Προς το περιεχόμενο

Εταιρείες-Πυραμίδες και παράνομη δραστηριότητα στο Facebook

Tantalord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, kostasbm είπε

η OG εκλεισε και ανοιξε μετα καποια πυραμιδα με καφεδες .....

έχω ένα φίλο μου που άφησε τη δουλειά του ,Αυστραλία δούλευε για το τοπικό δημο σαν τοπογράφος μηχανικός,ο οποίος μας είχε ζαλίσει τα ουμπαλα....επειδή ήταν φίλος πηγαίναμε και 2 κολλητοί σε συγκεντρώσεις για να πιούμε και να φάμε δωρεάν...ακόμα ασχολείται αλλά είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας 

σε μερικές πυραμίδες από πίσω είναι μια Βουλγαρα η οποια καταζητείται και από την Ιντερπόλ......

μακρυά και αλάργα που λένε στο μαντρί μου  

αυτο με το καφε ειναι και καλα για καφε βιολογικο που το φτιαχνουν απο βοτανα;;πρεπει να την πατησε γνωστος μου

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επικοινώνησε μαζί μου ενας Konstadinos_katzounos μεσω instagram, φυσικά και βρωμάει η ιστορία απ την αρχή οταν το μηνυμα γράφει για εύκολο εισόδημα από το κινητό σας. Ζήτησα λοιπόν το αυτονόητο, μια γραπτή πρόταση συνεργασίας που να αναγράφει τους όρους και τις προυποθέσεις και το αντικείμενο της συνεργασίας που 3 φορές το ρώτησα και σαφή απάντηση δε πήρα ποτέ και ο φίλος πέρα από ένα link ενός τυπά που παραλληρεί επι 48 λεπτά και ξεκάθαρα υπονομεύει το iq μου αν πιστεύει οτι δε προκειται να ψάξω σχόλια και κριτικές για κάτι που μου ζητάει λεφτά. Εν έτι 2021 μου φαίνεται απίστευτο το οτι ακόμα επιβιώνουν τέτοιες απάτες. Μακριά και προσοχή, εύκολο χρήμα χωρίς ψιλά γράμματα δεν δίνει κανείς.

• Like 4
  • Sad 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 21/12/2020 στις 12:05 ΠΜ, Dimitris Verlis είπε

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia. Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε ο ξάδερφος της κολλητής μου για μια δουλειά, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρθηκε σε κάποιο πρότζεκτ, μου έστειλε ένα σεμινάριο να παρακολουθήσω συγκεκριμένα αυτό εδώ : https://www.global-webinar.com/replay/2001-1451-43923-0/FreedomPlan/

Το καμπανάκι του καχύποπτου χτύπησε κόκκινο μόνο και μόνο από την παρουσίαση και το πώς είναι όλα στημένα, σε φάση ούτε ένα σωστό user interface δεν υπάρχει καν στην σελίδα της παρουσίασης ξέρω γω. 

Μίλησα με κάποιον μεγάλο μόλις τώρα και προσπάθησε να με πείσει τόσο πολύ να πληρώσω την μεσαία συνδρομή και να την σπάσουμε σε δύο δόσεις, εγώ βρίσκομαι σε δύσκολο οικονομική περίοδο αυτή την στιγμή λόγο που θα πιάσω σπίτι, έχω να αγοράσω έπιπλα κλπ. 

Κατευθείαν μόλις τελειώσαμε την κλήση ξεκίνησα να ψάχνω την OGI ελπίζοντας να μάθω περί τι απάτης πρόκειται μια και είναι εντυπωσιακές οι όλες υποσχέσεις, ευτυχώς έπεσα σε αυτό το thread εδώ και αναφέρθηκε από κοπέλα ότι δυστυχώς έχασε τα χρήματα της και την ευχαριστώ που γλύτωσε κι εμένα από αυτή την απάτη. 

Πραγματικα μου κάνει εντύπωση πως συνεχίσουν να λειτουργούν, δεν βρήκα πολλά πολλά για την εταιρεία, ισχυρίζονται πως συνεργάζονται μέχρι και με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα όπως και πολλούς ομίλους - εταιρείες (ΑΒ κλπ). Βρωμάει η υπόθεση άσχημα.

εμενα μου είπαν να πληρώσω 28€ (εν τω μεταξύ δολάρια λέει η παρουσίαση) για την συνδρομή, θα πάρω συνδρομή έναν μήνα δώρο και τις δόσεις σπασμένες σε δύο κομμάτια για το μεσαίο πακέτο και πως στις 27 του μηνός θα γίνει ένα καταπληκτικό σύμφωνα με κάποιον Οδυσσέα που μίλησα σεμινάριο και ότι πρέπει να δώσω τα χρήματα αυτά μέχρι την Τρίτη για να κλείσει η θέση.

Ισχυρίζονται πως ένα παιδί έβγαλε 300€ σε 3-4 μέρες με 5-6 ώρες δουλειάς... τρομερό όλο αυτό...

update again. Ο τυπας με ειχε παρει τηλεφωνο για να κατεβασω αμεσα το συγκεκριμενο σχολιο γιατι αναφερεται το ονομα του ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Τελος παντων αυτο συνεβη πριν 3 μηνες, ε και καμια εβδομαδα πριν ελαβα μηνυμα απο τον ιδιο, μου εστειλε φωνητικο δηθεν νευριασμενος και ακουγοταν πολυ χειριστικος. Οχι ομως το χατιρι δεν στο κανω φιλε, καταρχην δεν μπορουμε ΕΥΤΥΧΩΣ στο insomnia να σβησουμε προηγουμενα μας σχολια ΘΕΝΚΦΟΥΛΙ. 

Τελος παντων χαιρομαι πολυ που δεν εδωσα τα λεφτα μου σε αυτους τους απαταιωνες και μετα απο 3 μηνες ευτυχως βρηκα τον δρομο μου οικονομικα εντελως ολομοναχος χωρις πυραμιδες και αηδιες. 

• Like 4
  • Sad 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα . Δυστυχώς και εγώ έπεσα θύμα της. Με βρήκαν σε μια περίεργη φάση όπου με τον ιό και την καραντίνα είχα βαλτώσει .  Το είδα σαν μια ευκαιρία , αλλά τελικά έπεσα πολύ έξω. Στάθηκα τυχερός μέσα στην ατυχία μου καθώς πριν λίγο καιρό είχα ένα ατύχημα και χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση . Έτσι λόγω της αδράνειας κάθισα και έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα(άργησα να το κάνω αυτό) και τελικά όπως όλοι μας κατάλαβα ότι όλη η υπόθεση είναι ένα μεγάλο φιάσκο. Τα λεφτά μου πάνε , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την όλη κατάσταση με τον ιό και παίζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων. Σου λένε ότι μέσα σε ένα μήνα θα βγάλεις όσα δεν έχεις βγάλει μέχρι τώρα στην ζωή σου ή ότι σε ένα 6μηνο θα είσαι οικονομικά ανεξάρτητος . Ότι ηλικία και να είσαι. Αν κάποιος το έχει ψάξει παραπάνω και εννοώ να πάρει την νομική οδό ας επικοινωνήσει μαζί μου για να μου πει τι του είπε ο δικηγόρος και αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. Είναι ντροπή και ανήθικο να υπάρχουν αυτές οι εταιρίες.

Επίσης αυτή η εταιρία λένε ότι ξεκίνησε από τις ΗΠΑ , αλλά αν ψάξεις να δεις ποια μαγαζιά στις ΗΠΑ είναι μέσα στην OGI , δεν θα βρεις τίποτα. Μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν πλήθος μαγαζιών. Σε όλο τον άλλον κόσμο δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα! Μέχρι και ο υποτίθεται CEO της εταιρίας φαίνεται ότι είναι πολύ ψεύτικος.   

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...