JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Λογικά όλα! Ίσως η δική μου στατιστική είναι ελλιπής. Είχα μπει στο OGI πάντως να παρακολουθήσω το παρθενικό σεμινάριο, κλασικά σε μεγάλο ξενοδοχείο, φίλοι και άγνωστοι ενθουσιασμένοι.. εγώ δε μετακινήθηκα στάλα. Γελούσα. Φαινόταν από τον τρόπο τους πως είναι ένα μάτσο πεινασμένοι. Υ.Γ.: Εύκολο φιλτράρισμα για τους καιρούς αυτούς (βάσει δικής μου εμπειρίας) : Ο απέναντι σου στα λέει ευγενικά; Θέλει να στα πάρει. Ο απέναντι σου είναι μουντρούχος & δε σε κοιτάει καν στα μάτια; Έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει. Όποιος το καταλάβει το παραπάνω, ίσως και να γίνει καλός πωλητής πρώτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Τι μου θυμίσατε τώρα... Με είχε προσεγγίσει κι εμένα ένας πρώην συμφοιτητής για μια "επαγγελματική ευκαιρία". Έπρεπε να ντυθώ "επαγγελματικά" και η συνάντηση θα γινόταν σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ψάρωσα καθώς έψαχνα τότε για δουλειά στα ξεκινήματα. Πήγα και παρακολούθησα όλο το show των "επιτυχημένων" που είχαν βγάλει λεφτά με τη σέσουλα. Ήταν πραγματικά θλιβερό το πως οι παρευρισκόμενοι που βρίσκονταν σε ανάγκη φαινόταν να τσιμπάνε. Ο γνωστός μου φυσικά άρχισε τα απανωτά τηλέφωνα και την πίεση να με κλείσει συνεργάτη που φυσικά αρνήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evlampia23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/10/2020 στις 9:36 ΠΜ, Alexandra Jazz Art είπε Καλημέρα σας, Δυστυχώς η OGI δεν έχει κλείσει, κι ακόμα ένα δυστυχώς είναι πως παραπλανήθηκαν κι εγώ νομίζοντας πως υπάρχει διαδικτυακή δουλειά για να έχω κι εγώ κάποιο μικρό έσοδο καθ'ότι απολυμένη από την άλλη μου δουλειά μαζί με άλλα άτομα. Εγώ αυτό που άκουσα στο open σεμινάριο ήταν για το "affiliate marketing", ήταν αρνητικοί στον χαρακτηρισμό "πυραμίδα" (προφανώς οι άνθρωποι ήξεραν την αντίδραση μας αν έλεγαν κάτι τέτοιο), την ψυλλιάστηκα δυστυχώς όταν είχα δώσει τα 150€ που ήταν για το 1ο πακέτο το βασικό και αφού είχα κάνει την 1η συνάντηση με την "ανάδοχό" μου (την από πάνω από μένα), και μου εξήγησε από κοντά πως για να βγάζω λεφτά πρέπει να συνδέσω τις επαφές του κινητού μου ή του fb μ'αυτούς ώστε να τους μιλήσουν με τον τρόπο που ξέρουν αυτοί για να μπούνε και οι δικοί μου στο σύστημα. Εγώ εκεί αντέδρασα φυσιολογικά, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως χωρίς την άδεια κάποιου (GDPR), δεν γίνεται να δίνω εγώ τα μέιλ τους ή στοιχεία επικοινωνίας για οποιονδήποτε λόγο. Τέλος πάντων εγώ το έκοψα νωρίς μεν, αλλά μου έφαγαν τα 150€ τα οποία πήγαν στο πρόσωπο της ανάδοχου και ήταν φυσικά "Μαύρα λεφτά" . Και μια μικρή ενημέρωση: αν βλέπετε πως επιμένουν κάποιοι να δώσετε λεφτά για να "κλειδώσετε" οτιδήποτε γιατί μετά θα ανεβεί η τιμή στο 3πλασιο και είναι ευκαιρία μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, και σας βομβαρδίζουν συνεχώς και σας πιέζουν ένα έχω να πω παιδιά: Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε να βρείτε τα ποσά, είναι όλα μπαρούφες και απλά στοχεύουν στο να παίρνουν από τον άλλον λεφτά με την δικαιολογία της ευκαιρίας και πατάνε στην ανάγκη του άλλου και μόνο. Προσοχή πολύ και αν δείτε επιμονές και δήθεν "ευκαιρίες" καλές κι εύκολες, φύγετε!!! Δυστυχώς την πάτησα και εγώ. Μετά την πρώτη μέρα δουλειάς κάτι μου βρωμαγε και έγινε πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ. Το ότι ούτε το Wikipedia που είναι μπουρδέλο δεν αναφέρεται στην σελίδα τους, ούτε τον CEO αυτής της σούπερ επιχειρήσεις, μου άνοιξε τα μάτια. Μακάρι να το σκεφτόμουν πριν δώσω λεφτά. Ποια είναι η άποψη σου ή εμπειρία σου; Θα ήθελα πολύ να την ακούσω πιο περιγραφικά, ειδικά το πώς έφυγες χωρίς να σε πριζουν. Έχω την αντίληψη ότι δεν υπάρχει καν αυτή η "πλατφόρμα" και ότι την έχουν κάνει αυτή που την πουλάνε λέγοντας ότι είναι από Αμερική και καλά . Εν τω μεταξύ πιο χάλια app δεν ξαναείδα. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/10/2014 στις 3:39 ΜΜ, Tantalord είπε Κανονισμός του facebook,οποτε αν σας προσεγγίζουν ατομα απο τετοιες εταιριες καντε αναφορα το προφιλ τους. Διαβαζοντας αυτο,θελω να ρωτησω,μιας και ειναι παλιο,αν ισχυει ακομα. Εχω υποψην 2-3 ενοχλητικους,που ανεβαζουν στορυ με ερωταπαντησεις απο "fans",τυπου "πως καταφερες να αλλαξεις τοσο", "τι να κανω για να γινω τοσο επιτυχημενος" και αλλα τετοια.Με λιγα λογια ρωτανε και απαντανε μονοι τους. Οι ιδιοι φυσικα με εχουν ενοχλησει,με ακυρα likes και δηθεν συζητηση για τα ενδιαφεροντα μου. Εχω αχτι και μια κωλ@ρ@ που παλευα να φαω,και με εσυρε σε ενα τετοιο σεμιναριο πριν καμια δεκαρια χρονια. Δεν την εφαγα φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, StamTheMan said: Διαβαζοντας αυτο,θελω να ρωτησω,μιας και ειναι παλιο,αν ισχυει ακομα. Εχω υποψην 2-3 ενοχλητικους,που ανεβαζουν στορυ με ερωταπαντησεις απο "fans",τυπου "πως καταφερες να αλλαξεις τοσο", "τι να κανω για να γινω τοσο επιτυχημενος" και αλλα τετοια.Με λιγα λογια ρωτανε και απαντανε μονοι τους. Οι ιδιοι φυσικα με εχουν ενοχλησει,με ακυρα likes και δηθεν συζητηση για τα ενδιαφεροντα μου. Εχω αχτι και μια κωλ@ρ@ που παλευα να φαω,και με εσυρε σε ενα τετοιο σεμιναριο πριν καμια δεκαρια χρονια. Δεν την εφαγα φυσικα. τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να μην ισχυει;μια θα κλεισει αλλη θα ανοιξει.οι απατες παντα συνεχιζουν απλα αλλαζουν οι τροποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, poulinos είπε τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να μην ισχυει;μια θα κλεισει αλλη θα ανοιξει.οι απατες παντα συνεχιζουν απλα αλλαζουν οι τροποι. Επειδη ειναι παλιο το ποστ,ρωταω μηπως αλλαξε κατι. Δε με νοιαζει αν θα κλεισει ή οχι,με νοιαζει να τρανταχτουν αυτοι οι τεμπεληδες που με ενοχλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 23 hours ago, StamTheMan said: Επειδη ειναι παλιο το ποστ,ρωταω μηπως αλλαξε κατι. Δε με νοιαζει αν θα κλεισει ή οχι,με νοιαζει να τρανταχτουν αυτοι οι τεμπεληδες που με ενοχλουν. και να τρανταχτουν αυτοι θα βγουν αλλοι.δεν σταματαει πουθενα και απορω αν εχουν σταματησει καν αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, poulinos είπε και να τρανταχτουν αυτοι θα βγουν αλλοι.δεν σταματαει πουθενα και απορω αν εχουν σταματησει καν αυτοι. Ας ερθουν και οι αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 20 minutes ago, StamTheMan said: Ας ερθουν και οι αλλοι οπως καταλαβαινεις βεβαια οτι υφιστανται τετοιες εταιρειες ακομα σημαινει οτι την πατανε ατομα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 βασικά για την κ@λ_ρα γίνεται η κουβέντα που έχασε το κορμί ο πατριώτης και αν υπάρχουν πιθανότητες να σκοράρει την επόμενη δίχως να χάσει λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, poulinos είπε οπως καταλαβαινεις βεβαια οτι υφιστανται τετοιες εταιρειες ακομα σημαινει οτι την πατανε ατομα ακομα. Δε γινοταν να βρουν πιο προσφορο εδαφος απο την Ελλαδα,αυτες οι εταιριες. Ο ελληναρας εχει μεγαλη κουτοπονηρια μεσα του,θα κανει οτι μπορει για να μη χρειαστει ( ετσι νομιζει ) να δουλεψει,και να εχει τα λεφτακια του. Βεβαια απο αυτες τις απατες,κερδιζουν μονο οι ιδιες οι εταιριες ( και η κωλαρα που αναφερω παραπανω η οποια εχει βαλει απειρο κοσμο ) . Οσο υπαρχουν προβατα,θα υπαρχουνε και λυκοι. 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε βασικά για την κ@λ_ρα γίνεται η κουβέντα που έχασε το κορμί ο πατριώτης και αν υπάρχουν πιθανότητες να σκοράρει την επόμενη δίχως να χάσει λεφτά Εισαι πολυ σοφος. Καλα αφου τη γλυτωσε αυτη τοτε και δεν εφαγε και κλωτσιες εκει που με πηγε,δε θα την παθει ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και άσε τα δρεπάνια του Χάρου για λίγο στην άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε βάλε λίγο χιούμορ στη ζωή σου και άσε τα δρεπάνια του Χάρου για λίγο στην άκρη Γελασα με αυτο,μη νομιζεις,απλα το παιζω σκληρος. @poulinos @greekfragma Spoiler Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από StamTheMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 15 hours ago, StamTheMan said: Δε γινοταν να βρουν πιο προσφορο εδαφος απο την Ελλαδα,αυτες οι εταιριες. Ο ελληναρας εχει μεγαλη κουτοπονηρια μεσα του,θα κανει οτι μπορει για να μη χρειαστει ( ετσι νομιζει ) να δουλεψει,και να εχει τα λεφτακια του. Βεβαια απο αυτες τις απατες,κερδιζουν μονο οι ιδιες οι εταιριες ( και η κωλαρα που αναφερω παραπανω η οποια εχει βαλει απειρο κοσμο ) . Οσο υπαρχουν προβατα,θα υπαρχουνε και λυκοι. Εισαι πολυ σοφος. Καλα αφου τη γλυτωσε αυτη τοτε και δεν εφαγε και κλωτσιες εκει που με πηγε,δε θα την παθει ποτε. ακριβως.οπως λενε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia. Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε ο ξάδερφος της κολλητής μου για μια δουλειά, ώσπου κάποια στιγμή αναφέρθηκε σε κάποιο πρότζεκτ, μου έστειλε ένα σεμινάριο να παρακολουθήσω συγκεκριμένα αυτό εδώ : https://www.global-webinar.com/replay/2001-1451-43923-0/FreedomPlan/ Το καμπανάκι του καχύποπτου χτύπησε κόκκινο μόνο και μόνο από την παρουσίαση και το πώς είναι όλα στημένα, σε φάση ούτε ένα σωστό user interface δεν υπάρχει καν στην σελίδα της παρουσίασης ξέρω γω. Μίλησα με κάποιον μεγάλο μόλις τώρα και προσπάθησε να με πείσει τόσο πολύ να πληρώσω την μεσαία συνδρομή και να την σπάσουμε σε δύο δόσεις, εγώ βρίσκομαι σε δύσκολο οικονομική περίοδο αυτή την στιγμή λόγο που θα πιάσω σπίτι, έχω να αγοράσω έπιπλα κλπ. Κατευθείαν μόλις τελειώσαμε την κλήση ξεκίνησα να ψάχνω την OGI ελπίζοντας να μάθω περί τι απάτης πρόκειται μια και είναι εντυπωσιακές οι όλες υποσχέσεις, ευτυχώς έπεσα σε αυτό το thread εδώ και αναφέρθηκε από κοπέλα ότι δυστυχώς έχασε τα χρήματα της και την ευχαριστώ που γλύτωσε κι εμένα από αυτή την απάτη. Πραγματικα μου κάνει εντύπωση πως συνεχίσουν να λειτουργούν, δεν βρήκα πολλά πολλά για την εταιρεία, ισχυρίζονται πως συνεργάζονται μέχρι και με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα όπως και πολλούς ομίλους - εταιρείες (ΑΒ κλπ). Βρωμάει η υπόθεση άσχημα. εμενα μου είπαν να πληρώσω 28€ (εν τω μεταξύ δολάρια λέει η παρουσίαση) για την συνδρομή, θα πάρω συνδρομή έναν μήνα δώρο και τις δόσεις σπασμένες σε δύο κομμάτια για το μεσαίο πακέτο και πως στις 27 του μηνός θα γίνει ένα καταπληκτικό σύμφωνα με κάποιον Οδυσσέα που μίλησα σεμινάριο και ότι πρέπει να δώσω τα χρήματα αυτά μέχρι την Τρίτη για να κλείσει η θέση. Ισχυρίζονται πως ένα παιδί έβγαλε 300€ σε 3-4 μέρες με 5-6 ώρες δουλειάς... τρομερό όλο αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις