anax111 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα MSI GT70 0ΝΕ φορητό που φοράει την GTX780m με 4gb ddr5 ram. Ενώ ο υπολογιστής είναι θηρίο η οθόνη του είναι πολύ αργή. Σκέφτομαι να τις αλλάξω πάνελ με κάποιο στα 120Hz ώστε να παίζει και 3D αλλά παρ'όλο που έψαξα δεν βρήκα να το έχει κάνει κάποιος ποτέ στο συγκεκριμένο μοντέλο. Στο Ebay που έψαξα βρήκα πάνελ με τον ίδιο αριθμό pin αλλά για άλλους υπολογιστές, αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-17-3-FHD-3D-LED-GLOSSY-SCREEN-LCD-LIKE-SAMSUNG-LTN173HT02-T02-GLARE-120HZ-/271388842289?pt=UK_Computing_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item3f30091931 Αν το βάλω θα παίξει άραγε ή θα το πάρω και θα μου μείνει. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο να με ενημερώσει; Προσωπικά έχω ξαναλλάξει πάνελ σε οθόνη με απόλυτη επιτυχία αλλά το θέμα μα τα παραπάνω Hz δεν το ξέρω καθόλου. Κάποιος μου είπε ότι τα πάνελ με 120Hz χρειάζονται 50 pin σύνδεσμο αλλά τα πάνελ που έχω βρει εγώ στην αγορά είναι με 40 pin. Πάσα βοήθεια δεκτή
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω νομίζω πως δεν αξίζει το ρίσκο απο την στιγμή που ο υπολογιστής ειναι ηδη δυνατός και με το ρίσκο πάντα κατι να μην παει καλα και ειτε να μην σου λειτουργεί η οθόνη η κατι αλλο , και να βρείς οδηγίες που εχει κανει αλλο την συγκεκριμένη μόντα και παλι ειναι μεγάλο ρίσκο
anax111 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Από ποιας απόψεως είναι ρίσκο; Από οικονομικής; Σίγουρα αν δεν δουλέψει θα έχω χάσει 100 ευρώ μέχρι να βρω κάποιον να μεταπουλήσω το πάνελ. Αλλά πέραν τούτου δεν βλέπω άλλο ρίσκο. Αν δεν δουλέψει απλά ξαναβάζω το παλιό πάνελ. Άσε που η αλλαγή πάνελ στο συγκεκριμένο φορητό είναι τόσο εύκολη όσο σε κανένα άλλο. Μόνο 2 βίδες βγάζεις και είσαι μέσα στην οθόνη. Από την άλλη αν δουλέψει θα έχω έναν 3d φορητό με μόλις 100 ευρώ κόστος. Παίδες, κάποιος που να το έχει κάνει;
coolerman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το manual λέει τπτ περί οθόνης;;το έχεις κοιτάξει; Στείλε & email στην msi(αν δεν το έχεις πράξει)
anax111 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θα πρέπει να αγοράσω το service Manual μιας και δεν κυκλοφορεί ελεύθερα που δεν νομίζω πως θα μου πει πολλά πράγματα μιας και τα μοντέλα GT70 βγαίνουν εδώ και χρόνια και το υλικό έχε αλλάξει πολλές φορές. Τα service-Repair manuals δίνουν ποιο πολύ πληροφορίες για την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση της συσκευής. Από την άλλη δεν βλέπω τον λόγο να γράψω στην MSI μιας και η πολιτική όλων των εταιριών σε αυτό το θέμα (έχω μεγάλη πείρα σε αυτό) είναι μην διαφοροποιήτε για κανένα λόγο το Hardware του Laptop. Εδώ πολλές εταιρίες κλειδώνουν το hardware ώστε να μην μπορείς να βάλεις τίποτε άλλο πέραν αυτού που έχει επιλέξει η εταιρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν. Αυτό που με κάνει να υποψιάζομαι ότι μπορεί το laptop να δουλέψει τις 120Hz οθόνες είναι ότι η MSI έχει κυκλοφορήσει ακριβώς το ίδιο μοντέλο και με 3D οθόνη 120Hz. Υποψιάζομαι ότι η μητρική είναι η ίδια απλά αναβάθμισαν την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα