SabotazNic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/12/2020 στις 12:05 ΠΜ, Dimitris Verlis είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia. Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε ο ξάδερφος της κολλητής μου για μια δουλειά, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρθηκε σε κάποιο πρότζεκτ, μου έστειλε ένα σεμινάριο να παρακολουθήσω συγκεκριμένα αυτό εδώ : https://www.global-webinar.com/replay/2001-1451-43923-0/FreedomPlan/ Καλα, περα απο το οτι η σελιδα ειναι gtp, φαινεται και απο τα comments το ποσο ψευτικα ειναι. Κατι αναλογο μπορεις να καταλαβεις και στα αγορασμενα comments στα διαφορα social που λιγο πολυ βλεπεις παρομοια σχολια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 κουστουμάτοι παπατζήδες, κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaniwtis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2020 στις 9:36 ΠΜ, Alexandra Jazz Art είπε Καλημέρα σας, Δυστυχώς η OGI δεν έχει κλείσει, κι ακόμα ένα δυστυχώς είναι πως παραπλανήθηκαν κι εγώ νομίζοντας πως υπάρχει διαδικτυακή δουλειά για να έχω κι εγώ κάποιο μικρό έσοδο καθ'ότι απολυμένη από την άλλη μου δουλειά μαζί με άλλα άτομα. Εγώ αυτό που άκουσα στο open σεμινάριο ήταν για το "affiliate marketing", ήταν αρνητικοί στον χαρακτηρισμό "πυραμίδα" (προφανώς οι άνθρωποι ήξεραν την αντίδραση μας αν έλεγαν κάτι τέτοιο), την ψυλλιάστηκα δυστυχώς όταν είχα δώσει τα 150€ που ήταν για το 1ο πακέτο το βασικό και αφού είχα κάνει την 1η συνάντηση με την "ανάδοχό" μου (την από πάνω από μένα), και μου εξήγησε από κοντά πως για να βγάζω λεφτά πρέπει να συνδέσω τις επαφές του κινητού μου ή του fb μ'αυτούς ώστε να τους μιλήσουν με τον τρόπο που ξέρουν αυτοί για να μπούνε και οι δικοί μου στο σύστημα. Εγώ εκεί αντέδρασα φυσιολογικά, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως χωρίς την άδεια κάποιου (GDPR), δεν γίνεται να δίνω εγώ τα μέιλ τους ή στοιχεία επικοινωνίας για οποιονδήποτε λόγο. Τέλος πάντων εγώ το έκοψα νωρίς μεν, αλλά μου έφαγαν τα 150€ τα οποία πήγαν στο πρόσωπο της ανάδοχου και ήταν φυσικά "Μαύρα λεφτά" . Και μια μικρή ενημέρωση: αν βλέπετε πως επιμένουν κάποιοι να δώσετε λεφτά για να "κλειδώσετε" οτιδήποτε γιατί μετά θα ανεβεί η τιμή στο 3πλασιο και είναι ευκαιρία μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, και σας βομβαρδίζουν συνεχώς και σας πιέζουν ένα έχω να πω παιδιά: Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε να βρείτε τα ποσά, είναι όλα μπαρούφες και απλά στοχεύουν στο να παίρνουν από τον άλλον λεφτά με την δικαιολογία της ευκαιρίας και πατάνε στην ανάγκη του άλλου και μόνο. Προσοχή πολύ και αν δείτε επιμονές και δήθεν "ευκαιρίες" καλές κι εύκολες, φύγετε!!! την πατησα και εγω δυστυχως.. τα εχω με τον ευατο μου αποκλειστικα!!! τελος παντων να σε ρωτήσω (αν επιτρέπεται φυσικα) τα παρητησες όπως είπες σε ξαναενοχλήσανε αργότερα? ελπιζω να μην με ξαναενοχλησουνε! ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από chaniwtis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, chaniwtis είπε την πατησα και εγω δυστυχως.. τα εχω με τον ευατο μου αποκλειστικα!!! τελος παντων να σε ρωτήσω (αν επιτρέπεται φυσικα) τα παρητησες όπως είπες σε ξαναενοχλήσανε αργότερα? γιατι και εγω γραφτηκα την πατησα ,τα εχω με τον ευατο μου αλλα ελπιζω να μην με ξαναενοχλησουνε! ευχαριστώ! Και αν σε ξαναενοχλήσουν τι έγινε;Δεν μπορείς να πεις όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaniwtis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Και αν σε ξαναενοχλήσουν τι έγινε;Δεν μπορείς να πεις όχι; προφανώς και μπορώ και να πω όχι. άλλο ήθελα να τη ρωτήσω(αν γίνεται) τέλος πάντων είναι πρόσφατο γεγονός και με έχει βάλει σε σύγχυση όπως είπε και η Αλεξάνδρα ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από chaniwtis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, chaniwtis είπε προφανώς και μπορώ και να πω όχι. άλλο ήθελα να τη ρωτήσω(αν γίνεται) τέλος πάντων είναι πρόσφατο γεγονός και με έχει βάλει σε σύγχυση όπως είπε και η Αλεξάνδρα ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!! Φίλε μου μην μασάς.Παθήματα μαθήματα.Ελπίζω μονο να μην σε δάγκωσαν πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaniwtis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φίλε μου μην μασάς.Παθήματα μαθήματα.Ελπίζω μονο να μην σε δάγκωσαν πολύ. ακριβως φιλε! οι οικονομιες μου δεν πειραζει τι να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, chaniwtis είπε ακριβως φιλε! οι οικονομιες μου δεν πειραζει τι να πεις Κρίμα βρε φίλε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theneks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Όσο αφορά την ogi. Δυστυχώς και εγώ πείστηκα. Πριν κλείσει μήνας όμως ζήτησα να επιστρέψει η εταιρεία το ποσό που έδωσα. Με αίτημα στο site. Μου απάντησαν πως η εγγύηση είναι για τις 3 πρώτες μέρες. Εγώ θα επιμένω στην επιστροφή χρημάτων. Και μέσω του συνήγορου του καταναλωτή. Έχει κανείς προχωρήσει σε καταγγελία;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Το παρακατω βιντεο ειναι ακρως διαφωτιστικο για αυτες τις εταιριες-απατες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theneks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Όσο αφορά την ogi. Δυστυχώς και εγώ πείστηκα. Πριν κλείσει μήνας όμως ζήτησα να επιστρέψει η εταιρεία το ποσό που έδωσα. Με αίτημα στο site. Μου απάντησαν πως η εγγύηση είναι για τις 3 πρώτες μέρες. Εγώ θα επιμένω στην επιστροφή χρημάτων. Και μέσω του συνήγορου του καταναλωτή. Έχει κανείς προχωρήσει σε καταγγελία;;; Είναι εύστοχο το βίντεο. Και γελάσα και λυπήθηκα που εν μέσω πανδημίας πουλάνε όνειρα για επαγγελματική επιτυχία και κέρδη!!!! Και θυμώνω με το ξέρω εαυτό μου, που πείστηκα.παρολα αυτά πως η επιμονή για δικαίωση έχει αποτέλεσμα. Έχω και άλλο ζήτημα να καταγγείλω από αυτή την εμπειρία μου. Δεν θέλω δημόσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Theneks είπε Όσο αφορά την ogi. Δυστυχώς και εγώ πείστηκα. Πριν κλείσει μήνας όμως ζήτησα να επιστρέψει η εταιρεία το ποσό που έδωσα. Με αίτημα στο site. Μου απάντησαν πως η εγγύηση είναι για τις 3 πρώτες μέρες. Εγώ θα επιμένω στην επιστροφή χρημάτων. Και μέσω του συνήγορου του καταναλωτή. Έχει κανείς προχωρήσει σε καταγγελία;;; Είναι εύστοχο το βίντεο. Και γελάσα και λυπήθηκα που εν μέσω πανδημίας πουλάνε όνειρα για επαγγελματική επιτυχία και κέρδη!!!! Και θυμώνω με το ξέρω εαυτό μου, που πείστηκα.παρολα αυτά πως η επιμονή για δικαίωση έχει αποτέλεσμα. Έχω και άλλο ζήτημα να καταγγείλω από αυτή την εμπειρία μου. Δεν θέλω δημόσια. Να ρωτησω κάτι;Τωρα έψαξες και βρηκες κάποια πράγματα που έδειξαν ότι έκανες λάθος.Πριν δώσεις τα χρήματα γιατί δεν το έψαξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theneks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Να ρωτησω κάτι;Τωρα έψαξες και βρηκες κάποια πράγματα που έδειξαν ότι έκανες λάθος.Πριν δώσεις τα χρήματα γιατί δεν το έψαξες; Να ρωτησω κάτι;;; Εσένα δεν σου έτυχε ποτέ να σφαλεις; Να παραπλανηθεις; έχω παραδεχτεί ότι πείστηκα δυστυχώς. Έχω όμως και το δικαίωμα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Για να μην αναφέρω για νομοτυπια εταιρείας κλπ. 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Να ρωτησω κάτι;Τωρα έψαξες και βρηκες κάποια πράγματα που έδειξαν ότι έκανες λάθος.Πριν δώσεις τα χρήματα γιατί δεν το έψαξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Theneks είπε Κάνε όλες τι ενέργειες που χρειάζεται για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.Μην τους αφήσεις,αν έχεις και κάποιον δικηγόρο βάλε τον στο παιχνίδι. Σου βάζω και εδώ την απάντηση στο ερωτημα σου σε πμ για το αν είμαι στην εταιρία. Αναφορά σε κείμενο Οχι καμιά σχέση. Απλά με στεναχωρεί άνθρωποι να χάνουν τα χρηματα τους απο μερικούς επιτήδειους απο πυραμιδοεταιρίες. Τους θεωρώ γλίτσες.Βδέλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 η OG εκλεισε και ανοιξε μετα καποια πυραμιδα με καφεδες ..... έχω ένα φίλο μου που άφησε τη δουλειά του ,Αυστραλία δούλευε για το τοπικό δημο σαν τοπογράφος μηχανικός,ο οποίος μας είχε ζαλίσει τα ουμπαλα....επειδή ήταν φίλος πηγαίναμε και 2 κολλητοί σε συγκεντρώσεις για να πιούμε και να φάμε δωρεάν...ακόμα ασχολείται αλλά είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας σε μερικές πυραμίδες από πίσω είναι μια Βουλγαρα η οποια καταζητείται και από την Ιντερπόλ...... μακρυά και αλάργα που λένε στο μαντρί μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις