Pankar95 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 21/12/2020 στις 12:05 ΠΜ, Dimitris Verlis είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia. Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε ο ξάδερφος της κολλητής μου για μια δουλειά, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρθηκε σε κάποιο πρότζεκτ, μου έστειλε ένα σεμινάριο να παρακολουθήσω συγκεκριμένα αυτό εδώ : https://www.global-webinar.com/replay/2001-1451-43923-0/FreedomPlan/ Το καμπανάκι του καχύποπτου χτύπησε κόκκινο μόνο και μόνο από την παρουσίαση και το πώς είναι όλα στημένα, σε φάση ούτε ένα σωστό user interface δεν υπάρχει καν στην σελίδα της παρουσίασης ξέρω γω. Μίλησα με κάποιον μεγάλο μόλις τώρα και προσπάθησε να με πείσει τόσο πολύ να πληρώσω την μεσαία συνδρομή και να την σπάσουμε σε δύο δόσεις, εγώ βρίσκομαι σε δύσκολο οικονομική περίοδο αυτή την στιγμή λόγο που θα πιάσω σπίτι, έχω να αγοράσω έπιπλα κλπ. Κατευθείαν μόλις τελειώσαμε την κλήση ξεκίνησα να ψάχνω την OGI ελπίζοντας να μάθω περί τι απάτης πρόκειται μια και είναι εντυπωσιακές οι όλες υποσχέσεις, ευτυχώς έπεσα σε αυτό το thread εδώ και αναφέρθηκε από κοπέλα ότι δυστυχώς έχασε τα χρήματα της και την ευχαριστώ που γλύτωσε κι εμένα από αυτή την απάτη. Πραγματικα μου κάνει εντύπωση πως συνεχίσουν να λειτουργούν, δεν βρήκα πολλά πολλά για την εταιρεία, ισχυρίζονται πως συνεργάζονται μέχρι και με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα όπως και πολλούς ομίλους - εταιρείες (ΑΒ κλπ). Βρωμάει η υπόθεση άσχημα. εμενα μου είπαν να πληρώσω 28€ (εν τω μεταξύ δολάρια λέει η παρουσίαση) για την συνδρομή, θα πάρω συνδρομή έναν μήνα δώρο και τις δόσεις σπασμένες σε δύο κομμάτια για το μεσαίο πακέτο και πως στις 27 του μηνός θα γίνει ένα καταπληκτικό σύμφωνα με κάποιον Οδυσσέα που μίλησα σεμινάριο και ότι πρέπει να δώσω τα χρήματα αυτά μέχρι την Τρίτη για να κλείσει η θέση. Ισχυρίζονται πως ένα παιδί έβγαλε 300€ σε 3-4 μέρες με 5-6 ώρες δουλειάς... τρομερό όλο αυτό... Και σε μένα με cold PM από Facebook με έβαλε τυπάς να δω την παρουσίαση αυτή. Μετά ακριβώς οι ίδιες ερωτήσεις όπως είχε αναφερθεί εδώ: τι σου άρεσε, πως το βλέπεις να ξεκινήσεις; Στο προφίλ του έχει φωτογραφίες να δουλεύει από λαπτοπακια με ολόκληρο team, είναι ακόμα αρκετοί από τους "μέντορες" που πάνε να σε πασάρουν σε δεύτερη φάση. Τραγικό αν ζουν τόσα άτομα από αυτό το πραμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε μαζί μου γιατί δεν του απάντησα ξανά και του είπα πως δεν θέλω να είμαι μέρος μιας απάτης που το 86% σύμφωνα με στατιστικές χάνουν και τα χρήματα τους :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, Dimitris Verlis είπε Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε μαζί μου γιατί δεν του απάντησα ξανά και του είπα πως δεν θέλω να είμαι μέρος μιας απάτης που το 86% σύμφωνα με στατιστικές χάνουν και τα χρήματα τους 😛 Θα τους κάνεις την πολύ απλή ερώτηση, δείξε μου τι δηλώνεις στην εφορία από τα 100.000 που έβγαλες πέρσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Εμενα η 1η φορα που επεσα σε πυραμιδα ηταν με την LR εν ετη 1998......Ηταν η θεια μου μεσα στα κολπα και με εβαλε και εμενα και καλα, εσκασα καποια χρηματα για ενα βαλιτσακι με αρωματα και οπως το πηρα το αφησα (το εδωσα τις μητερας μου, ειχε πολλα αρωματοδειγματα μεσα οποτε δεν πηγαινε εντελως ακλαυτο)... Αυτο που λενε καποιοι πως Πυραμιδα με προιον δεν υπαρχει ειναι αστειο. Στην LR πχ που με ειχε βαλει η θεια μου απο τυχον πωλησεις μου θα εβγαζε ποσοστο η Θεια μου, εκεινος που ειχε βαλει την θεια μου και ουτω καθεξης. Αυτη ειναι η λεγομενη πυραμιδα, οτι δηλαδη οποιον βαλεις κατω απο εσενα πρακτικα δουλευει για εσενα. Για να ειμαι δικαιος ειχα μια πρωην που ξημεροβραδιαζωταν πουλωντας αρωματα και makeup kits και εβγαζε καλα χρηματα (καπου 3 χιλιαρικα τον μηνα). Μιλαμε ομως για καποια που δεν εκανε τιποτα αλλο ολη μερα (βεβαια το ποσο κρατησε ολο αυτο δεν το γνωριζω (δεν ειναι λες και νταραβεριζομασταν καιρο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εμενα η 1η φορα που επεσα σε πυραμιδα ηταν με την LR εν ετη 1998......Ηταν η θεια μου μεσα στα κολπα και με εβαλε και εμενα και καλα, εσκασα καποια χρηματα για ενα βαλιτσακι με αρωματα και οπως το πηρα το αφησα (το εδωσα τις μητερας μου, ειχε πολλα αρωματοδειγματα μεσα οποτε δεν πηγαινε εντελως ακλαυτο)... Αυτο που λενε καποιοι πως Πυραμιδα με προιον δεν υπαρχει ειναι αστειο. Στην LR πχ που με ειχε βαλει η θεια μου απο τυχον πωλησεις μου θα εβγαζε ποσοστο η Θεια μου, εκεινος που ειχε βαλει την θεια μου και ουτω καθεξης. Αυτη ειναι η λεγομενη πυραμιδα, οτι δηλαδη οποιον βαλεις κατω απο εσενα πρακτικα δουλευει για εσενα. Για να ειμαι δικαιος ειχα μια πρωην που ξημεροβραδιαζωταν πουλωντας αρωματα και makeup kits και εβγαζε καλα χρηματα (καπου 3 χιλιαρικα τον μηνα). Μιλαμε ομως για καποια που δεν εκανε τιποτα αλλο ολη μερα (βεβαια το ποσο κρατησε ολο αυτο δεν το γνωριζω (δεν ειναι λες και νταραβεριζομασταν καιρο). Ποια καλλυντικά? Avon? Και 3 χιλιάρικα ε? Παίζει η μόνη πυραμίδα με καλή φήμη να είναι η avon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ποια καλλυντικά? Avon? Και 3 χιλιάρικα ε? Παίζει η μόνη πυραμίδα με καλή φήμη να είναι η avon.. Οχι δεν ηταν Avon, δεν θυμαμαι καν αλλα ηταν απο τις λιγοτερο γνωστες. Οπως και να εχει εκεινη μου εδειχνε τι εβγαζε στο συστημα τις εταιρειας, μπορει να ηταν και μουφα ολο αυτο βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Αυτή την OGI την είχα δει και εγώ από ένα γνωστό στο FB, κάνει συνέχεια post με remote work, διακοπές σε όμορφα ξενοδοχεία και μια φορά τον χρόνο κάνουν ταξίδι στην Αμερική νομίζω για συνέδριο. Αν τον ρωτήσεις θα σου πει πως βγάζει κοντά στα 4κ τον μήνα αλλα νομίζω πως απλά τον συντηρούν οι γονείς του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marva Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 8/1/2021 στις 2:37 ΠΜ, Salvation81 είπε Εμενα η 1η φορα που επεσα σε πυραμιδα ηταν με την LR εν ετη 1998......Ηταν η θεια μου μεσα στα κολπα και με εβαλε και εμενα και καλα, εσκασα καποια χρηματα για ενα βαλιτσακι με αρωματα και οπως το πηρα το αφησα (το εδωσα τις μητερας μου, ειχε πολλα αρωματοδειγματα μεσα οποτε δεν πηγαινε εντελως ακλαυτο)... Αυτο που λενε καποιοι πως Πυραμιδα με προιον δεν υπαρχει ειναι αστειο. Στην LR πχ που με ειχε βαλει η θεια μου απο τυχον πωλησεις μου θα εβγαζε ποσοστο η Θεια μου, εκεινος που ειχε βαλει την θεια μου και ουτω καθεξης. Αυτη ειναι η λεγομενη πυραμιδα, οτι δηλαδη οποιον βαλεις κατω απο εσενα πρακτικα δουλευει για εσενα. Για να ειμαι δικαιος ειχα μια πρωην που ξημεροβραδιαζωταν πουλωντας αρωματα και makeup kits και εβγαζε καλα χρηματα (καπου 3 χιλιαρικα τον μηνα). Μιλαμε ομως για καποια που δεν εκανε τιποτα αλλο ολη μερα (βεβαια το ποσο κρατησε ολο αυτο δεν το γνωριζω (δεν ειναι λες και νταραβεριζομασταν καιρο). Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι η LR είναι πυραμίδα; Σε ρωτώ γιατί εμένα με έγραψε μια φίλη μου μόνο και μόνο για να αγοράζω με έκπτωση κάποια καλλυντικά και αρώματα που, σημειωτέον, είναι πολύ καλά ποιοτικώς και όχι μούφες. Ουδείς μου ζήτησε ποτέ να κάνω πωλήσεις - δεν θα μπορούσα άλλωστε. Έχω πάει σε εκδηλώσεις με παρουσίαση προϊόντων προ covid και ξέρω πως, ανάλογα με τους στόχους που θα πιάσεις, μπορεί να σου παραχωρήσουν ακόμη και αυτοκίνητο. Όσο για το starter kit, πλήρωσα ένα πολύ μικρό ποσό, το οποίο ούτως ή άλλως θα έδινα για τα πράγματα που ήθελα, και έτερον ουδέν. Κανείς δεν με εποπτεύει ούτε με πιέζει για αγορές. Θεωρώ δε ότι τα καλλυντικά της είναι μακράν καλύτερα και πιο "οικολογικά" από της avon (εκεί την είχα πατήσει σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν έψαχνα φτηνά καλλυντικά και με υποχρέωναν να κάνω αγορές κάθε μήνα). Πάντως, πρέπει να επισημάνω ότι το όλο νομικό καθεστώς αυτών των επιχειρήσεων δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως, όπως άλλωστε και πολλών άλλων τομέων της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας σ' αυτήν τη χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 8/1/2021 στις 12:37 ΠΜ, Salvation81 είπε Εμενα η 1η φορα που επεσα σε πυραμιδα ηταν με την LR εν ετη 1998......Ηταν η θεια μου μεσα στα κολπα και με εβαλε και εμενα και καλα, εσκασα καποια χρηματα για ενα βαλιτσακι με αρωματα και οπως το πηρα το αφησα (το εδωσα τις μητερας μου, ειχε πολλα αρωματοδειγματα μεσα οποτε δεν πηγαινε εντελως ακλαυτο)... Αυτο που λενε καποιοι πως Πυραμιδα με προιον δεν υπαρχει ειναι αστειο. Στην LR πχ που με ειχε βαλει η θεια μου απο τυχον πωλησεις μου θα εβγαζε ποσοστο η Θεια μου, εκεινος που ειχε βαλει την θεια μου και ουτω καθεξης. Αυτη ειναι η λεγομενη πυραμιδα, οτι δηλαδη οποιον βαλεις κατω απο εσενα πρακτικα δουλευει για εσενα. Για να ειμαι δικαιος ειχα μια πρωην που ξημεροβραδιαζωταν πουλωντας αρωματα και makeup kits και εβγαζε καλα χρηματα (καπου 3 χιλιαρικα τον μηνα). Μιλαμε ομως για καποια που δεν εκανε τιποτα αλλο ολη μερα (βεβαια το ποσο κρατησε ολο αυτο δεν το γνωριζω (δεν ειναι λες και νταραβεριζομασταν καιρο). Τα αρώματα κλπ είναι για τα μάτια του κόσμου.Ακόμα και στις παρουσιάσεις που κάνουν πρωτα λένε για τα αρωματα κρέμες και μετα αρχιζουν οτι υπάρχει και άλλος τρόπος για τα πολλά λεφτά και τα αμάξια κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, marva είπε Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι η LR είναι πυραμίδα; Σε ρωτώ γιατί εμένα με έγραψε μια φίλη μου μόνο και μόνο για να αγοράζω με έκπτωση κάποια καλλυντικά και αρώματα που, σημειωτέον, είναι πολύ καλά ποιοτικώς και όχι μούφες. Ουδείς μου ζήτησε ποτέ να κάνω πωλήσεις - δεν θα μπορούσα άλλωστε. Έχω πάει σε εκδηλώσεις με παρουσίαση προϊόντων προ covid και ξέρω πως, ανάλογα με τους στόχους που θα πιάσεις, μπορεί να σου παραχωρήσουν ακόμη και αυτοκίνητο. Όσο για το starter kit, πλήρωσα ένα πολύ μικρό ποσό, το οποίο ούτως ή άλλως θα έδινα για τα πράγματα που ήθελα, και έτερον ουδέν. Κανείς δεν με εποπτεύει ούτε με πιέζει για αγορές. Θεωρώ δε ότι τα καλλυντικά της είναι μακράν καλύτερα και πιο "οικολογικά" από της avon (εκεί την είχα πατήσει σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν έψαχνα φτηνά καλλυντικά και με υποχρέωναν να κάνω αγορές κάθε μήνα). Πάντως, πρέπει να επισημάνω ότι το όλο νομικό καθεστώς αυτών των επιχειρήσεων δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως, όπως άλλωστε και πολλών άλλων τομέων της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας σ' αυτήν τη χώρα. Εξηγησα το τι εστι Πυραμιδα, δεν ειναι νεο κονσεπτ, οταν πηρα το σταρτερ κιτ της LR προ 20ετιας+ ολοι πυραμιδα την ελεγαν, ακομα και πολλοι εκ των εσωθεν. Απο εκει και περα αν δεν θελεις να πουλας αλλα απλα να αγοραζεις καλως, βεβαια και απο εκει βγαζουν ποσοστο ΟΛΟΙ οι πριν απο σενα. Δηλαδη αν πχ δωσεις 50ε τα 10-20ε απο αυτα θα πανε σε αυτον που σε εγραψε, σε αυτον που τον εγραψε και ουτω καθεξης. Αυτο εστι Πυραμιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marva Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εξηγησα το τι εστι Πυραμιδα, δεν ειναι νεο κονσεπτ, οταν πηρα το σταρτερ κιτ της LR προ 20ετιας+ ολοι πυραμιδα την ελεγαν, ακομα και πολλοι εκ των εσωθεν. Απο εκει και περα αν δεν θελεις να πουλας αλλα απλα να αγοραζεις καλως, βεβαια και απο εκει βγαζουν ποσοστο ΟΛΟΙ οι πριν απο σενα. Δηλαδη αν πχ δωσεις 50ε τα 10-20ε απο αυτα θα πανε σε αυτον που σε εγραψε, σε αυτον που τον εγραψε και ουτω καθεξης. Αυτο εστι Πυραμιδα. Ξέρω τι είναι πυραμίδα, μάλιστα πριν από πολλά χρόνια γλίτωσα στενό συγγενικό μου πρόσωπο από μια τέτοιου τύπου "επιχείρηση" (δεν θυμάμαι καν το όνομά της, αλλά έπρεπε να αγοράσει μια κούτα με καθαριστικά, οδοντόπαστες κι άλλες no name σαβούρες) κι έτσι προσπάθησα να το ελέγξω από νομικής άποψης. Με προβλημάτισαν όλα αυτά, πάντως, και θα το ψάξω. Δεν έχω πρόβλημα να με θεωρεί ένας φίλος ως χαμηλότερο ιεραρχικά μέλος της ομάδας του, αφού δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα και τον βοηθώ κιόλας, όμως το να πληρώνω πιο ακριβά ένα προϊόν προκειμένου να κερδίζουν άλλοι είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, marva είπε Ξέρω τι είναι πυραμίδα, μάλιστα πριν από πολλά χρόνια γλίτωσα στενό συγγενικό μου πρόσωπο από μια τέτοιου τύπου "επιχείρηση" (δεν θυμάμαι καν το όνομά της, αλλά έπρεπε να αγοράσει μια κούτα με καθαριστικά, οδοντόπαστες κι άλλες no name σαβούρες) κι έτσι προσπάθησα να το ελέγξω από νομικής άποψης. Με προβλημάτισαν όλα αυτά, πάντως, και θα το ψάξω. Δεν έχω πρόβλημα να με θεωρεί ένας φίλος ως χαμηλότερο ιεραρχικά μέλος της ομάδας του, αφού δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα και τον βοηθώ κιόλας, όμως το να πληρώνω πιο ακριβά ένα προϊόν προκειμένου να κερδίζουν άλλοι είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα. Πιο φτηνα δεν θα το παρεις το προιον, ειτε εχεις 1 πριν απο σενα ειτε 100, οποτε αν η τιμη σου κανει δεν υπαρχει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_radio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα! Μόλις σήμερα παρακολούθησα ενα 3ωρο online σεμινάριο της OGI. Δυστυχώς καθόλου υποψιασμένη για το τι θα παρακολουθούσα, καθώς μου το σύστησε ένας φίλος λέγοντας μου ότι πρόκειται για σεμινάριο που σε κατατοπίζει με βασικές γνώσεις για να διαφημίζεις το προϊον σου ή τις υπηρεσίες σου στο ιντερνετ. Κι εγώ ούσα αδαής αλλά και αφελής τλκ, δέχτηκα να το παρακολουθήσω. Μου είπε ότι το κανονικό κόστος του σεμιναρίου ειναι 108 ευρώ αλλά επειδή θα μου έκλεινε θέση αυτός θα πλήρωνα 25 ευρώ. Μάλιστα μου είπε ότι θα βάλει αυτός τα λεφτά για μένα κι εγώ να του τα καταθέσω μετά στον δικό του λογαριασμό. Κι έτσι έγινε. Πριν το σεμινάριο επικοινώνησε μαζί μου για επιβεβαίωση ο ομιλητής του σεμιναρίου. Τις πρώτες 2 ώρες μου φαίνονταν οκ αυτα που έλεγε και χρήσιμα σε κάποιο βαθμό, μιας κι εγώ δεν έχω την παραμικρή σχέση με marketing. Την τρίτη ώρα όμως αρχισε απλά να εξυμνεί την πλατφόρμα OGI και φυσικά να προωθεί αυτά τα πακέτα εγγραφής παροτρύνοντάς μας να "επενδύσουμε". Τότε μόνο κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο και δυστυχώς είδα ότι απλά πέταξα 25 ευρώ.Ναι μεν δεν είναι μεγάλο ποσό, αλλά για μένα που ουσιαστικά είμαι άνεργη δεν είναι κι αμελητέο. Το χυδαίο σ'αυτην την υπόθεση κατά τη γνώμη μου είναι ότι προσπαθούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αφενός θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή ή αν ήδη έχεις μια επιχείρηση να την αναβαθμίσεις, κι αφετέρου εσύ με τη σειρά σου μπορείς να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν ή να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους. Κι αυτοί εντωμεταξύ και μόνο τη συμμετοχή να πάρουν για το σεμινάριο χωρίς καν να γραφτεί κάποιος/α στην πλατφόρμα πάλι κερδισμένοι είναι. Αλλά δυστυχώς σε τέτοιους καιρούς με τόση ανεργία κι ανασφάλεια και με όλο αυτό που επικρατεί λόγω κορωνοϊού είναι μια τρομερή επιχειρησάρα, καθώς όλοι στρέφονται στο διαδίκτυο αφού μόνο αυτό λειτουργεί ουσιαστικά. Προσωπικά το θεωρώ ανήθικο. Στις 10/10/2020 στις 9:36 ΠΜ, Alexandra Jazz Art είπε Καλημέρα σας, Δυστυχώς η OGI δεν έχει κλείσει, κι ακόμα ένα δυστυχώς είναι πως παραπλανήθηκαν κι εγώ νομίζοντας πως υπάρχει διαδικτυακή δουλειά για να έχω κι εγώ κάποιο μικρό έσοδο καθ'ότι απολυμένη από την άλλη μου δουλειά μαζί με άλλα άτομα. Εγώ αυτό που άκουσα στο open σεμινάριο ήταν για το "affiliate marketing", ήταν αρνητικοί στον χαρακτηρισμό "πυραμίδα" (προφανώς οι άνθρωποι ήξεραν την αντίδραση μας αν έλεγαν κάτι τέτοιο), την ψυλλιάστηκα δυστυχώς όταν είχα δώσει τα 150€ που ήταν για το 1ο πακέτο το βασικό και αφού είχα κάνει την 1η συνάντηση με την "ανάδοχό" μου (την από πάνω από μένα), και μου εξήγησε από κοντά πως για να βγάζω λεφτά πρέπει να συνδέσω τις επαφές του κινητού μου ή του fb μ'αυτούς ώστε να τους μιλήσουν με τον τρόπο που ξέρουν αυτοί για να μπούνε και οι δικοί μου στο σύστημα. Εγώ εκεί αντέδρασα φυσιολογικά, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως χωρίς την άδεια κάποιου (GDPR), δεν γίνεται να δίνω εγώ τα μέιλ τους ή στοιχεία επικοινωνίας για οποιονδήποτε λόγο. Τέλος πάντων εγώ το έκοψα νωρίς μεν, αλλά μου έφαγαν τα 150€ τα οποία πήγαν στο πρόσωπο της ανάδοχου και ήταν φυσικά "Μαύρα λεφτά" . Και μια μικρή ενημέρωση: αν βλέπετε πως επιμένουν κάποιοι να δώσετε λεφτά για να "κλειδώσετε" οτιδήποτε γιατί μετά θα ανεβεί η τιμή στο 3πλασιο και είναι ευκαιρία μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, και σας βομβαρδίζουν συνεχώς και σας πιέζουν ένα έχω να πω παιδιά: Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε να βρείτε τα ποσά, είναι όλα μπαρούφες και απλά στοχεύουν στο να παίρνουν από τον άλλον λεφτά με την δικαιολογία της ευκαιρίας και πατάνε στην ανάγκη του άλλου και μόνο. Προσοχή πολύ και αν δείτε επιμονές και δήθεν "ευκαιρίες" καλές κι εύκολες, φύγετε!!! Το πρώτο σεμινάριο που παρακολούθησες δλδ ήταν δωρεάν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) H συγκεκριμενη εταιρεια ειναι MLM , (Multilevelmarketing/Network Marketing) και ανηκει οπως και οι περισσοτερες τετοιου ειδους στη γκριζα περιοχη. Οι καθαρα πυραμιδες ειναι παρανομες φυσικα. Πρεπει να σας αναβουν κοκκινα λαμπακια οταν ακουτε συνεχη προσληψη (recruiting) ανθρωπων , αγορα αρχικου πακετου /συνεχη συνεισφορα για να γινετε η να διατηρειτε το status του μελους . ψυχολογικα τρικ (inspirational, motivational speech), χειραγωγηση, υποσχεση του ευκολου χρηματος Μια καλη αναλυση ακολουθει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από Damianus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_to_comment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2021 στις 2:43 ΠΜ, ant_radio είπε Καλησπέρα! Μόλις σήμερα παρακολούθησα ενα 3ωρο online σεμινάριο της OGI. Δυστυχώς καθόλου υποψιασμένη για το τι θα παρακολουθούσα, καθώς μου το σύστησε ένας φίλος λέγοντας μου ότι πρόκειται για σεμινάριο που σε κατατοπίζει με βασικές γνώσεις για να διαφημίζεις το προϊον σου ή τις υπηρεσίες σου στο ιντερνετ. Κι εγώ ούσα αδαής αλλά και αφελής τλκ, δέχτηκα να το παρακολουθήσω. Μου είπε ότι το κανονικό κόστος του σεμιναρίου ειναι 108 ευρώ αλλά επειδή θα μου έκλεινε θέση αυτός θα πλήρωνα 25 ευρώ. Μάλιστα μου είπε ότι θα βάλει αυτός τα λεφτά για μένα κι εγώ να του τα καταθέσω μετά στον δικό του λογαριασμό. Κι έτσι έγινε. Πριν το σεμινάριο επικοινώνησε μαζί μου για επιβεβαίωση ο ομιλητής του σεμιναρίου. Τις πρώτες 2 ώρες μου φαίνονταν οκ αυτα που έλεγε και χρήσιμα σε κάποιο βαθμό, μιας κι εγώ δεν έχω την παραμικρή σχέση με marketing. Την τρίτη ώρα όμως αρχισε απλά να εξυμνεί την πλατφόρμα OGI και φυσικά να προωθεί αυτά τα πακέτα εγγραφής παροτρύνοντάς μας να "επενδύσουμε". Τότε μόνο κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο και δυστυχώς είδα ότι απλά πέταξα 25 ευρώ.Ναι μεν δεν είναι μεγάλο ποσό, αλλά για μένα που ουσιαστικά είμαι άνεργη δεν είναι κι αμελητέο. Το χυδαίο σ'αυτην την υπόθεση κατά τη γνώμη μου είναι ότι προσπαθούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αφενός θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή ή αν ήδη έχεις μια επιχείρηση να την αναβαθμίσεις, κι αφετέρου εσύ με τη σειρά σου μπορείς να βοηθήσεις κι άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν ή να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους. Κι αυτοί εντωμεταξύ και μόνο τη συμμετοχή να πάρουν για το σεμινάριο χωρίς καν να γραφτεί κάποιος/α στην πλατφόρμα πάλι κερδισμένοι είναι. Αλλά δυστυχώς σε τέτοιους καιρούς με τόση ανεργία κι ανασφάλεια και με όλο αυτό που επικρατεί λόγω κορωνοϊού είναι μια τρομερή επιχειρησάρα, καθώς όλοι στρέφονται στο διαδίκτυο αφού μόνο αυτό λειτουργεί ουσιαστικά. Προσωπικά το θεωρώ ανήθικο. Το πρώτο σεμινάριο που παρακολούθησες δλδ ήταν δωρεάν; Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα. Επικοινώνησε μαζί μου ένας γνωστός για webinar για internet marketing με θέση που είναι 100+ ευρώ αλλά μέσω εκείνου 25. Επειδή εγώ όντως ενδιαφέρουμε για το θέμα το παρακολούθησα. Πλήρωσε για την θέση μου και εγώ πλήρωσα το γνωστό μου. Όπως ανάφερες οι πρώτες 2 ώρες το θέμα όπως διαφημίστηκε και μετά γύρισε σε pitch για το OGI. Επειδή ξαναπροσπάθησαν να μου πασάρουν τέτοιου είδους "δουλειές" κατάλαβα απευθείας περί τίνος πρόκειται αλλά σκέφτηκα να το ψάξω λίγο για να είμαι σίγουρος γιατί δεν ήθελα να "κατηγορήσω" το γνωστό μου. Την ώρα που προσπαθούσε να μας πουλήσει την "επένδυση" έβλεπα πολύ θετικά σχόλια απο τους υπόλοιπους και δεν ξέρω αν ήταν όντως ζωντανή παρουσίαση, ζωντανή με ψέυτικα άτομα ή βιντεογραφημένη μαζί με ψεύτικα άτομα να δείχνουν ενδιαφέρον για να προσελκύσουν κόσμο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από just_to_comment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις