Box(double side) { width = side; height = side; length = side; } //methods double calculate ()//εξηγηστε τι κανει η μέθοδος calculate (μήπως υπολογίζει το πλάτος ) { return 2 * (width * height + width * length + height * length); } //constructor 2 Box(double heigth,double width,double length) { } } δεν τα θυμάμαι κάποια πράγματα πάει καιρός αλλά επειδή θέλω να το κάνω σαν χόμπι τον προγραμματισμό είπα λίγο να κάνω κάποιες ασκήσεις εξοικείωσης οι σημειώσεις μου βέβαια έχουν φάει φούντο δυστυχώς από την μάνα μου μια μέρα που ξεσκόνιζε το γραφείο μου το πλάτος λίγο δύσκολα να υπολογίζει, την επιφάνεια του αναπτύγματος υπολογίζει, όσο για τον constructor είναι σαν τον πρώτο που έκανες αλλά με διαφορετική αρχικοποίηση κάθε πλευράς.
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 class Box{ private double height; private double width; private double length; //constructor Box(double height,double width,double length){ this.height = height; this.width = width; this.length = length; } } http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/thiskey.html σε ευχαριστώ για την βοήθεια σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά θα συμφωνήσω με τον Technology fan 3)Γράψτε μία μέθοδο volume() που να υπολογίζει τον όγκο ενός ορθογώνιου παραλληλεπιπέδου με βάση το ύψος, το πλάτος και το μήκος του. σωστό? μέσα στην κλάση Boχ έκανα αυτο double volume () { return 2 (width*height+width); }
Technology fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ο υπολογισμός όγκου ενος κουτιου δινεται απο τον τυπο : υψος*πλατος*μηκος
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ο υπολογισμός όγκου ενος κουτιου δινεται απο τον τυπο : υψος*πλατος*μηκος Δεν είμαι καλός στα μαθηματικά νομίζω ότι κάνει μπαμ οπότε θα το κάνω έτσι? return (height*width*length);
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για την βοήθεια ξέρετε κανένα καλό βιβλίο σε Java με ασκήσεις αλλά να είναι στα ελληνικά για εξάσκηση περισσότερο ή κάποιο site με προβλήματα για να δουλέψω πάνω σε Java?
Technology fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είχα αυτό https://www.skroutz.gr/books/141553.Java-προγραμματισμός.htmlτο οποίο μας το δωσαν στη σχολή αλλά κυρίως μέσα από google έμαθα και φυσικά δυστυχώς ή ευτυχώς, για να μάθεις προγραμματισμό πρέπει να ξέρεις και αγγλικά!
DevelopeApps Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 είναι λιγάκι τσιμπημένο αξίζει όμως?
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://adriann.github.io/programming_problems.html https://go-left.com/blog/programming/100-little-programming-exercises/ Σε αυτά τα 2 site έχει μερικές ασκήσεις για να κάνεις εξάσκηση. Δοκίμασε να δουλέψεις με μικρά tutorials στο Internet στην αρχή, απ' αυτά που σου λένε 2 απλά πράγματα και όχι 10. Δες κάτι απλό (5-10 γραμμές), κάντο, πήγαινε στο επόμενο κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα